CSGO Dice

csgo dice CSGO Dice är det senaste tillskottet på den ständigt växande listan över CSGO betting-alternativ. På svenska betyder ju dice tärning och med den kunskapen är det inte jättesvårt att lista ut vad CSGO Dice faktiskt går ut på. Snabbt förklarat är det ett digitaliserat tärningsspel som går ut på att gissa sig fram till ett utfall.

För att börja spela krävs det att du gör en insättning av skins eller pengar, helt beroende på vart du spelar. När din första insättning är klar så får du i utbyte så kallade coins som används vid dice betting.

Vid fortsatt läsning får du ytterligare detaljer kring CSGO dice–tips på hur du enklast sätter igång plus en lista med de bästa sajterna för Dice och mycket mer än så.

CSGO Dice Sites 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

För att hjälpa dig att undvika bluffsajter och andra opålitliga aktörer så har vi sammanställt ett gäng CSGO dice websites utefter följande kriterier:

Säkerhet – Varenda en av våra rekommenderade sajter är registrerade och innehar spellicens  med ett styrande organ som ser till spelares trygghet. Att en sajt är licensierad innebär bland annat att spelare skyddas enligt licensgivares jurisdiktion. Utöver detta så säkerställer vi att SSL-kryptering hindrar tredje part från åtkomst av känslig data.

Marknader och odds – För en trivsam vistelse är ett brett och varierat utbud viktigt, med flera spelmarknader och fördelaktiga odds.

Bonusar – Sajterna som marknadförs på Esportbets.se erbjuder en bunt olika erbjudanden och välkomstbonusar. De här bonusarna kommer i varierande former, men just sajter för CSGO Dice så handlar det oftast om free coins.

Användarvänlighet – Spelbolagen tänker på användarnas bästa genom att göra det enkelt att hitta olika delar på sina webbplatser. Spelsajterna vi marknadsför på Esportbets.se är lättnavigerade och innehåller inte onödigt komplicerade funktioner som försämrar upplevelsen.

Rykte – Sist, men inte minst, ett resultat av alla nämnda faktorer så har samtliga av våra rekommenderade spelbolag gott rykte och erbjuder en säker upplevelse för spelare.

Hur fungerar Dice?

CSGO Dice bygger på ett väldigt simpelt format. Det påminner faktiskt om många småspel man finner i slotsmaskiner, där spelet erbjuder spelare chansen att dubbla sina pengar genom gambling. I grund och botten är CSGO Dice samma sak. Du satsar helt enkelt pengar eller skins på utfallet när tärningen kastas. Om du gissar rätt så kammar du hem en vinst och gissar du inte rätt så förlorar du summan du satsar. I spelet Dice så har huset (dvs spelsajten) alltid fördel, kom ihåg det när du spelar, spelet går dvs ut på att ha så tur som möjligt. Men är turen på din sida så kan du snabbt dubbla upp dina pengar.

Så börjar du med CSGO Dice gambling

I den här sortens gambling handlar det om att använda skins du fått via spelet Counter-Strike: Global Offensive, hos vissa spelbolag kan du även spela direkt med vanliga pengar. Väljer du att betta på CSGO Dice med skins så måste du först länka ditt steamkonto till den spelsajt du är medlem hos. Sedan när du är klar med det är det dags att bestämma vilka skins du vill växla in mot coins som du sedan använder när du satsar på Dice.

När du väl har fått dina coins så ska du avgöra hur mycket du vill betta. Efter att du har valt summan du vill betta så är nästa steg att kasta tärningen. Det är inte svårare än så. Beroende på vilken spelsida du använder så finns det ibland varierande bettingalternativ tillgängligt. Till exempel kan du betta på ett lågt utfall, dvs ett kast som hamnar på allting från 1 upp till 6. Eller så kan du spela på att tärningen visar mediumhög siffra som oftast är en sjua, eller hög som innebär åtta till tolv.

Vid vissa tillfällen kan du också betta på att tärningen ska visa ett par. För varje bet kommer oddset, ett lågt resultat kommer att dubbla potten, men bettar du på ett par så blir vinsten högre eftersom sannoligheten att det blir ett sådant utfall är betydligt lägre.

Är det säkert?

Dice gambling är säkert så länge du gör det på rätt sätt, och med det så menar vi att du använder respektabla och trygga spelsidor. Som vi tog upp förut så rekommenderar vi uteslutande trovärdiga och seriösa aktörer så om du vill vara på den säkra sidan väljer du någon av dessa. Om du ger du ut och försöker söka upp spelsajter på egen hand så borde du se till att dem är licensierade och att det finns bra betalningsmetoder att välja mellan.

Följer du våra tips så borde du kunna hitta ett seriöst ställe som tillhandahåller CSGO Dice betting. Och glöm inte, precis som med alla gamblingsidor, är du inte garanterad några vinster och du kommer förmodligen att förlora lite pengar på vägen.

Summering

CSGO Dice är ett exemplar av ett växande nummer av bettingalternativ för CSGO. Småspel som dessa ger dig ett lite annorlunda sätt att utöka dina skins eller pengar via en rolig och lättsam metod. Men var noga med hur mycket du spenderar när du spelar på Dice. Turen avgör, men provar du inte så kan du givetvis inte vinna något heller, så sätt fart med att omvandla dina skins till guld!