CSGO gambling sites

  • Välj bland säkra och pålitliga CSGO gambling sites.
  • Betala med pengar, skins eller bitcoin (beroende på vilket spelbolag du väljer).
  • Boosta dina bets på CSGO med exklusiva bonusar.
  • För bästa resultat på CSGO betting, skaffa dig kunskaper om det ekonomiska systemet.
  • Lär dig olika spelformer, såsom turneringsspel och live-betting.
  • Titta på professionella matcher.
  • Se till att du alltid är uppdaterad om spelarnas former så att du kan göra mer fördelaktiga bedömningar.

Bäst CSGO gambling sites 2018

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela
2 150% upp till 1500kr Recension Spela
3 2 x 133.7KR RISKFRIA BETS Recension Spela
4 Läs bonus info Recension Spela
5 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela

Introduktion

CSGO är den esport som svenskar bettar mest på. CSGO står för Counter-Strike: Global Offensive. Föregångarna till CSGO var populärt bland spelare över hela världen. Counter-Strike 1.6 och Source hade en trogen skara med spelare så det fanns många spelare som genast blev intresserande när Counter-Strike: Global Offensive kom ut på spelmarknaden. Efter att några uppdateringar hade gjorts så gick fler och fler proffs över till att spela Counter-Strike: Global Offensive.

csgo gambling sites

CSGO är ett förstapersonskjutarspel som utvecklades av Valve Corporation tillsammans med Hidden Path Entertainment. Spelet gavs ut 2012 av den amerikanska utvecklaren och distributören av datorspel Valve. Spelet är det fjärde spelet i företagets Counter-Strike-serie. Spelet har behållit sin karaktär från tidigare spel, men har nya versioner av deras klassiska kartor och även helt nya kartor. Nya spellägen och karaktärer finns i denna version som har åtta nya vapen och även en del vapen från tidigare versioner som har fått nya egenskaper. Det är fler officiella spellägen i denna version. Kapprustning och demolering har lagts till medan de traditionella bomberna och scenarion med gisslan har utvecklats. Spelare som använder Windows, Linux och Mac kan spela mot varandra på samma servrar. Dessa versioner uppdateras ofta och det är förklaringen till att Playstation 3-spelare inte kan delta, denna version uppdateras inte lika ofta vilket skapar problem.

Det börjar bli mer vanligt att satsa riktiga pengar på esport. Att spela med riktiga pengar förhöjer inte bara spänningen utan du har också chansen att kamma hem pengar. Många spelbolag erbjuder esport betting och det är gratis att registrerar dig på ett spelbolag så du kan testa och se vilket bolag som passar dig bäst. Att spela på traditionella sporter med riktiga pengar är inget ovanligt och det går i princip till på samma sätt att spela på esport. Så även om du inte har prövat att spela på esport så har du ändå en uppfattning om hur allt går till om du har spelat på traditionella sporter.

Innan du bestämmer dig för att betta så är det viktigt att du undersöker de deltagande lagen närmare. Precis som när du spelar på traditionella sporter så är det viktigt att lagen förbereder sig på bästa sätt och att de är i form. Undersök lagen som spelare närmare och ju bättre informerad du är desto större är chansen att du kammar hem pengar på ditt spelande.

Viktiga saker som du kan undersöka är lagens tidigare resultat, hur de gick emot olika motståndare och vilket lag som spelar som hemmalag. Matcherna i CSGO spelas i korta rundor som är 90 sekunder låga. Det första laget som vinner 16 rundor vinner spelomgången. På den tävlingsinriktade scenen så börjar matcherna med en knivrunda. De båda lagen möts på en plats på kartan som är förbestämd. Endast spelets knivar får användas för att besegra motståndarlaget. Laget som vinner får sedan bestämma vilka sida som de vill börja på. Båda lagen kommer att spela som både terrorister och antiterrorister eftersom lagen byter sidan efter 15 rundor.

Terrorister vinner genom att skjuta ner alla i motståndarlaget eller genom att detonera bombplats A eller B på kartan. Anti-terroristerna kan också vinna genom att skjuta alla terroristerna i det andra laget eller att tiden går ut utan att bomben detonerats.

En aspekt som skiljer CSGO från många andra spel är att varje gång en spelare skjuter ner en motståndare så får spelaren en viss summa pengar. Summa som betalas ut är beroende på vilket vapen som användes i attacken, ju sämre vapen som används desto mer pengar får spelaren. När rundan är slut så delas pengar ut till båda lagen, det vinnande laget får mer pengar. Dessa pengar kan sedan användas för inköp av bättre och starkare vapen inför nästa runda. Spelaren måste ha koll dels på sin egen ekonomi men även motståndaren vilket påverkar de taktiska beslut som tas under matchen.

Välj CSGO Gambling sites 2018

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela
2 150% upp till 1500kr Recension Spela
3 2 x 133.7KR RISKFRIA BETS Recension Spela

csgo gambling sites 2018CSGO gambling hittar du hos stora spelbolag som Betway, Arcanebet, Mr Green och bet365.

