CSGO Roulette Sites

csgo roulette sitesCSGO Roulette är ännu ett tillskott i världen av CSGO gambling. Counter-Strike: Global Offensive har blivit den främsta esporten att betta på senaste få åren. Med CSGO Roulette, som på många sätt liknar traditionell roulette, tar du spelandet till en ny nivå.

Det finns ett antal spelsajter där ute som erbjuder den här sortens gambling. Här förklarar vi vad du ska leta efter hos sådana, hur du spelar och råd om hur du kan förbättra dina chanser att vinna.

CSGO Roulette sites 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

För att se till att våra besökare endast får det bästa så tipsar Esportbets.se bara om det absoluta toppskiktet av CSGO roulette. Det betyder att samtliga spelsajter genomgår noggranna kontroller där vi kollar att dem möter våra krav. Nedan följer några av de egenskaper vi vill att våra listade spelsajter ska ha:

För det första måste sajten vara en säker plats för spelare. Sajten måste alltså inneha en spellicens i ett land där en myndighet ser över en aktör och kontrollerar så att spelverksamheten går rätt till. På så sätt skyddas medlemmar från att bli lurade eller liknande. Förutom detta så ska en spelsajt också använda SSL-kryptering för att hindra utomstående från att göra intrång och komma åt privat information.

Till sist så ska sajterna vi marknadsför vara enkla att använda och navigera sig genom. Dessutom ser vi helst att spelbolagen vi nämner på Esportbets.se även erbjuder lockande bonusar som kan förbättra spelares upplevelse väsentligt.

Vad är CSGO Roulette?

CSGO Roulette spelas på samma sätt som vanlig roulette. Däremot finns det en del nödvändigheter att ta hänsyn till innan du börjar spela. Till att börja med måste du vara minst arton år gammal för att ha tillåtelse att spela.

De flesta av spelsajterna som inte är kopplade till Steam är registrerade bettingbolag och det betyder att de innehar licens och är tvungna att följa lagar och regler. Misslyckas de med detta kan de förlora sina spellicenser. Är det så att du hittar en sajt som inte har en åldersgräns så har den med all säkerhet inte en spellicens och drivs därför illegalt.

Många spelar på CSGO Roulette genom att länka sina Steam-konton till den sajt som tillhandahåller gambling. Det beror på att i många fall erbjuder de endast spel på roulette för skins som växlas in mot så kallade coins. Men, dagens spelbolag har både skins och riktiga pengar som betalningsmetoder. Här kan vi rekommendera Thunderpick.com som erbjuder CSGO Roulette, eller Spin som det kallas där, och skins eller riktiga pengar som betalningsmetod.

Hur fungerar det?

Reglerna i CSGO Roulette liknar i mångt och mycket traditionella roulettespel. Den stora skillnaden är att det primära fokuset i spelet ligger på färgerna rött och svart istället för siffror som i vanlig roulett. I stora drag är det här en mycket enklare version av det klassiska spelet. En sak som CSGO Roulette och vanlig roulette har gemensamt är däremot det gröna alternativet, även om det är i guld hos vissa spelsajter.

För att höja spänning så erbjuder några spelsajter fler än en grön flik, som givetvis påverkar ”husets” fördel. Gissar man rätt att bollen eller pekaren hamnar på grönt kan man vänta sig en betydligt högre utdelning än om den hade hamnat på röd eller svart.

Kan jag få free coins?

Är det så att du har ont om skins eller pengar att växla in mot coins så kan du i enstaka fall få tillgång till gratis free coins. När du hämtar free coins behöver du alltså inte växla in skins eller göra någon som helst insättning. Oftast får du dessa i samband med speciella kampanjer och erbjudanden, som man främst hittar hos nya spelsajter som vill locka till sig medlemmar.

Thunderpick är ett bra exempel där du kan hämta free coins. Där blir du belönad med coins genom att bland annat inkludera deras brand i ditt steamkonto. Simpelt och kul sätt att prova på att spela CSGO roulette utan att satsa några egna pengar. Men vanligtvis, för att hämta gratis free coins, så måste du skriva in en bonuskod.

CSGO Roulette strategi & tips

All gambling har sin del strategier man kan ta till och CSGO roulette är inget undantag. Tack vare likheterna med traditionell roulette så finns det som tur är redan många strategier att använda.

Martingale är en av de mest välkända strategierna när det kommer till roulette och det handlar i det stora hela om att ha koll på siffror. Varje gång du förlorar ett bet är tanken att du ska dubbla nästa satsning. När du vinner så återgår du till din ursprungliga insats och börjar om på nytt igen så fort du förlorar. Det här tillvägagångssättet hjälper dig att väga upp för förluster när du spelar. Om du å andra sidan hamnar i en svacka där du förlorar hela tiden så kan din bankrulle istället snabbt försvinna.

Sen har vi också ”Reverse Martingale”, som fungerar på exakt samma vis förutom att man dubblar sina insats efter varje gång man vinner. Men bara för att det här är kända strategier så betyder inte det att det garanterar några vinster, för i slutändan är roulette ett spel som är turbaserat. Är din bankrulle dessutom väldigt begränsad så är det inte rekommenderat att använda sig av Martingale överhuvudtaget.

CSGO Roulette betalningsalternativ

För det mesta sker betalning för att spela CSGO Roulette genom att växla in skins via steam. Värdet på dina skins varierar beroende på hur pass sällsyna dem är. Sedan så kan dina skins även öka men även minska i värde och allt sköts via utomstående aktörer. Däremot går det numera att också använda vanliga betalningsmetoder, till exempel Visa, Mastercard och e-plånböcker som Skrill och Neteller. Även kryptovalutor (Bitcoin m.m.) börjar bli vanligare som accepterade betalsätt hos spelsajter.

Summering

CSGO Roulette höjer definitivt spänning och är idag ett omtyckt gamblingalternativ. Roulette är snabbt och lätt att lära sig, detta i kombination med att man kan vinna en hel del pengar gör den här gamblingformen en av de mest spelade idag.

Precis som med all annan betting och gambling så måste man se upp så att man inte spelar allt för mycket. Använd ditt förnuft när du spelar och håll koll på din bankrulle, slutar det vara roligt att spela så är det läge även för dig att sluta.

Men när allt kommer omkring så är CSGO roulette oerhört kul, så hämta dina free coins och påbörja ditt spelande idag!