Heroes of the Storm Betting

Heroes of the Storm (HoTS) är ett nytt MOBA-spel av Blizzard som släpptes 2 juni 2015. Spelet är gratis (F2P) och kan laddas ner från Blizzards Battle.net-klient. I spelet finns mikrobetalningar som kan användas till att köpa hjältar, grafiska detaljer som kan ändra utseendet på hjältarna och riddjur.

Det är möjligt att spela som hjältar från alla Blizzards kända spel som Starcraft, Diablo, och Warcraft. Eftersom det är ett nytt spel så kanske inte alla spelbolag erbjuder betting på det fullt ut än. Betway, bet365 och Arcanebet är några av de större spelbolagen som faktiskt har odds på Heroes of the Storm tillgängligt när turneringar spelas.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

Toppval för bets på Heroes of the Storm

Trots att Heroes of the Storm är ett relativt nytt spel så erbjuder några spelbolag betting på det. Allt fler ligor och turneringar dyker upp och därför kan man förvänta sig att Heroes of the Storm betting kommer att bli vanligare. De spelbolag som är överlägset bäst på att tillhandahålla odds på spelet just nu är Betway.

Betway

Betway är ett väletablerat spelbolag som utöver traditionell sport även förser sina kunder med betting på Heroes of the Storm och annan e-sport. Andra e-sporttitlar man finner hos Betway är bland annat CSGO, Dota 2, League of Legends, World of Tanks, Call of duty osv. Klicka dig vidare till vår recension av Betway för utförlig information om företaget.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

3 Steg – Skapa konto hos Betway

Steg 1. Alla Betway-länkar på vår sajt leder till följande sida (se bild nedan). När du väl hamnat på den sidan klickar du sedan på ”Registrera dig nu”.

Steg 2. Efter att du har klickat på ”Registrera dig nu” hamnar du nu på ett formulär. Fyll i 1. Kontoinformation, 2. Personlig information, 3. Kontaktinformation.

Steg 3. Gratulerar! Du är nu redo att göra din första insättning!

betway heroes of the storm erbjudande

 

Övriga spelbolag

Det finns fler spelbolag än Betway som tillhandahåller bets på Heroes of the Storm, bland annat Arcanebet, Pinnacle Sports och Betsafe. Ta gärna en titt bland våra recensioner av spelbolag för att hitta det som passar dig bäst.

Så får man övertag vid HotS-betting

För att öka vinstchanserna vid betting på Heroes of the Storm är det bra att ha koll på spelet och scenen i övrigt. Testa spelet och lära sig mekaniken är en god start. Läs på forum, bloggar och andra sajter om vad som pågår i HOTS-scenen. Länktips nedan under rubriken ”Håll koll på HOTS-scenen”.

Ett smidigt sätt att ha koll på resultat och nyheter om Heroes of the Storm är http://www.thescoreesports.com/hots/news. De har även en app för mobila enheter så man när som helst får tillgång till det senaste om hots.

  • Skaffa kunskap om scenen
  • Hur har tidigare möten mellan lagen gått?
  • Hur har lagen presterat senaste tiden?
  • Har det gjorts ändringar inom laget? Spelarbyte? Ny coach?

Håll koll på HOTS-scenen

http://wiki.teamliquid.net/heroes/Main_Page
http://us.battle.net/heroes/en/
https://www.primagames.com/games/heroes-storm

HOTS-relaterade videoklipp

https://www.youtube.com/user/BlizzHeroes
https://www.youtube.com/user/TheSmallKiwiBird/

HOTS-Odds och insättningsbonusar

När man satsar pengar på Heroes of the Storm och annan e-sport funkar det likadant som traditionell sport. Men om man är helt ny kan det vara lite klurigt att förstå vad allt betyder. Själva ordet ”odds” betyder ”förhållandet mellan insats och vinst vid vadhållning”. Högt odds innebär att sannolikheten för det utfallet är mindre men desto högre kan en eventuell vinst bli.

