Esport betting tips

Att satsa riktiga pengar på esport är något som blivit allt vanligare, och det är ju kul om man vill öka spänningen på matcherna man kollar på samtidigt som man förhoppningsvis tjänar sig en hacka. I dagsläget erbjuder en hel del av dem större spelbolagen esportbetting, och fler lär det bli i takt med att esport växer sig större. För nya spelare finns det ofta bonuserbjudanden att ta del av. På vår webbplats kommer du att få ta del av vilka spelbolag som erbjuder bonusar, och vad för slags bonusar det rör sig om.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 150% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela
2 150% upp till 1500kr Recension Spela
3 100% bonus upp till 1000 kr Recension Spela

Guider till e-sport

League of Legends
Counter-Strike: Global Offensive (CSGO)
Dota 2
Starcraft 2
Hearthstone
Heroes of the Storm
PlayerUnknown’s Battlegrounds

Kom igång med esportbetting

Läs våra recensioner om spelbolagens för- och nackdelar. Vi tar upp många viktiga saker som du bör uppmärksamma när du väljer spelbolag. Sedan kan du i lugn och ro välja det bettingföretag som passar dig bäst. Det kan vara en bra idé när du registrerat dig på en ny sida att läsa igenom villkoren för exempelvis bonusar. Även om vi tillhandahåller viss information gällande bonusar så kan villkoren för de olika bonusarna ändras.

Innan man placerar sina esportbets kan det vara lämpligt att kolla upp en del om lagen/spelarna i fråga. Allt för att man skall kunna öka chanserna till att lägga vinnande bets. Nedan följer en lista med saker som kan kollas upp innan man satsar sina pengar:

  • Hur är deras nuvarande form?
  • Hur ser deras tidigare head-to-head-resultat ut?
  • Har något lag hemmaplan som kan vara avgörande? (om det är LAN-turnering d.v.s)

Information som denna kan minska turfaktorn när det kommer till esportbetting. Det kan ta tid att bli skicklig på detta. Det kan vara av fördel att ta del av tips och råd kring betting i olika forum inom ämnet. I många fall kan man även hitta tips inom esportbetting hos själva spelbolagen, detta är något vi tar upp i våra recensioner. Förhoppningsvis har vi genom denna artikel hjälpt dig en bit på vägen i alla fall, så du kan komma igång med att tjäna pengar på dina favoritspel inom esport.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 150% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela
2 150% upp till 1500kr Recension Spela
3 100% bonus upp till 1000 kr Recension Spela

Riktlinjer för spelbolag

  • Erbjuder bolaget esportbetting på spel du gillar?
  • Är bolaget seriöst – innehar man en spellicens?
  • Erbjuder sajten önskat språk?
  • Är kundtjänst lättillgänglig?
  • Vad finns det för bonusar att ta del av?
  • Hur ser in- och utbetalningarna ut?
  • Är spelbolagets webbplats användarvänlig?

Recensioner av spelbolag

Betway
bet365
Arcanebet
Bethard
William Hill
Unibet
Betsson
Expekt
Betsafe
Bet-at-Home
Nordic Bet
PAF

Spelformer för esport

1X2 som är den vanligaste spelformen finns även för esport. Vilket lag som vinner eller om det blir oavgjort (med andra ord, X, kryss). I vissa spel finns det inget X och måste således avgöras på övertid. Några bolag erbjuder även specialbets; det kan till exempel röra sig om vem som vinner knivrundan i spelet CSGO eller vem som får första kill i Dota 2.

Ha i åtanke att alla spelbolag inte alltid erbjuder samma spelformer utan det kan variera vad som erbjuds. Då e-sport-spelen är olika så kan spelformerna skifta en del.

Avslutningsvis

För att lyckas inom esportbetting så är det en bra idé att vara lite insatt i det man spelar på. Ha koll på nyhetssidor och forum om spelarbyten och andra faktorer som kan påverka. Att analysera matcher som tidigare spelats är ett bra tips på att få inblick i spelarna/lagens nuvarande form.

Läs igenom de recensioner vi erbjuder och hitta det bolag som passar just dig. Alla värderar vi olika saker när det kommer till att välja spelbolag. En del kanske tycker att en saftig bonus är viktigt för att komma igång med att lägga sina esportbets, medan andra till exempel lägger större vikt på antal esportspel som erbjuds att satsa pengar på. I slutändan handlar det om att hitta det bolag som lever upp till just dina krav.

Tänk också på att vara smart när du satsar dina pengar; det behöver inte alltid vara just ditt favoritlag som vinner, tänk istället på hur du kan maximera dina vinster. Lycka nu till med dina bets på esport. Och tänk på att använda ditt förnuft, skulle det vara så att du känner att ditt spelande går överstyr finns det hjälpsam information att ta del av:

http://www.spelberoende.se/

Lycka till!

English