CSGO Betting

FPS-spelet Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) som är utvecklat av Valve släpptes i augusti år 2012. CSGO är en uppföljare till klassiska Counter-Strike och Counter-Strike: Source. Sedan spelet släpptes har det vuxit till sig rejält och är idag ett av de största e-sportspelen. Det spelas årligen flertalet ligor och turneringar, både över internet och LAN. Tävlingsformatet i CS:GO består av två olika lag med fem spelare vardera: terrorister mot counter-terrorister. De flesta spelbolagen tillhandahåller csgobetting, några av de större aktörerna som erbjuder detta är Betway, bet365, Unibet och Betsafe. Dessa spelbolag täcker de flesta ligorna och turneringarna för csgo.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 150% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela
2 100% upp till 1000kr Recension Spela
3 150% upp till 1500kr Recension Spela

Toppval för bets på CSGO

CSGObetting är oerhört populärt, speciellt i Sverige. FPS-spel har länge varit en favorit bland svenskar, så det är kanske inte så konstigt att just CSGO blivit en succé. Det kan vara lite knepigt att veta vilket spelbolag som är bäst när man vill betta på CSGO. Därför listar vi dem två bästa alternativen för de som är intresserade av att komma igång med att placera bets på CSGO.

Betway

Hos Betway får nya kunder en insättningsbonus på 150% upp till 1500 SEK. Dagligen är det möjligt att betta på csgo, Betway tillhandahåller odds på CSGO, League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Hearthstone, World of Tanks och Call of Duty. Betway är ett oerhört säkert alternativ för e-sportbetting, både för nya spelare och desom har lite mer erfarenhet. Läs vår recension av Betway om du önskar ytterligare information.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 150% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela

3 Steg – Skapa konto på Betway

Steg 1. När du klickar på någon länk som leder till Betway så hamnar du på Betways esportlander.

Steg 2. För att komma till registreringssidan klickar du sedan på ”Registrera dig nu”. Du kommer nu att få fylla i ett formulär. Fyll i 1. Kontoinformation, 2. Personlig information, 3. Kontaktinformation.

Steg 3. Så där ja! Du är nu redo för din första insättning. Betway har de flesta betalningsmetoderna.

betway csgoerbjudande

 

bet365

bet365 erbjuder nya kunder en rejäl bonus på 100% upp till 1000 SEK, en bra start om man vill komma igång med csgobetting. Det finns alltid massvis med e-sport att satsa en slant på. CSGO, Hearthstone, League of Legends, Starcraft 2, Dota 2 och Heroes of the Storm. bet365 är ett välkänt spelbolag och ett tryggt alternativ för e-sportbetting. Ta gärna del av vår recension av bet365 för mer information.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 1000kr Recension Spela

3 Steg – Skapa konto på bet365

Steg 1. Vid klick på någon av länkarna på esportbets.se som leder till bet365 så hamnar man på bet365s förstasida.

Steg 2. Klicka sedan på ”Bli medlem” uppe i högra hörnet för att skapa ett konto. bet365 skickar ut e-post till nya medlemmar med erbjudande om insättningsbonus. Eller ta en titt på ”Mitt konto” under menyn Tjänster och sedan Erbjudanden.

Steg 3. Du är nu redo att göra en insättning! Använd bonuskoden som bet365 skickade ut via e-post. Har du inte fått någon e-post kan du kolla ”Mitt konto” under menyn Tjänster och sedan Erbjudanden.

bet365 skapa konto

 

Övriga spelbolag

Givetvis finns det fler alternativ för csgobetting om inte Betway eller bet365 uppfyller ens krav. Vi på esportbets.se har recenserat alla seriösa spelbolag som tillhandahåller bets på csgo. Betway, bet365, Unibet, Betsafe, Betsson, Bet-at-Home, Expekt, PAF, Nordic Bet, EGB och Pinnacle Sports.

Så får man övertag vid CSGObetting

För att kunna få ett övertag när man satsar pengar på CSGO och andra e-sportspel gäller det att veta vad man ger sig in på. Att överhuvudtaget spela spelet är en bra början, på så sätt lär man sig mekaniken i spelet. Det blir då lättare att förstå vad som sker när man kollar på proffsmatcher.

För att snabbt och smidigt kunna ha koll på resultat rekommenderar vi http://www.thescoreesports.com/csgo/news. Eftersom det är en mobilapplikation kan du få de senaste nyheterna och resultaten direkt i fickan.

  • Ha koll på scenen
  • Hur ser lagens tidigare resultat ut?
  • Spelar något lag med en stand-in?
  • Hur är lagens nuvarande form?
  • Har något lag nyligen genomfört ändringar? T.ex. spelarbyte, ny coach osv

Håll koll på CSGO-scenen

http://hltv.org
http://fragbite.se
http://esport.aftonbladet.se

CSGO-relaterade videoklipp

https://www.youtube.com/user/TheWarOwl
https://www.youtube.com/user/OfficialBananaGamers

CSGO – Odds och Insättningsbonusar

Många är nog bekanta med att ha satsat pengar på vanlig sport, kanske fotboll eller hockey? Odds för csgobetting funkar på exakt samma sätt.

