Starcraft 2 Betting 

Starcraft 2 är uppföljaren till det omåttligt populära Starcraft: Brood War och släpptes 2010. Sedan dess har det kommit 2 expansioner, Heart of the Swarm (2013) och Legacy of the Void (2015). Starcraft är ett av de äldsta och mest populära e-sportspelen för betting. Legacy of the Void släpptes November 2015 och har gett nytt liv till spelet som nu återigen är ett av de populäraste spelen inom esport.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

Toppval för bets på Starcraft 2

Starcraft 2 är ett utav dem populärare esport-titlarna att satsa riktiga pengar på. Med sin spännande RTS-utformning är det inte svårt att förstå varför. Att hitta spelbolag som erbjuder pengaspel på esport och just Starcraft 2 kan vara svårt, därför har vi i denna guide samlat all information du behöver känna till för att komma igång med Starcraft 2 betting.

Betway

Betway som har gjort sig kända för sitt oddsspel erbjuder dig som ny kund en frikostig insättningsbonus på 150 % på din första insättning upp till 1500kr. Här kan du satsa pengar på Starcraft 2 såväl som andra titlar inom esport. Betway erbjuder en bred bettingmarknad inom esport med mycket fördelaktiga odds.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

3 steg – Skapa konto hos Betway

Steg 1. Tryck på valfri länk som leder till Betway.

Steg 2. För att komma till registreringssidan klickar du sedan på ”Registrera dig nu”. Fyll i 1. Kontoinformation, 2. Personlig information, 3. Kontaktinformation.

Steg 3. Du är nu medlem på Betway och redo att satsa riktiga pengar på Starcraft 2.

betway sc2 erbjudande

 

Unibet

Unibet erbjuder dig en otroligt generös bonus som ny kund. Du får upp till 200 % i bonus på första insättningen upp till 1000kr. Hos Unibet hittar du en bred marknad av olika Starcraft 2 ligor och turneringar att satsa pengar på.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela

Klicka dig in på Unibet via textlänken ovan eller genom recensionen vi har på esportbets.se för att snabbt komma till Unibets hemsida där du kan öppna ditt konto.

unibet skapa konto

 

Övriga spelbolag

Givetvis finns det fler alternativ för sc2betting om inte Betway eller Unibet uppfyller ens krav. Vi på esportbets.se har recenserat alla seriösa spelbolag som tillhandahåller bets på starcraft 2. Bet365, ArcanebetBetsafe, Betsson, Bet-at-Home, Expekt, PAF, Nordic Bet, EGB och Pinnacle Sports.

 

Så får man övertag vid Starcraft2-betting

Att spela spelet är en fördel, men det finns emellertid exempel på människor som enbart följer den professionella scenen utan att själva spela och ändå lyckas väldigt bra inom Starcraft 2 betting. Men vi rekommenderar ändå att du själv spelar spelet om du inte har koll på grundläggande mekaniker i spelet. På så sätt blir det lättare för dig att hänga med när du kollar på proffsen och placerar dina Starcraft 2 bets.

För att snabbt och smidigt kunna ha koll på resultat i Starcraft 2 rekommenderar vi http://www.thescoreesports.com/sc2/news. Eftersom det är en mobilapplikation kan du få de senaste nyheterna och resultaten direkt i fickan.

  • Ha koll på scenen
  • Hur har tidigare matcher slutat?
  • Hur är spelarens nuvarande form?
  • Har det gjorts några ändringar i form av patcher till spelet nyligen som kan påverka spelets utgång?

Håll koll på Starcraft2-scenen

http://www.reddit.com/r/starcraft2/
http://esport.aftonbladet.se
http://fragbite.se

Starcraft2-relaterade videoklipp

https://www.youtube.com/user/DTDstarcraft
https://www.youtube.com/channel/UCEY2CNlzLkUedfuPAiPpEKg

Starcraft2 Odds och Insättningsbonusar

 Dem flesta av oss har hört talas om odds, men vad exakt är det? på ett så enkelt sätt som möjligt kan man säga att Odds är sannolikhet. När vi snackar om esport betting så är oddsen alltså sannolikheten för att en viss händelse ska inträffa. Vem utav Starcraft2 spelarna kommer vinna matchen? Se Exempel 1

