Betsson, Betsafe och Nordicbet med e-sport-betting

Betsson, Betsafe och Nordicbet med e-sport-betting

esport arena

Nu kan du satsa riktiga pengar på esport hos dessa välkända spelbolag. Har du inget konto sedan tidigare kan du ta del av generösa bonusar. De spel som är tillgängliga att betta på är bland annat League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 och Overwatch.

Få upp till 1000kr i bonus hos Betsafe

betsafe esport bonuserbjudande

Betsafe är ett välkänt varumärke för oss svenskar, som under flera år har synts till på TV och populära webbplatser. Vi har, liksom många andra svenskar, länge haft nöjet att spela på diverse sporter hos Betsafe, allt från fotboll och tennis till darts. Eftersom det är ett företag i ständig utveckling har de på senare år även sett till att kunder får testa sin lycka på casino.

Och nu har spelbolaget alltså även byggt ut sin sportsbook med e-sport. En satsning som känns rätt i tiden, då e-sport på relativt kort tid hunnit växa till sig till en sport med massor av utövare och tittare. Proffs i e-sportspel som CSGO och Dota 2 reser världen över för att delta i turneringar som fyller stora sportarenor. Det är grymt kul att Betsafe tar vara på den fantastiska underhållning som e-sport bjuder på.

Sugen på att spela på e-sport hos Betsafe? Som ny spelare får du upp till 1000kr i bonus. Klicka dig enkelt vidare till Betsafe via knappen här nedan.

[bonustable num=1 tag=’betsafe’ ]

 

Unik e-sportupplevelse hos Betsson

betsson esport ny spelare

Följer du e-sport? Nu kan du höja spänningen hos Betsson, det är bara att registrera och börja utforska deras enorma utbud av spel. Här finns det nämligen spelmöjligheter så det räcker och blir över. Du kan dagligen betta på populära titlarna League of Legends, Dota 2 och CSGO – under vissa perioder finner du även odds på Overwatch, Starcraft 2 och FIFA.

Om du önskar att varva mellan att spela på e-sport och mer traditionell sport är det inga problem alls. Det är bara att sätta tänderna i dina favoritsporter, Betsson har garanterat det du söker. Vare sig du är ett inbitet fan av italiensk fotboll eller en sucker för motorsport kommer du aldrig gå besviken.

Som plus i kanten belönas svenska spelare med en oerhört generös välkomstbonus. Just nu får du nämligen spela riskfritt på upp till 1000kr på din första insättning. Bonusen sätter du i bruk med tre enkla steg: 1. Skapa konto, 2. Hämta ditt riskfria spel, 3. Spela riskfritt.

[bonustable num=1 tag=’betsson’ ]

 

NordicBet – nu även med e-sport

nordicbet esport registrera konto

Spelbolaget som år 2002 startade i Tromsö, Norge har verkligen gjort en gedigen resa. Spel på vanliga sporter har de erbjudit hur länge som helst. Men nu för tiden går det alltså även lika bra att betta på e-sport, som numera är en naturlig del av NordicBet. Främst hittar man odds på de största spelen, dvs Counter Strike GO, Dota 2 och League of Legends. Det är dessa titlar som miljoner spelar och tittar på, dag ut och dag in.

Väljer du esportbetting hos NordicBet har du inte bara en, utan två bonusar att hämta. Med fyra steg är bonusarna dina:

1) Skapa konto och sätt in pengar.
2) Gå till ditt namn > ”Mina Bonusar” > ”Tillgängliga” och ”Aktivera bonus”.
3) Bonusen måste omsättas minst sex gånger till minumum odds 1.80.
4) Efter din första insättning får du även ett riskfritt spel värt 250 kr.

[bonustable num=1 tag=’nordicbet’ ]

 

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing