CSGO Coinflip

csgo coinflip sitesEsport och bettingmarknaden som följt har boomat senaste fÄ Ären. DÀr Àr CS:GO ett av de populÀraste spelen att bÄde titta och satsa pengar pÄ. Med detta sagt har ett antal alternativ för CSGO betting dykt upp som öppnar för nya möjligheter att vinna pengar.

CSGO Coinflip Àr ett av mÄnga exempel som lÀgger till en extra dimension av spÀnning till spelet. Det Àr lÀtt att sÀtta sig in i Coinflip eftersom man helt enkelt bara bettar pÄ den sida av myntet man tror ska visas.

Eftersom spelet Àr turbaserat sÄ det innebÀr en viss risk att betta Coinflip, sÄ i den hÀr artikeln förklarar vi diverse tips och strategier som minimerar riskerna.

CSGO Coinflip sites 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

HÀr pÄ Esportbets.se listar vi bara pÄlitliga CSGO Coinflip sites. Vi har en rad olika kvalitétskriterier som en CSGO Coinflip website mÄste leva upp till för att bli listad hÀr.

  • Det första Ă€r att vĂ„ra rekommenderade sajter har spelares trygghet och sĂ€kerhet som högsta prioritet. Det innebĂ€r att samtliga coinflipsidor pĂ„ den hĂ€r sidan Ă€r registrerade och licensierade. Det betyder i sin tur att en mĂ€ngd specifika regler och regleringar mĂ„ste efterstrĂ€vas för att kunna sĂ€kerstĂ€lla spelares sĂ€kerhet. Ytterligare en aspek Ă€r SSL-kryptering, som hindrar utomstĂ„ende part frĂ„n att fĂ„ tillgĂ„ng till kĂ€nslig spelardata.
  • Dessutom ser vi Ă€ven till att samtliga coinflipsidor erbjuder ett brett urval av sĂ€kra betalningslösningar. I mĂ„nga fall kan du göra insĂ€ttningar med bĂ„de skins och riktiga pengar.
  • Spelutbud, marknader och odds Ă€r ocksĂ„ avgörande nĂ€r det kommer till att vĂ€lja en bra spelsida. DĂ€rför vĂ€ljer vi sajter som tillhandahĂ„ller stort utbud av esporter, varierande spelalternativ och sĂ„ klart specialodds för CS:GO. Konkurrenskraftiga odds Ă€r viktigt och alla listade spelsajter har alltid höga odds som hjĂ€lper dig att vinna stort.
  • Till sist sĂ„ försĂ€krar vi oss om att vĂ„ra listade spelsajter Ă€r anvĂ€ndarvĂ€nliga och dĂ€rmed enkla att navigera och förstĂ„ sig pĂ„.

Vad Àr CSGO Coinflip?

CSGO Coinflip Àr, som det lÄter, ett gamblingspel dÀr du vÀljer mellan tvÄ sidor av ett mynt. För att delta mÄste du göra en insÀttning, antingen med pengar eller genom att ansluta ditt steam-konto sÄ du kan föra över dina skins.

NÀr du Àr klar med din insÀttning Àr du redo att börja med dina coinflips. Ju högre dina bets eller vÀrdet pÄ dina skins Àr, desto högre blir dina chanser att vinna. Men du kan oftast inte betta hur högt du vill, utan mÄnga spelsajter har en grÀns för hur mycket du kan satsa i relation till övriga spelare, oftast runt 10%. Det innebÀr att om en spelare satsar 100 kronor sÄ kan du satsa mellan 90-110 kronor.

Oddsen varierar beroende pÄ insats och du fÄr en fördel om du har gjort högst satsning. Vinner du coinflippen sÄ dubblar du upp och fÄr antingen liknande skins som du satsade eller ett antal skins till samma vÀrde som ditt bet. Skinsen du vinner kan du fortsÀtta att betta med eller vÀlja att plocka ut som riktiga pengar. En sista sak att nÀmna Àr att de flesta spelsajter har minimum-bet pÄ $5.

SÄ vinner du pÄ CSGO Coinflip

Med Coinflip har du 50-50 chans att vinna, men oddsen ökar nÄgot nÀr det Àr du som innehar högsta insatsen. Men det Àr fortfarande turen som slutligen avgör vilken sida som myntet hamnar pÄ. Det finns ingen sÀrskild strategi för att förutspÄ vilken sida av myntet som vÀnds uppÄt, det vi kan rekommendera Àr att ha koll pÄ din bankrulle och inte spela för mer Àn du har rÄd att förlora.

Är det sĂ€kert?

Det finns inget sÀtt att skydda sig frÄn att förlora pengar eller skins, precis som med all annan betting. Men det finns tillvÀgagÄngssÀtt som du kan ta till för att undvika rena bluffsajter. MÄnga oseriösa spelsidor Àr tyvÀrr fortfarande aktiva sÄ det Àr viktigt att du vÀljer en sajt som Àr licensierad och registrerad.

PÄ Esportbets.se tipsar vi bara om ansedda spelsidor dÀr du spelar i en fullstÀndigt sÀker miljö. För övrigt Àr Coinflip betting fullstÀndigt lagligt sÄ lÀnge operatören du spelas hos Àr registrerad och innehar spellicens.

Hoppas flipsen gÄr din vÀg!

CSGO Coinflip Àr ett kul alternativ om du Àr ute efter variation i ditt bettande! Det Àr lÀtt, snabbt och med Coinflip fÄr du möjligheten att dubbla dina vinster nÀstan omedelbart. Kom dÀremot ihÄg att det Àr turbaserat. SÄ det gÀller att slÀnga ett öga pÄ din bankrulle dÄ och dÄ sÄ du har koll pÄ hur mycket du spelar för. Annars Àr Coinflip ett ypperligt spelalternativ dÀr du kan satsa bÄde skins och riktiga pengar!