Hearthstone Betting 

Hearthstone: Heroes of Warcraft inledde sin betafas januari 2014 och släpptes i sin fulla version några
månader senare. Hearthstone är ett digitalt samlarkortspel utvecklat av Blizzard. Idag har spelet mer än 10 miljoner registrerade användare. Hearthstone har fått mycket beröm för att vara ett fartfyllt spel som går snabbt att lära sig. Dessutom kostar det inget att spela det. Spelet finns även tillgängligt på Android och iPhone.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

En del spelbolag erbjuder hearthstonebetting. Det spelas inte lika många ligor och turneringar som i annan e-sport. Men när en turnering väl äger rum finns ofta odds att tillgå, på bland annat Betway, bet365, Arcanebet och Betsafe.

Toppval för bets på Hearthstone

Hearthstone är ett relativt nytt e-sportspel, men det finns redan de spelbolag som erbjuder betting på det. I och med att Hearthstone växer med sådan fart blir det allt vanligare att se odds för spelet hos olika spelbolag. De två etablerade spelbolagen bet365 och Betway är överlägset bäst på att erbjuda bets på Hearthstone.

Arcanebet

Arcanebet är ett oerhört populärt spelbolag med massor av nöjda kunder världen över. E-sport har vuxit något enormt senaste tiden och Arcanebet är en av många bettingsidor som insett dess potential. De har dagligen Hearthstone-matcher att betta på och även andra e-sportmarknader som League of Legends, Dota 2, CSGO, Starcraft 2 och Heroes of the Storm.

Arcanebet bjuder nya kunder på en 150% insättningsbonus upp till 1500 kr. Om man känner att man vill veta mer om Arcanebet är det bara att kika på vår recension för att läsa om spelbolaget.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela

3 steg – Skapa konto hos Arcanebet

Steg 1. Vid klick på någon av länkarna på esportbets.se som leder till Arcanebet landningssida.

Steg 2. Klicka sedan på ”Register now” till vänster för att skapa ett konto.

Steg 3. Du är nu redo att göra en insättning! Använd bonuskod ‘EB150’ för att bli beviljad den exklusiva bonusen.

Arcanebet registrera konto

 

Betway

Betway har satsat hårt på e-sport. De har en hel sektion dedikerad åt e-sport, med odds så klart, men även en e-sportblogg med nyheter, tips och mycket mer. Så Betway är ett spelbolag som verkligen har tagit till sig e-sport och ger sina kunder en maximal vistelse. Utöver hearthstone-betting kan man även satsa pengar på League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Starcraft 2, Heroes of the Storm, World of Tanks och Call of Duty.

Som ny kund hos Betway får man en 150% insättningsbonus upp till 1500 kr, en bra start när man vill betta på e-sport. I vår recension av Betway finner man mer nödvändig information.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

3 steg – Skapa konto hos Betway

Steg 1. Alla länkar på esportbets.se till Betway leder till Betways lander.

Steg 2. Klicka sedan på “Registrera dig nu” för att komma till Betways registreringsformulär.

Steg 3. Gratulerar! Du kan nu göra din första insättning. Betway har de flesta betalningsmetoderna tillgängliga.

betway hearthstone erbjudande

 

Övriga spelbolag

Det finns fler spelbolag än Bet365 och Betway att välja mellan. Ta dig en titt bland våra recensioner av spelbolag för att se exakt vilka som har hearthstonebetting tillgängligt. Även om vi på esportbets.se anser att Bet365 och Betway är de absolut bästa alternativen så kanske det finns något annat spelbolag som kanske passar dig bättre.

Så får man övertag vid Hearthstone-betting

Det finns en del att tänka på innan man väljer att placera bets på Hearthstone. Det mest grundläggande är att testa spelet själv, på så sätt får man snabbt förståelse för spelet. Behöver man hjälp på traven finns det riktigt bra guider och videor att tillgå. Vi listar en del under rubrikerna nedan. Har man bra koll på spelet i sig blir det givetvis lättare att bli en vinnare vid Hearthstone-betting.

Matchresultat och allmänna nyheter om Hearthstone kan fås via http://www.thescoreesports.com/hearthstone/news. De har även en app så man när som helst kan läsa det senaste om Hearthstone, oavsett var man befinner sig.

  • Sätt dig in i scenen
  • Hur ser spelarnas tidigare möten ut? Har någon spelare ett visst övertag mot en annan spelare?
  • Hur är spelarnas nuvarande form?

