CSGO Crash Sites

csgo crashGambling på esporten Counter-Strike: Global Offensive har med tiden vuxit i popularitet. Ett nytt tillskott är spelformen CSGO Crash som lockar till sig spelare tack vare höga risker och höga utdelningar. Det är med andra ord en turbaserad spelform där fina vinster väntar när turen är framme.

På den här sidan tar vi upp grunderna för CSGO Crash och vilka sidor som är säkrast och bäst att spela på.

Säkra CSGO Crash Sites

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

csgo crash sitesDet finns en uppsjö av sajter som erbjuder CSGO Crash och för nya spelare kan det vara svårt att särskilja pålitliga och oseriösa aktörer. För att underlätta letandet för dig rekommenderar vi endast det bästa gamblingmarknaden har att erbjuda, enligt följande kriterier:

Det första vi gör när vi väljer ut spelbolag är att se till att de använder sig av beprövade metoder för att säkra medlemmars trygghet. Det här innebär att spelbolagen är registrerade och licensierade enligt en spelstandard som garanterar spelares säkerhet. Ytterligare en aspekt vi ser över är att spelbolaget i fråga skyddar all data med SSL-kryptering som hindrar utomstående parter från att komma åt känslig information.

Det är även viktigt att våra utvalda CSGO Crash sites tillhandahåller många och säkra alternativ gällande insättningar och uttag – kreditkort, e-plånböcker, skins och kryptovaluta. Vid sidan av betalningsmetoder ska ett spelbolag också erbjuda bonusar, som ofta är till stor hjälp för nya spelare.

Slutligen så tittar vi dessutom på webbplatsens funktionalitet och användarvänlighet.

Bli en vinnare i CSGO Crash

I likhet med andra gamblingalternativ så är inte långsiktigt bettande ett vinnande koncept. Istället är det i första hand slumpen som avgör hur mycket du går plus eller minus när du spelar CSGO Crash. Men för att minimera förlusterna och öka chanserna att vinna så är det väsentligt att lära sig grunderna, ta del av detta här nedan.

Exklusiva CSGO Crash codes

csgo crash codesNär du öppnar ett konto hos en CSGO Crash site så erbjuds du oftast en bonus. Dessa bonusar hjälper i sin tur dig att få en värdefull erfarenhet där du inte behöver använda dina egna pengar. Med det sagt så kan du hos vissa spelsidor aktivera bonusar med crashkoder när du registrerar dig.

De flesta av dessa spelsidor kräver att du länkar till ditt steamkonto. Och det är under processen då du skapar ett konto som du uppger din bonuskod, om du inte gör detta så kan det vara för sent att få ta del av bonussumman. Kolla vår lista med spelbolag för att jämföra bonuskoder och välj den du tycker verkar bäst.

Hämta free coins

Utöver bonuskoder finns det även tillvägagångssätt för att få gratisrundor hos CSGO crash websites. Dessa gratisrundor kommer i form av free coins som du finner hos flera spelsidor och är ofta inkluderade i bonuserbjudandet när du öppnar ett konto.

För att tydliggöra för de som inte är bekant med begreppet free coins så är det alltså gratispengar som gör att du kan testa CSGO crash utan kostnad.

Förstå reglerna

crash reglerFör att gå in mer på detalj på CSGO Crash så tar vi en titt på reglerna som man måste ha koll på innan man börjar spela. Första steget för att delta är att växla in skins eller pengar i utbyte mot coins. Varje skin har ett specifikt värde som avgör hur många coins som ditt spelkonto krediteras med. Innan spelet startar måste du noggrant avgöra hur mycket du ska satsa.

När spelet väl har dragit igång syns en stigande diagonal linje. Detta är en multiplikator om startar från noll och räknar upp till hundra, två hundra och så vidare. Medan räkningen pågår och den diagonala linjen stiger så måste du bestämma när du tror att spelet crashar. Bettar du för sent så förlorar du eftersom crashen redan har skett, du måste alltså ta dig ur spelet före det skeendet. Lyckas du ta dig ur innan spelet crashar så multipliceras din insats med värdet du lämnade spelet med, och detta banar väg för potentiellt fina vinster.

Taktiker i CSGO Crash

csgo crash taktikerNär det kommer till olika typer av gamblingspel finns det en bunt strategier som kan implementeras i försök att förbättra oddsen. I CSGO Crash är det viktigt att åtminstone försöka att skapa någon slags strategi för att gå med vinst. Men kom ihåg att ingen strategi är en garanti för vinst, vad många spelare istället gör är att helt enkelt gå på sin magkänsla då spelet faktiskt är turbaserat.

Använda funktionen auto bet

För de som vill använda sig av ett system så är en vanlig metod den så kallade Auto Bet-funktionen. Den här funktionen låter spelare sätta specifika funktioner och inställningar i spelet. Med rätt inställningar kan du bli en vinnande spelare. Spelare kan välja storlek på insats, värdet på automatiska uttag, öka eller minska värdet på dina bets för framtida rundor efter förlust och vinst. Såna här system kan fungera om du har turen på din sida, men även resultera i svidande förluster.

Lycka till med dina crashes!

CSGO Crash är ett spel med hög risk men samtidigt högt underhållningsvärde. Har du turen på din sida kan du tjäna fina slantar, men samtidigt kan du gå lottlös om du har otur. Detta är en del av charmen som gör att spelare återvänder till CSGO crash gång på gång. Gör ditt val i vår topplista och testa din lycka!