När du spelar på esport så finns det inte lika mycket statistik och spelbolagen satsar inte lika mycket på att bestämma oddsen. Detta innebär att de ofta kan finns bra övervärden i de odds som erbjuds. Ofta så innebär det att man överskattar chanserna att en favorit kommer att vinna. Detta innebär att oddset för det andra laget ofta kan vara väldigt attraktiva.

Därför är det extremt viktigt att ha koll på lagets form när du planerar att betta på CSGO. Titta på de senaste resultaten för lagen kan ge dig värdefull insikt om hur lagets form ser ut. Om du upptäcker resultat som är osäkra så kan det naturligtvis finnas många förklaringar till detta. Du bör undersöka vad som kan ha hänt i laget, interna problem i laget, byte av lagkapten eller kartor i kartpoolen är faktorer som kan påverka spelet. I vissa lägen tas ibland kartor bort från den professionella scenen och de ersätts med nya kartor när detta sker så bör du ta dig tid att studera hur de olika lagen presterar på de nya kartorna. Detta hjälper dig att identifiera mönster. Insikt i hur kartorna utnyttjas av olika lag och kan hjälpa dig att nå bättre resultat.

CSGO gambling sites codes

csgo gambling sites codesMånga spelbolag erbjuder nya kunder en generös välkomstbonus, ofta dubbleras det insatta beloppet. Konkurrensen om nya spelare är hård och spelbolag försöker locka till sig nya kunder genom att bland annat erbjuda rejäla bonusar vid registrering av ett nytt spelkonto. Kontrollera dock att spelbolaget som du har valt erbjuder esport betting. En välkomstbonus är ett bra sätt att testa en sajt och att dryga ut din spelkassa. Du har också en chans att vinna riktiga pengar.

Esport-sidor och sociala medier kan erbjuda olika bonusar och free coins till sina nya spelare. Vanligtvis brukar dessa komma med en bonuskod som du ska fylla i. Med dessa koder kan du även samla på dig coins för att köpa skins. Du kan även få information om det är gratis att starta, det vill säga om de är så kallade free gambling sites CSGO.

Det är ditt ansvar som spelare att kontrollera att bonusen är giltigt. Gör det till en vana att alltid kontrollera spelbolagets bonusar på deras hemsida eller på listor som kontinuerligt uppdaterar. Bonusar och bonuskoder uppdateras kontinuerligt så dubbelkolla alltid. Kom också ihåg att läsa om användarvillkoren för bonusen så att du vet om det finns några speciella omsättningskrav som du måste uppfylla innan du plockar ut en vinst.

Sök på new CSGO gambling sites

Precis som casinomarknaden vad gäller bordsspel, slots och sportsbetting fullkomligt har exploderat så har även esport-sidor börjat dyka upp som svampar. Bara 3–4 dagar in på det nya året så hittar man ny gambling sites för esport. På en lista dök det upp hela 3 stycken och det lär inte minska med tanke på hur omsättningen har ökat på esport.

Hur spelandet och oddssättning går till?

Idag kan du spela och satsa riktiga pengar på ditt esport lag. Att kunna spela och satsa riktiga pengar på sitt favoritlag är spännande och det är roligt att följa sitt lag och givetvis att kunna vinna pengar. Esport industrin omsätter miljonbelopp och det är numera erkänt som en riktig sport. Idag finns det en rad olika spel att välja bland. Spelande förändras från tävlingar i arkadhallar med bland annat världsmästerskap i Nintendo. I och med Starcraft och Counter Strike kom ut på marknaden så förändrades spelmarknaden och står idag får esport spel som vi känner till det idag.

Som spelare så väljer du att stötta ett lag antingen terrorister eller insatsstyrkor, terrorists eller counter terrorists. Varje lag har som mål som de ska uppnå samtidigt som de också ska försöka att eliminera motståndarlaget. Som spelare så köper du vapen och utrustning som ska hjälpa dig i din kamp att besegra motståndarlaget. När du som spelare har fullbordat ett mål som exempelvis plantering av bomber så får du pengar medan om det är en negativ handling så som en skada lagkamrat så sker det ett avdrag från ditt konto. Det vinnande laget får en större summa pengar när rundan avlutas, det andra laget får också en summa när en runda avslutas.

Oddssättning

Oddset när du bettar kan beskrivas som förhållandet mellan insats och vinst. Om oddset är högt på ett visst lag när de spelar en match så ger det en stor utdelning om det utfallet slår in. Ett högt odds innebär emellertid at det är en liten chans att laget vinner denna match – att det blir just detta utfall. Om oddset är lågt så ger det en lägre utdelning men chansen att det blir just detta utfall bedöms som mer troligt. Exempelvis så om laget Evil Geniuses är favoriter så ger de 1,1 gånger pengarna medan om du satsar på laget Complexity så ger det 5,8 gånger pengarna. Evil Geniuses är favoriter till att vinna matchen och ger således inte så mycket i utdelning.