Håll koll på Hearthstone-scenen

http://hearthstone.gamepedia.com/Hearthstone_Wiki
http://hearthstone.blizzpro.com/tag/strategy/
http://www.hearthpwn.com/

Hearthstone-relaterade videoklipp

https://www.youtube.com/user/TrumpSC/
https://www.youtube.com/user/Kripparrian/

Hearthstone – Odds och insättningsbonusar

Att satsa pengar på Hearthstone och annan e-sport funkar likadant som på traditionell sport. Men för den som är helt ny när det kommer till betting kanske det kan vara svårt att förstå hur det fungerar. Odds är förhållandet mellan insats och vinst vid vadhållning. Om det till exempel är högt odds på en Hearthstone-match så är det mindre chans att det blir detta utfall. Däremot blir en eventuell vinst högre ju högre oddset är.

Exempel. Proffsen Jon “Orange” Westberg (1) och Janne “Savjz” Mikkonen (2) möts i en match. 1 ger 1.5 gånger pengarna och 2 ger 2.1 gånger pengarna. Så om man satsar låt säga, 500 kr på 1 ger det en potentiell vinst på 750 kr.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela

Insättningsbonusar för Hearthstone

Precis som till vanlig sport kan man ofta även få en riktigt bra insättningsbonus vid spel på Hearthstone eller annan e-sport. De flesta spelbolag som vi listat på vår sajt erbjuder nya kunder en insättningsbonus. Den mest generösa bonusen står Unibet för, med 200% insättningsbonus upp till 1000 SEK, däremot är det inte ofta de har odds uppe för Hearthstone.

Betway och bet365 har också väldigt förmånliga bonusar, dessutom tillhandahåller de ofta hearthstonebetting. Därför är både Betway och bet365 utmärkta val om man vill satsa pengar på e-sport, framförallt Hearthstone.

Vilka bettingalternativ finns?

När man satsar pengar på Hearthstone är det främst vanlig betting som gäller. För närvarande finns inte live-betting på Hearthstone tillgängligt hos spelbolagen. Förhoppningsvis är det något som kommer att bli vanligare framöver.

Vanlig betting på Hearthstone syftar på standard-oddsen 1, X eller 2. Med andra ord vilken spelare som vinner (1, 2) eller om matchen slutar oavgjort (X). Vissa special-odds kan förekomma, även om det inte är speciellt vanligt för Hearthstone.

Special-odds kan till exempel handla om vilken spelare som tar ledningen.

Hur spelas Hearthstone?

Hearthstone spelas en mot en. Spelet är turbaserat och man använder sig av kort. Korten kan till exempel framkalla vapen, minions eller trollformler. Spelet kan ske mellan två mänskliga spelare eller mot en datorstyrd motståndare. Varje spelare väljer varsin hjälte som representerar en viss klass. Dessa klasser innebär att man får unika kort just för den klassen med speciella hjälteförmågor. Det finns nio tillgängliga klasser: ”Mage”, Jaina Proudmoore, ”Priest”, Anduin Wrynn, ”Warlock”, Gul’dan, ”Paladin”, Uther the Lightbringer, ”Warrior”, Garrosh Hellscream, ”Druid”, Malfurion Stormrage, ”Hunter”, Rexxar, ”Rogue”, Valeera Sanguinar, ”Shaman”, Thrall.

Varje hjälte börjar med 30 hälsa vid spelstart. Om en hjältes hälsa går ner till noll eller minus förlorar den spelare som styr hjälten i fråga. En match i Hearthstone äger rum på ett slagfält som är slumpmässigt vald. Just nu finns det åtta olika slagfält: Stormwind, Orgrimmar, Pandaria, Strangletorn, Naxxramas, Goblins vs. Gnomes, Blackrock Mountain och Grand Tournament.

Turneringar och prispengar

TurneringPrispengar
Blizzcon 2014$250,000
Blizzcon 2015$250,000
Archon Team League Championships$240,000
World Cyber Arena 2015$215,946
Hearthstone Team Story 2015$147,893
CN vs NA Challenge$96,626
i-league season 4$78,127
WEC 2014$63,512
CN vs EU season 2$55,913
OGN/NetEase: China vs. Korea Masters$54,000
OGN/NetEase: China vs. Korea Masters 2$54,000
SL i-League Finals$50,000