CSGO Gambling sites

CSGO gambling är en typ av gambling som låter spelare från Counter-Strike: Global Offensive satsa antingen sina skins, eller riktiga pengar om man föredrar det. Spelare får en chans att sätta sina intjänade skins på spel med chansen att vinna ännu bättre skins, eller riktiga pengar.

Det finns flera olika kategorier av CSGO gambling och de har alla sina unika drag som lockar till sig olika slags spelare. När du hör termen ’CSGO gambling’ så åsyftas oftast betting, roulette, crash, coinflip, dice och jackpot – där du kan satsa antingen dina skins eller riktiga pengar.

CSGO gambling i alla dess former är extremt populärt! Fortsätt läsa för att lära dig mer om hur det fungerar och vilka bettingsidor som är säkra och pålitliga.

Bästa CSGO Gambling sites 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

Vi på Esportbets.se har samlat de bästa CSGO gamblingsidorna, så du slipper spendera din dag med att söka igenom hela nätet i jakt på den sida som passar dig. Det är många bettingsidor vars rykte som är diskutabla, därför har vi gått igenom alla och valt ut de som lever upp till kraven för att anses vara säkra alternativ.

Vad har bra gamblingsajter gemensamt?

De bästa CSGO gambling sites för år 2019 har särskilda egenskaper gemensamt och vi ser till att de vi listar har alla dessa. Spelare ska kunna ha tillgång till rättvisa spel på säkra plattformar för att undvika bedrägeri- och stöldförsök, dessutom ska det också vara möjligt att ta del av bonusar och andra kampanjer för att hålla spelandet intressant.

Självklart ska kundtjänst hos de olika gamblingsajterna vara enkla att nå, därför har alla våra rekommenderade spelsidor tydliga tillvägagångssätt för att få svar på eventuella frågor man har.

Så om du letar efter en sammanställning av nätets bästa CSGO gambling sidor har du definitivt hittat rätt!

CSGO Gambling varianter

Du kommer att upptäcka att det finns flera sätt att spela på CSGO när du besöker gamblingsajter, men de populäraste varianterna är betting, roulette, coin flip, crash, dice och jackpot.

Läs mer om de olika kategorierna av CSGO gambling här nedan.

CSGO Gambling sites

Betting

CSGO betting är nog den vanligaste formen av gambling. I betting så satsar du på resultat av en match mellan två lag eller spelare. Precis som du gör i vilken sport som helst, i och med att många redan är bekant med betting på vanlig sport så är denna gamblingtyp enkel att komma igång med.

Det är inte enbart resultatet av en CSGO-match som du kan betta på, det finns även en mängd andra alternativ att välja mellan. Till exempel kan du placera dina skins eller pengar på det lag som vinner en specifik karta, det lag som får första kill, exakta antal rundor och mycket mer än så. Variationen som finns inom betting är en bidragande faktor till varför det är en av de mest uppskattade gamblingalternativen där ute.

Roulette

Roulette är en äkta klassiker i casinovärlden som de flesta är väl bekanta med och är numera även ett populärt inslag inom CSGO gambling. I CSGO roulette använder man coins, eller mynt på svenska som man antingen satsar på rött, svart eller grönt, sedan snurras ett ’hjul’ när alla spelare har lagt sina insatser.

Rött och svart är relativt jämnt fördelat gällande odds och utdelningar, medan grönt representerar 0, eller 00, som betyder att oddsen att få grönt är betydligt lägre än övriga två alternativen.

Tips för nybörjare

Om du spelar med skins du inte bryr dig så mycket om så är det grönt på CSGO roulette som du ska satsa på. Eftersom det då inte svider så mycket om du skulle förlora. Om du däremot vinner på grönt så kammar du hem stora potter. När det kommer till odds för rött och svart så handlar det om att desto mer du bettar ju större chans har du att vinna.

Crash

Du har säkert råkat snubbla över Crash tidigare när du har besökt CSGO gambling sites, då det är ett av de populäraste sätten att spela om skins och pengar. CSGO Crash är ett av de mest oförutsägbara gamblingspelen och hör definitivt till de mest spännande.