Exempel 1

Unibet starcraft 2 odds
(Exempelbild från Unibet)

Här kan vi satsa pengar på vem utav spelarna som ska vinna matchen. Satsar vi på aLive (2) till 2.10 odds så får vi 2.10 gånger pengarna. Satsar vi 250kr så får vi då en vinst på 525kr (2.10 * 250kr = 525kr)

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela

Exempel 2

Betway Starcraft 2 odds
(Exempelbild från Betway)

Här ser vi samma typ av odds där vi kan satsa på vem som kommer vinna matchen. Satsar vi på CJ HerO till ganska låga odds (1.40) så får vi en ganska låg utdelning. Å andra sidan har spelbolaget bedömt att CJ HerO har låga odds för att han har störst chans att vinna. Satsar vi 150kr till oddset på 1.40 så får vi 1.40 * 150kr = 210kr.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela

Insättningsbonusar

Insättningsbonusar är något som en del spelbolag erbjuder. Som ny kund på en sida är detta ofta ett välkommet inslag då man får en lite större kassa att börja spela för. Man ska dock ha koll på att insättningsbonusar kan ha vissa omsättningskrav därför är det viktigt att kolla upp dessa på spelbolaget du valt.

Vilka bettingalternativ finns?

Vid spel på Starcraft 2 och andra e-sportspel finns det vanlig betting, special-odds och även live-betting.

Vanlig betting på Starcraft 2 inkluderar standard-odds och special-odds. Med standard-odds syftar vi på 1, X, 2, alltså vilket lag eller spelare som vinner eller om slutresultatet blir lika. Dessa odds hittar du på alla spelbolag som erbjuder betting på esport och Starcraft 2.

Special-odds kan till exempel gälla vem som vinner första kartan, eller en hel turnering.

Live-betting på Starcraft 2 är något som kan öka spänningen. Man kan placera bets under matchens gång, om man ser en potentiell vändning kan man alltså placera ett bet till aktuellt odds. Det är av stor vikt att man har koll på matcherna man livebettar på.

Hur spelas Starcraft 2?

Starcraft 2 är ett RTS-spel som främst spelas 1v1 där varje spelare måste bygga upp en bas och en arme för att sedan förstöra fiendens bas. Man kan spela som 3 olika raser som är väldigt olika och erbjuder unika sätt att spela. Själva spelsättet bryts ner i två olika delar – Macro och Micro.Macro innebär allt som har att göra med din ekonomi och byggnader, att ha ett bra macro är att kunna producera enheter, ha dina byggnader producera något hela tiden, och en stabil inkomst från dina workers. Micro omfattar din armè och hur du kontrollerar den, attackera, skydda, formationer o.s.v. En spelare med bra micro försöker hålla så många av sina enheter vid liv.

Eftersom Starcraft 2 erbjuder så många strategier kan en match ta allt från en minut till över en timme. Inom e-sport spelar man många olika kartor som byts ut väldigt ofta. Ett problem med Starcraft 2 som e-sport är att den har dominerats av Sydkorea väldigt länge. Men efter senaste expansionen och ändringar om vilka som får spela i officiella Blizzard-turneringar så har det blivit mycket bättre senaste tiden.

Starcraft 2 har den officiella WCS-ligan som spelas 3 gånger om året och det finns även mängder av internationella turneringar som är del av den så kallade “WCS Circuit”. I alla events så vinner man förutom pengar även WCS-poäng. Vid slutet av året kommer de 16 spelare med flest WCS-poäng att kvala till Blizzcon där finalen för WCS hålls. På grund av Sydkoreas dominans så får Sydkorea sin egen WCS som består av två olika turneringar, GSL och Starleague.

Turneringar och prispengar

BörjarSlutarTurneringArrangörPrispengar
4 mars6 mars2016 WCS Circuit: Winter Circuit ChampionshipBlizzard/ESL$150,000
8 jan16 april2016 Global Starcraft II League Season 1AfreecaTV/Blizzard$194,480
7 jan9 april2016 StarCraft II StarLeague Season 1SPOTV Games/Blizzard$113,364