De senaste mötena mellan lagen kan påverka utgången och även de bästa lagen kan ha problem med att vinna över vissa motståndare. Sök efter potentiella styrkor och även svagheter i möten mellan olika lag och låt detta påverka din betting. Leta efter historik över när lagen ar spelat mot varandra och hur resultaten har sett ut i tidigare turneringar.

Hemmaplan kan spela en stor roll i hur lagen presterar. Vissa lag kan ha ett otroligt stöd på hemmaplan och det kan vara en faktor som får laget att prestera på topp när de möter ett lag på hemmaplan. Ibland så används stand-ins eller inhoppare och det har nästan alltid en negativ inverkan på laget. Även om inhopparen valts av den ordinäre spelaren som av någon orsak inte kan delta i turneringen och inhoppare ofta är professionella så påverkar den nya spelaren lagdynamiken, ofta på ett negativt sätt. Kommunikationen mellan spelare i laget är väldigt viktigt i CSGO och med en inhoppare så blir den sällan på topp och det är därför svårt för laget att presentera på topp.

Betta på pistolrundan

Betta på vem som vinner första pistolrundan är inte bara kul utan också ett moment som kräver skicklighet. Titta på statistik över vilka lag som är starka på pistolrundor för att skapa en uppfattning. Om du är övertygad om att ett lag kommer vinna en karta med par rundors marginal så är det fördelaktigt att betta att ett lag kommer att vinna med handikapp. Du ger helt enkelt det ena laget ett försprång ofta på 4 rundor, och du får nya odds på båda lagen. Oddset höjs på ett av lagen eftersom det ligger fyra rundor bakom medan det sänks för det andra laget som har fått ett försprång.

Det har genom åren funnits flera dominanta lag på CSGO scenen och en sak är gemensamt för dessa lag nämligen att förr eller senare så faller de. Så det är inte alltid en bra strategi att satsa på det största och det favorittippade laget. En orsak till att favoritlag förr eller senare förlorar är att andra lag studerar laget noga och motståndarlag börjar använda strategier för att motverkar att laget blir så framgångsrikt.

Välj spelsida med omsorg

Tänk på att beroende på om det är en specialiserad sida för esport eller om det är en casinosida som erbjuder betting på esport så ser både oddssättning och utbud av vad du kan satsa på att skilja sig markant åt.

Liveodds för esport

Du kan betta på CSGO live. Precis som du kan följa din favoritsport i realtid så kan du följa ditt esport-lag och samtidigt satsa pengar. Livebetting är nog något av det som växer snabbast på spelmarknaden. Genom att titta på matcher live på TV eller Youtube så kan du samtidigt se vad som händer och spela på odds i realtid.

Det går även enkelt och smidigt att placera bets på e-sport via din mobil. Många spelbolag har en mobilanpassad webbplats som gör att du kan betta i webbläsaren på dina favoritspel. En del spelbolag har en app som du kan ladda ner och så gör att du kan betta på ditt lag. Du har möjligheten att spela i princip var och när som helst oavsett om du har en iPhone eller Android-telefon så kan du betta på odds i CSGO-turningar.

Betalningsmetoder

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1500KR Recension Spela
2 150% upp till 1500kr Recension Spela
3 2 x 133.7KR RISKFRIA BETS Recension Spela

betalnings för csgoÄr e-plånböcker din favorit det när det gäller insättning och uttag av pengar på ditt spelarkonto. Gillar du kreditkort som VISA eller Mastercard? Vill du testa att använda Bitcoins eller CSGO Skins? Det finns en rad olika betalningsmöjligheter att välja mellan inom esport betting.

En del betalningslösningar går endast att använda för att göra insättningar på ditt spelkonto och du kan således inte använda dessa för att göra uttag av en vinst från ditt spelkonto. VISA och MasterCard är två metoder som är vanligt förekommande Det finns även e-plånböcker som du kan använda, exempelvis EcoPays, NETELLER, Skrill och Paypal. Trustly är en betalningsmetod som ger dig möjligheten att göra överföringar av pengar via din internetbank.

Skins är en betalningsmetod som används av CSGO. Skins är vapen och andra värdefulla föremål som används i spel. Skins har ett visst värde och det går att omvandla skins till riktiga pengar. Du kan sedan använda pengarna när du bettar på esporter. När du gör en insättning med skins så omvandlar spelbolaget dina skins till pengar. Om du vinner så vinner du riktiga pengar och du kan således inte vinna skins på esport. Esport specialisten Arcanebet erbjuder skins både från CSGO och Dota2 som betalning. När du gör en insättning med skins så omvandlar Arcanebet dina skins till riktiga pengar och när du plockar ut en vinner så vinner du riktiga pengar. Du kan således inte vinna skins utan endast riktiga pengar.

Bitcoin är en virtuell betalningsvaluta som erbjuds av några få spelbolag. Denna virtuella valuta skapades av 2008 av Satoshi Nakamoto, vilket troligtvis är en pseudonym.

Tips – Om spelbolaget är licenserat inom EU eller EES så är vinsterna skattefria för spelare i Sverige. Många spelbolag har spellicens från Malta, vilket innebär att vinsterna är skattefria.