Spelet går ut på att man följer utvecklingen av ett nummer som ökar i högt tempo och crashar vid slumpmässiga intervaller. När alla bets är lagda så börjar multiplikatorn att klättra och vinsterna börjar ramla in när den gått tillräckligt högt. Ju högre multiplikatorn når desto bättre blir vinsterna, men om multiplikatorn crashar innan en spelare gör något så går potten till ’huset’. Gå till vår sida med alla rekommenderade CSGO Crash sites för mer information.

Coin Flip

Coin Flip är en speltyp som är väldigt populär i bettingvärlden. Att spelet är busenkelt är en av anledningarna till att det är så pass stort som det är. Man spelar en mot en-match mellan spelare som vill gambla med skins. För att spela måste spelare antingen starta ett nytt spel eller ansluta till ett existerande och sedan välja de Counter-Strike skins man vill satsa.

Oftast har CSGO CoinFlip sites ingen gräns på hur mycket skins man kan byta på en och samma gång, däremot finns det en gräns för hur många gånger spelare kan matchas mot varandra. Den spelare som tar initiativet till en match måste välja skins till ett värde av minst 5 poäng och den som går med i spelet måste matcha detta med högst en skillnad på 10%. Själva flippen görs med en slumpmässig nummergenerator, på så sätt blir det rättvist oavsett vem man spelar mot.

Dice

CSGO Dice är ett enmansspel med slumpmässig nummergenerator som låter spelare göra en insats och sedan kasta en virtuell tärning i hopp om att vinna skins eller pengar.

För att starta måste spelaren först göra en insättning som sedan omvandlas till så kallade coins. För varje omgång satsar man sina coins och bestämmer procentsats och kastar sedan tärningen. Träffar man rätt på sina nummer så vinner man. CSGO Dice är ett trevligt spel för de som gillar att kunna justera sina bets i hopp om den stora vinsten.

Jackpot

CSGO Jackpot är ett simpelt spel där spelare skapar en pott full av föremål från Counter-Strike: Global Offensive. När potten har blivit fylld av deltagarna så slumpas det fram ett nummer som bestämmer vilken spelare som tar hem hela potten.

En sak man bör tänka på är att den spelare som satsar mest skins är också den deltagare som har störst chans att kamma hem potten. Vinstchanserna ökar i takt med biljetter: spelare som satsar skins med högt värde får fler biljetter och därmed är det större sannolikhet att de vinner.

Välj CSGO Gambling sites 2018

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela

csgo gambling sites 2018CSGO gambling hittar du hos stora spelbolag som Betway, Arcanebet, Mr Green och bet365.

När du spelar på esport så finns det inte lika mycket statistik och spelbolagen satsar inte lika mycket på att bestämma oddsen. Detta innebär att de ofta kan finns bra övervärden i de odds som erbjuds. Ofta så innebär det att man överskattar chanserna att en favorit kommer att vinna. Detta innebär att oddset för det andra laget ofta kan vara väldigt attraktiva.

Därför är det extremt viktigt att ha koll på lagets form när du planerar att betta på CSGO. Titta på de senaste resultaten för lagen kan ge dig värdefull insikt om hur lagets form ser ut. Om du upptäcker resultat som är osäkra så kan det naturligtvis finnas många förklaringar till detta. Du bör undersöka vad som kan ha hänt i laget, interna problem i laget, byte av lagkapten eller kartor i kartpoolen är faktorer som kan påverka spelet. I vissa lägen tas ibland kartor bort från den professionella scenen och de ersätts med nya kartor när detta sker så bör du ta dig tid att studera hur de olika lagen presterar på de nya kartorna. Detta hjälper dig att identifiera mönster. Insikt i hur kartorna utnyttjas av olika lag och kan hjälpa dig att nå bättre resultat.

CSGO gambling sites codes

csgo gambling sites codesMånga spelbolag erbjuder nya kunder en generös välkomstbonus, ofta dubbleras det insatta beloppet. Konkurrensen om nya spelare är hård och spelbolag försöker locka till sig nya kunder genom att bland annat erbjuda rejäla bonusar vid registrering av ett nytt spelkonto. Kontrollera dock att spelbolaget som du har valt erbjuder esport betting. En välkomstbonus är ett bra sätt att testa en sajt och att dryga ut din spelkassa. Du har också en chans att vinna riktiga pengar.

Esport-sidor och sociala medier kan erbjuda olika bonusar och free coins till sina nya spelare. Vanligtvis brukar dessa komma med en bonuskod som du ska fylla i. Med dessa koder kan du även samla på dig coins för att köpa skins. Du kan även få information om det är gratis att starta, det vill säga om de är så kallade free gambling sites CSGO.