Exempel

betway hots odds
(exempelbild från betway)

Bilden visar två lag, Team Zealot mot Tricked. Satsar man pengar på att Team Zealot ska vinna matchen så ger det 2.3 gånger pengarna. Så om man satsar 100 kr blir det en potentiell vinst på 230 kr.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

Insättningsbonusar

Många av de större aktörerna inom betting erbjuder nya kunder någon slags välkomstbonus. Ofta handlar det om en insättningsbonus, att om man t.ex. sätter in 500 SEK så matchar spelbolaget insättningen och ger en bonus på 500 SEK som betyder att man totalt har 1000 SEK att satsa med.

Var noga med att kolla upp vad för slags bonus som gäller för det spelbolag du är intresserad av. Den typen av information finns tillgänglig bland våra recensioner. Och kom ihåg, med bonusar följer alltid omsättningskrav som är unika för varje spelbolag.

Vilka bettingalternativ finns?

När man satsar pengar på Heroes of the Storm eller annan e-sport är det främst vanlig betting som gäller. Vissa spelbolag erbjuder även live-betting på några utvalda e-sportspel.

Vanlig betting på Heroes of the Storm är standard-odds och special-odds. 1, X eller 2 är det vi syftar på när vi nämner standard-odds, med andra ord, vilket lag som vinner eller om en match slutar oavgjort.

Special-odds är specifika händelser i en match man kan placera bets på. Till exempel vilket lag som får första kill eller flest kills. Det kan se olika ut beroende på vilket spelbolag man väljer.

Hur spelas HOTS?

Heroes of the Storm är ett MOBA men är inte alls likt andra spel i den kategorin. En av de största skillnaderna är att man spelar på mer än en karta, just nu finns det över 7 olika kartor som man spelar i turneringar. Varje lag har 5 spelare och målet är att förstöra det andra lagets bas oavsett vilken karta man spelar. Alla kartor har olika sidomål, till exempel att man ska samla in objekt spridda omkring kartan som ger en buff när man har lyckats få ihop 100 stycken.

På en annan karta ska man kontrollera 2 objekt under en viss tid som sedan låter ditt lag kontrollera en kraftfull hjälte som lätt kan förstöra fiendens bas. Det är olika på alla kartor men något som de alla har gemensamt är att man får en kraftull buff som låter en göra stor skada på fiendens bas. På tävlingsnivå spelar man alla kartor, så en bäst av 5 -serie har 5 unika kartor.

I Heroes of the Storm har man inget guld och därför ingen item shop heller. All spelerfarenhet ditt lag får är globalt. Så alla i ditt lag kommer vara samma ”level”. När din hjälte får tillräckligt med spelerfarenhet för att gå upp en level kan man välja nya egenskaper och det går även ändra vilka egenskaper hjälten kan ha innan en match. Varje hjälte har flera olika talanger och erbjuder dig många olika sätt att spela den. Just nu finns 48 olika hjältar att tillgå i Heroes of the Storm.

Hjältarna som finns tillgängliga kan delas in i följande klasser ”Assassin”, ”Warrior”, ”Support” och ”Specialist”.

Assassin
Falstad, Gall, Greymane, Illidan, Jaina, Kael’thas, Kerrigan, Li-Ming, Lunara, Nova, Raynor, The Butcher, Thrall, Tychus och Valla.

Warrior
Anub’arak, Artanis, Arthas, Chen, Cho, Diablo, E.T.C., Johanna, Leoric, Mudarin, Rexxar, Sonya, Stitches och Tyrael.

Support
Brightwing, Kharazim, Li Li, Lt. Morales, Malfurion, Rehgar, Tassadar, Tyrande och Uther.

Specialist
Abathur, Azmodan, Gazlowe, Murky, Nazeebo, Sgt. Hammer, Sylvanas, The Lost Vikings, Xul och Zagara.

Turneringar och prispengar

BörjarSlutarTurneringPrispengar
15 jan23 janGold Series Heroes League Grand Finals$102,000
27 feb28 febESL Heroes of the Storm Championship Los Angeles$100,000
5 mars 6 marsESL Heroes of the Storm Championship Katowice$100,000
20 feb13 mars2016 HGC - Spring Taiwan Regional$54,000
25 jan 20 marsHeroes of the Storm Super League 2016 - S 1$166,320
1 april3 aprilHeroes of the Storm Global Championship - Spring Finals$500,000