CSGO Jackpot Sites

Betting på esport har senaste tiden blivit allt populärare. Man kan betta på en rad olika esportspel så väl som specifika bets med diverse  utfall. För att utöka spelalternativen ännu ett snäpp har vissa bettingsidor breddat sina utbud med CSGO jackpot.

CSGO Jackpot sites är garanterat här för att stanna som tar CSGO gambling till en helt ny nivå med möjligheten att dubbla sina vinster på väldigt kort tid. Med skins som insatser kan spelare öka sina vinster markant och det är en av anledningarna till att den här formen av betting är så eftertraktad.

I den här artikeln sammanfattar vi huvuddragen i CSGO jackpot och hur du får ut det mesta av den här typen av betting.

Topplista med CSGO Jackpot Sites 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

Vi tar vårt ansvar och förser er med korrekt och uppdaterad information. Med det sagt så har vi vissa kriterier för våra rekommenderade CSGO Jackpot sites som vi går igenom i punktlistan här nedan.

  • Säkerhet är högt prioriterat och därför kollar vi alltid upp huruvida spelbolagen vi rekommenderar erbjuder säker anslutning och skyddar kunddata från tredje part. Dessutom försäkrar vi oss om att samtliga bolag är registrerade och licensierade.
  • Spelmarknader och odds har också stor betydelse och därför samarbetar vi endast med bettingsidor med ett brett och varierat utbud.
  • Självklart ska spelare även kunna få ta del av erbjudanden av olika slag, allt från insättningsbonusar till riskfria spel. Det här ger nya spelare möjligheten att sätta sig in i bettande utan att riskera för mycket av sina egna pengar.
  • Webbplatsen måste vara lätt att förstå och använda. En rörig och obegriplig webbplats försämrar spelupplevelsen och därför är det här något som vi tar hänsyn.
  • För de som vill börja spela lågt på CSGO Jackpot så är det viktigt att spelbolagen tillåter små insättningar.

Vad är CSGO Jackpot?

CSGO jackpot är ett spel där tur snarare än skicklighet avgör hur mycket du vinner. Reglerna är väldigt simpla och det går snabbt att komma igång. Enkelt förklarat så växlar du in dina skins som läggs i en enda stor pott där en ensam vinnare kammar hem hela potten.

Hur går det till?

Jackpot körs i olika omgångar. För att delta i första omgången måste du först växla in de skins du vill satsa i jackpotten. När du har växlat in dina skins kommer ditt konto att krediteras med tickets/biljetter och det är dessa som du använder dig av för att anmäla dig till jackpotrundor. Det enda du måste göra innan din inväxling är att bestämma hur många skins som du vill växla in. Att tänka på är att det inte är antalet skins dom avgör hur många biljetter du får, istället är det värdet på dina skins som spelar roll. Så ju dyrare ditt skin är desto fler biljetter erhåller du.

Tickets för att delta

Varje skin har ett visst värde i dollar och samtidigt är tickets värda en cent styck. Är ditt skin värdefullt så får du fler tickets. Värdet på ett skin kan variera och bestäms av tjänsten csgo steam analyst, men du kan själv kolla upp hur mycket dina skins är värda. För att delta i en runda jackpot måste du ha tillräckligt många tickets för att komma upp i 100 dollar, den här summan kan dock se annorlunda ut beroende på vilken sida du spelar hos.

När du har gått med i en runda så får du en uppskattning av hur stor chansen är att du vinner, som baseras på hur mycket du satte in. För att ge ett exempel – om den totalta potten är 1000 tickets och du har satsat 500 av dessa så är dina chanser att vinna 50%.

CSGO Jackpot strategier

Innan vi går in på strategier för CSGO Jackpot vill vi poängtera att det är tur involverat i det här spelet. Så tillvägagångssätten för att påverka utfallen är väldigt begränsat. Men det finns vissa strategier man kan ta till om man vill försöka att öka sina vinstchanser något, speciellt med tanke på att jackopt även spelas mot andra spelare. Med det sagt vill vi påminna om att alltid spela förnuftigt.

Pot sniping

Pot sniping är en vanligt förekommande strategi som går ut på att gå med i en jackpotrunda precis innan den är över. Idén är att lägga ett tillräckligt stort bet för att vinna hela potten. Tricket ligger i att göra en så pass stor insättning att minst 50% av alla biljetterna är dina, som därmed ökar dina chanser att ta hem hela potten. Genom att betta i sista sekund gör du det svårare för övriga spelare att hinna agera.

Baksidor med Pot sniping

Även om sniping låter som en säker strategi så bör det nämnas att det finns några baksidor.Högre insatser betyder som sagt högre chanser att vinna, men samtidigt riskerar du givetvis att förlora en stor summa om du misslyckas. För många spelare, framför allt de med mindre bankrulle, så är ett bättre alternativ att konsekvent satsa lägre summor. En annan negativ aspekt med pot sniping är att en del spelare kan luska ut din taktik och helt enkelt slutar att spela mot dig.

Spela för små belopp

Som vi tog upp tidigare så har de flesta av dessa CSGO Jackpot websites insättningskrav på 100 dollar. För de spelare som inte riktigt har råd att hosta upp så mycket pengar på en gång så finns det faktiskt spelsidor att vända sig till. Vi tipsar nämligen om så kallade CSGO jackpot low pots sites, dvs sidor som erbjuder små insättningar.

Spela ansvarsfullt och vinn stort!

Även om lockelsen till gambling är stor så måste du komma ihåg att bygga din bankrulle varsamt. Spela aldrig för mer än du har råd att förlora, oavsett hur frestande det än må vara. Håll dig till din budget, spela ansvarsfullt och dra nytta av strategier så kommer det förhoppningsvis att gå din väg till slut.