Det är ditt ansvar som spelare att kontrollera att bonusen är giltigt. Gör det till en vana att alltid kontrollera spelbolagets bonusar på deras hemsida eller på listor som kontinuerligt uppdaterar. Bonusar och bonuskoder uppdateras kontinuerligt så dubbelkolla alltid. Kom också ihåg att läsa om användarvillkoren för bonusen så att du vet om det finns några speciella omsättningskrav som du måste uppfylla innan du plockar ut en vinst.

Nya CSGO gambling sites

Nya CSGO gamblingsidor har generellt sett snyggare design än de sidor som har varit med ett tag. I takt med att allt fler upptäcker tjusningen med CSGO gambling så lanseras även fler gamblingsidor. När du väljer en ny sida att spela på så måste du se till att de tillhandahåller säkra och välkända betalningsmetoder. Det är också viktigt att gamblingsajten i fråga är pålitlig. Våra utvalda sidor har noggrant blivit granskade, så du behöver inte oroa dig över att bli blåst eller liknande. Med det sagt, är det så att du finner en sida som inte är med i vår lista så dubbelkolla deras policy först. En ny gamblingsajt bör också ha en ordentligt utformad FAQ eller kundtjänst för att bemöta problem eller klagomål.

Säkra gamblingsidor – välj noggrant

När det ploppar upp nya gamblingsidor som till synes erbjuder bonusar som låter för bra för att vara sanna så är oftast så fallet. Om du har svårt att förstå hur en CSGO gamblingsida har råd att kunna bjuda nya spelare på så generösa bonusar så jämför gärna hur det ser ut hos andra sidor.

En tumregel är att kolla upp vad erbjudanden i genomsnitt ligger på och sedan välja de spelsidor som har runt 20% bättre än det. Då är det förmodligen seriösa bonusar. Men du ska fortfarande se till att spelsidan är trovärdig och har trygga och säkra betalningsmetoder och skyddar medlemmars information med SSL-certifikat.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda?

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela

betalnings för csgoÄr e-plånböcker din favorit det när det gäller insättning och uttag av pengar på ditt spelarkonto. Gillar du kreditkort som VISA eller Mastercard? Vill du testa att använda Bitcoins eller CSGO Skins? Det finns en rad olika betalningsmöjligheter att välja mellan inom esport betting.

En del betalningslösningar går endast att använda för att göra insättningar på ditt spelkonto och du kan således inte använda dessa för att göra uttag av en vinst från ditt spelkonto. VISA och MasterCard är två metoder som är vanligt förekommande Det finns även e-plånböcker som du kan använda, exempelvis EcoPays, NETELLER, Skrill och Paypal. Trustly är en betalningsmetod som ger dig möjligheten att göra överföringar av pengar via din internetbank.

SkinPay är en betalningsmetod som används av många nya bettingsidor. Skins är vapen och andra värdefulla föremål som används i spel. Skins har ett visst värde och det går att omvandla skins till riktiga pengar. Du kan sedan använda pengarna när du bettar på esporter. När du gör en insättning med skins så omvandlar spelbolaget dina skins till pengar. Om du vinner så vinner du riktiga pengar och du kan således inte vinna skins på esport. E-sportspecialisten Arcanebet erbjuder skins både från CSGO och Dota2 som betalning. När du gör en insättning med skins så omvandlar Arcanebet dina skins till riktiga pengar och när du plockar ut en vinner så vinner du riktiga pengar. Du kan således inte vinna skins utan endast riktiga pengar.

Bitcoin är en virtuell betalningsvaluta som erbjuds av några få spelbolag. Denna virtuella valuta skapades av 2008 av Satoshi Nakamoto, vilket troligtvis är en pseudonym.

Tips: Om spelbolaget är licenserat inom EU eller EES så är vinsterna skattefria för spelare i Sverige. Många spelbolag har spellicens från Malta, vilket innebär att vinsterna är skattefria.

Summering av CSGO gambling

Är inte CSGO på din radar än gällande betting så borde det definitivt vara det. För varje dag som passerar så verkar det som att gambling på CS GO blir allt populärare och casinon och bettingsidor tar det på större allvar.

Nu när du har läst klart är du redo att börja gambla, bläddra upp och välj spelbolag!