Bettingbolag med esport 2019

Att försöka hitta den bästa sidan som erbjuder esport betting är inte det lättaste. Eftersom det snarare är mer regel än undantag att spelbolag numera tillhandahåller esport. Därför har vi på Esportbets.se gått igenom massvis av bettingsajter för att kunna plocka ut de allra bästa alternativen.

Förhoppningsvis kan våra listor med bettingsidor hjälpa dig att spara tid. Dessutom förser vi våra besökare med exklusiva bonuserbjudanden, användbara guider och övergripande recensioner av spelbolag.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 200% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
4 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
5 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
6 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
7 10% Cashback Recension Spela
8 100% upp till 1000 kr Recension Spela
9 100% upp till 1000kr Recension Spela
10 100% bonus upp till 1000 kr Recension Spela
11 2500kr bonus + 150kr gratisspel Recension Spela
12 100% upp till 1000kr + 100kr Gratisspel Recension Spela

Så vad krävs egentligen för att bli listad på Esportbets.se? Det krävs en del faktiskt, eftersom vi uteslutande uppmärksammar spelbolag som till 100% lever upp till våra krav. Mer specifikt är det följande villkor som är ett måste för att bli listad:

Man måste inneha spellicens, gott rykte, brett urval av esport, förmånliga esportbonusar, mobilvänlig och säker webbplats.

Bäst Spelbolag hos Esportbets.se

Esport är världens snabbast växande åskådarsport och detta har gjort att allt fler spelbolag lägger till möjligheten att betta på esport. Och det är inte enbart väletablerade bettingsajter som väljer att satsa på framgångssagan esport. Det dyker även upp nya satsningar titt som tätt som helt och hållet hängivit sig åt att leverera esport-odds.

Vi ser alltid till att själva grundligt testa de spelbolag som läggs upp här på Esportbets.se. Detta är en process vi infört för att kunna säkerställa att en viss kvalité upprätthålls. Och tro oss, nya spelbolag publiceras inte bara för sakens skull. Om så var fallet skulle ni se fler bettingbolag listade på vår sajt. Hos oss gäller kvalité framför kvantitet, därför har vi som mål att leverera de absolut bästa nya aktörerna.

Det kan vara till din fördel att titta in hos oss regelbundet eftersom vi fortlöpande uppdaterar vår lista med esport betting webbsajter. Det kan vara spännande att testa något nytt om man tröttnat på de gamla väletablerade bolagen.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 200% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

Legitim Betting på Esport

När du är ute efter att betta på till exempel CSGO, League of Legends eller annan esport är det oerhört viktigt att du väljer ett bolag som är legitimt. Kanske är det extra noggrant för esport med tanke på de oseriösa skinsbettingsajter som florerar på nätet, och det är där vår långa erfarenhet av gambling och esport kommer in. Vi har tagit fram Esportbets.se för att säkerställa att du väljer ett pålitligt spelbolag.

Hur har vi då kommit fram till att våra rekommenderade bettingsidor är pålitliga? Nedan nämner vi några faktorer vi haft i åtanke:

Spellicens
Bolag som tillhandahåller gambling måste inneha en spellicens, och detta gäller även e-sportbettingsajter. Så för att ni ska kunna få en så positiv upplevelse som möjligt listar vi endast spelbolag som bedriver sin verksamhet på ett lagligt vis.

Rykte
Huruvida en sajt har ett gott rykte eller inte kan vara helt avgörande. Det är viktigt för spelare att veta att spelbolag man är nyfiken på har tidigare nöjda kunder. Vad säger folk om det bolag du är intresserad av? Är omdömet övervägande positivt?

E-sporturval
Vi ser det som ett absolut måste för spelbolag att åtminstone erbjuda bets på CSGO, League of Legends och Dota 2 för att bli nämnda på Esportbets.se. Esporttitlar utöver dessa är givetvis ett stort plus. Faktiskt så tillhandahåller en majoritet av våra listade bettingsajter bets på alla större spel.

Exklusiv esportbonus
Via Esportbets.se får du snabbt tillgång till marknadens mest fördelaktiga esportbonusar. Hos oss blir du även belönad med exklusiva bonusar som du inte kan hitta någon annanstans. Jämför enkelt bonuserbjudanden på vår sajt och välj det som passar just dig bäst.

Stöd för mobila enheter
Vi har vår moderna teknik att tacka mycket för, även våra gamblingvanor. Idag är det superenkelt att komma igång med esportbetting oavsett vart du befinner dig. Fast i trafiken? Inga problem, få tiden att ticka genom att placera bets på CSGO. Esportbets i mobilen är smidigt, snabbt och roligt!

Säkerhet
Kanske viktigast av allt är säkerhet i en spelmiljö. Ett trovärdigt företag tar sina kunders säkerhet och integritet på fullaste allvar. De sajter vi framhäver lovar hög säkerhet, det är lika säkert som när du använder din internetbank.

Odds – så här fungerar det

Många av er är förmodligen bekanta med mer traditionella sportodds. Glädjande kan vi meddela att det fungera på samma sätt med esport. Men för de som är helt färska förklarar vi hur det fungerar.

esportoddsLåt oss säga att FaZe och NiP ska mötas. På NiP har spelbolagen satt så högt som 7.70 i odds och försiktiga 1.80 på FaZe. Detta betyder alltså att FaZe är stora favoriter att vinna matchen. Medan högre odds ger större utdelning betyder det samtidigt att chanserna för den utgången är lägre. Och tvärtom så ger låga odds sämre utdelning, men anses vara ett säkert bet.

Det här skulle betyda att om man satsar 500kr på NiP, och bettet går in, så vinner du totalt 3850kr, 500 * 7.70 = 3850.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

Betta på Esport i Mobilen

Allt eftersom tekniken utvecklas blir vi allt kräsnare. Tack vare mobiltelefoner får vi snabbt tillgång till information och tjänster dygnet runt, och gambling på nätet är inget undantag. Det är inget konstigt i att kräva esportbetting direkt på mobilen.

Bär esportbets med dig i mobilen och ta din e-sportupplevelse till en helt ny nivå. Hos våra favoritsajter kommer du garanterat ha roligt när du bettar på esport och kanske lyckas även du plocka hem rediga vinster. Oavsett om du vill placera mobilbets på CSGO, League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Heroes of the Storm, Overwatch eller till och med FIFA så har vi det du söker.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 200% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

Användbara Tips

Nu kan du maximera dina vinster i esportbetting genom att följa våra riktlinjer. Är du osäker på vilken spelsajt du ska välja? Ingen fara, vi har recenserat marknadens mest framstående spelbolag som erbjuder esport. Vi förklarar även djupgående hur esportodds fungerar och vad du ska tänka på inför val av bettingsajt.

Besök gärna vår sida där vi har lagt upp en omfattande guide med e-sportbettingtips. Hämta nyttiga tricks som kan ge dig grym fördel när du spelar på CSGO, League of Legends eller annan populär esport.

Accepterade Betalningsmetoder

Smidiga och säkra betalningsmetoder är en nödvändighet för legitima gamblingsajter. Idag är användare väldigt noga med vad för slags information de delar. Därför förmedlar vi endast e-sportbettingsajter som garanterar hög säkerhetsstandard för pengatransaktioner och lagring av personliga data.

Hos våra rekommenderade spelbolag med esportbets kan man välja mellan otroligt många olika betalningsmetoder. Använd VISA Maestro, Mastercard, Skrill, Nordea by Skrill, NETELLER, PayPal, Paysafecard, Entropay, Trustly, Banköverföring, Check och mycket mer!