Om man är helt ny när det kommer till csgobetting kan det dock vara lätt att bli förvirrad. Ordet odds kan tolkas som ”förhållandet mellan insats och vinst vid vadhållning”. Alltså, om det är högt odds på en satsning, låt säga en csgomatch, så är sannolikheten för detta utfall mindre. Och ju högre oddset är desto högre blir den potentiella vinsten.

Exempel 1

Betway
betway csgo odds
(exempelbild från Betway)

Som bilden ovan visar ger en satsning på laget “Complexity” 5.25 gånger pengarna. Vilket betyder att om du satsar 100 kr kan det ge en eventuell vinst på 525 kr.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 150% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela

Exempel 2

bet365
Bet365 csgobetting
(exempelbild från bet365)

I ovanstående exempel skulle en satsning på laget “FlipSid3” ge 3.75 gånger pengarna. En satsningar på 100 kr skulle alltså ge en eventuell vinst på 375 kr.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 1000kr Recension Spela

Exempel 3 – Specialbet

Betway
Betway csgo specialodds
(exempelbild från Betway, specialodds på CSGO)

I exempel 3 ser vi odds på “Correct Score” (gissa exakt antal vunna kartor) för en bo3-match (bäst av 3 kartor). Tror man att NerdRage vinner matchen med exakt 2-0 och placerar bet på 100 kr kan man vinna hela 970 kr (9.7 gånger pengarna).

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 150% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela

Insättningsbonusar

Många av de spelbolag som tillhandahåller csgobetting erbjuder nya medlemmar en insättningsbonus. Att få en insättningsbonus kan vara ett bra sätt att komma igång med att satsa pengar på e-sport. Det är dock viktigt att tänka på att det alltid är omsättningskrav på dessa bonusar och kraven ser olika ut för varje spelbolag.

Vilka bettingalternativ finns?

Vid spel på CSGO och andra e-sportspel finns det vanlig betting och numera live-betting.

Vanlig betting på CSGO inkluderar standard-odds och special-odds. Med standard-odds syftar vi på 1, X, 2, alltså vilket lag som vinner eller om slutresultatet blir lika.

Special-odds kan till exempel gälla vilket lag som vinner första kartan eller vilket lag som vinner pistolrundan. Med andra ord odds utöver standard-odds.

Live-betting på CSGO kan öka underhållningsvärdet på matcher avsevärt. Det är då möjligt att placera olika bets beroende på hur man värderar matchen under dess gång. Om ett lag till exempel ligger under men i övrigt börjar ta över spelet mer och mer så kanske det laget är närmre oavgjort eller vinst än vad aktuella resultatet antyder. Därför är det så klart väldigt viktigt att faktiskt kolla på matchen när man placerar bets live.

Hur spelas CSGO?

På tävlingsnivå spelas CSGO 5 mot 5, terrorister mot counter-terrorister. Totalt kan upp till 30 rundor spelas, den som först når 16 rundor vinner. Övertid kan spelas om slutresultatet blir 15-15.

Som terrorist har man som huvuduppgift att placera bomben på antingen A-site eller B-site, innan tiden går ut. Eller att man som terrorist eliminerar alla counter-terrorister innan tiden är slut. Som counter-terrorist ska man desarmera bomben som terroristerna har placerat ut, eller eliminera alla terrorister innan rundtiden är slut.

De vanligaste kartorna är de_dust2, de_cache, de_train, de_inferno, de_mirage, de_cobblestone och de_overpass. Csgo på absolut högsta nivå innebär massvis med olika strategier för att kamma hem alla rundor. För att se det ur ett annat perspektiv kan man se CSGO som schack, men mycket mer avancerat. Det gäller att planera sina drag väl.

En annan viktig aspekt i csgo är pengarsystem, det är av oerhört stor vikt att hålla koll på sin egen och motståndarnas ekonomi.

csgo pengarcsgoGeneralpengarcsgoTpengar

 

Turneringar och prispengar

BörjarSlutarTurneringArrangörPrispengar
13 jan17 janStarLadder StarSeries XIVStarSeries$200,000
22 jan24 janDreamHack Leipzig 2016DreamHack ZOWIE Open$100,000
4 feb7 febGlobal eSports Cup - Season 1$200,000
9 feb1 majESL Pro League - Season 1 - EUESL ESEA$750,000
9 feb1 majESL Pro League - Season 3 - NAESL ESEA$750,000
19 feb21 febESL Expo BarcelonaESL€75,000
2 mars18 marsIntel Extreme Masters X - WorldchampionshipIEM$250,000+
17 mars18 marsCPL S - Finals$80,000
29 mars3 aprilMLG Major Championship ColumbusMLG$250,000
12 april17 aprilDreamHack Masters MalmöDreamHack Masters$250,000
22 april24 aprilDreamHack Bucharest 2016DHTBD
6 maj8 majDreamHack Austin 2016DreamHack ZOWIE Open$100,000
24 maj30 juniELEAGUE Season 1$1,200,000
18 juni21 juliDreamHack Summer 2016DreamHack ZOWIE Open$100,000
8 juli10 juliESL One Cologne 2016ESL One$250,000
28 okt30 oktDreamHack Cluj 2016DHTBD
24 nov27 novDreamHack Winter 2016DreamHack ZOWIE Open$100,000
English