Dags för Blizzcon 2016

Dags för Blizzcon 2016

Blizzcon 2016 esport betting

Fjärde november är det återigen dags för Blizzards årliga evenemang Blizzcon och detta året har man hela fem olika turneringar med rekordhöga prispotter. Det kommer finnas något för varje eSport-fan vare sig du gillar MOBA,first-person shooters,real-time strategy eller kortspel. Blizzcon 2016 är en utmärkt start för dig som vill börja spela riktiga pengar på eSport.

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Är du intresserad av FPS-spel så har du knappast missat Blizzards braksucce Overwatch som redan har miljontals spelare världen över. Overwatch World Cup kommer att spelas på Blizzcon och formatet är lite annorlunda då olika länder kommer mötas istället för eSportsorganisationer. Sverige deltar givetvis och är en av storfavoriterna som förväntas vinna turneringen.

Det vore inte Blizzcon utan Starcraft II World Championship Global Finals och detta år har Blizzard ökat prispotten. Hela $500,000 står på spel där $200,000 går till första plats. Gruppspelen spelade tidigare i oktober och vi finner flera västerländska spelare i slutspelen till skillnad från förra året. Inte imponerad av Starcrafts $500,000 prispott? Hearthstone kommer med en prissumma på $1 000 000! $250,000 kommer gå till vinnaren vilket är den största summan en enskild spelare kommer att vinna på Blizzcon.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Hearthstone är ett omåttligt populärt samlarkortspel från Blizzard. Ett kortspel låter kanske inte så kul som eSport, men Hearthstone har ett väldigt snabbt tempo. Det är en mycket intressant eSport att titta på då vad som helst kan hända och matcher kan vända närsomhelst om man drar rätt kort.

Är fps- och kortspel inte din grej? Blizzards MOBA Heroes of the Storm kommer infinna sig på Blizzcon med $1 000 000 i prispengar! Gillar du League of Legends eller Dota 2 så bör du absolut ta en titt på denna turnering. Heroes of the Storm kan beskrivas som en lite simplare version av Dota 2 och League of Legends. Spelet innehåller karaktärer från Blizzards andra titlar som Warcraft, Starcraft och Overwatch.

Till sist har vi World of Warcraft Arena Championships. WoW är nog inte ett spel dem flesta associerar med eSport, men denna klassiska titel har spelats på nästan alla Blizzcon sen det släpptes 2004. Som namnet antyder är detta en turnering som spelas i World of Warcrafts arena mode där lag av fyra spelare möter varandra. Vi ljög inte när vi sa att Blizzcon har något för alla. Detta är ett perfekt evenemang för dig som vill pröva på att spela riktiga pengar på eSport. Du kommer få chansen att spela pengar på flera olika turneringar som kanske inte dyker upp i framtiden.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO
OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO

OG som klubb och lag har gjort sig kända som ett av världens främsta Dota 2-lag. Nu har organisationen äntligen offentliggjort vilka spelare som kommer Läs mer

Adventskalender 2019: Överraskningar varje dag fram till jul
Adventskalender 2019: Överraskningar varje dag fram till jul

Få en äkta julkänsla hos Unibet med deras Adventskalender där en överraskningar väntar varje dag fram till jul! Läs mer

Två spelbolag i riskzonen efter olovlig reklamutskick
Två spelbolag i riskzonen efter olovlig reklamutskick

(Bild av Kay på Unsplash) Konsumentombudsmannen (KO) berättar i ett pressmeddelande att både Mr Green och Karl Casino har brutit mot reglerna gällande reklamutskick. Därmed Läs mer

Promotional listing