Team Liquid vs NiP – ECS Season 8 Finals

Team Liquid vs NiP – ECS Season 8 Finals

Esportbets
Esportbets
  • 26 nov 2019

För ninjorna i NiP väntar ett motstånd som inte är att leka med direkt i öppningsmatchen i ECS Season 8 Finals. När lagen mötte senast slutade det i en svensk seger, tyvärr tror jag att det den gången mer handlade om att Liquid inte nådde upp till sin vanliga nivå. Därför lägger jag mina pengar på det nordamerikanska laget till trots.

Team Liquid

Team Liquid var länge ensamma om att sätta nordamerika på kartan. Ett tag seglade man till och med upp på toppen av världsrankingen. Men det var då det, idag är situationen något annorlunda. Idag är de världsfyror och det har dessutom dykt upp ännu ett nordamerikanskt lag som är med och tävlar om internationella titlar. Med tanke på omständigheterna kan man nog förutspå ett hungrigt Liquid som vill visa att man åtminstone fortfarande är det bästa laget i nordamerika.

Trots att man tillfälligt har tappat gnistan är man fortfarande ett lag som ska vara vassare än Ninjas in Pyjamas. Misstagen som man begick under förlusten mot svenskarna i Blast Pro lär därmed inte upprepas. Då ECS avgörs i USA kommer man även ha publiken i ryggen som ett tillskott av extra energi.

Ninjas in Pyjamas

Förutom stormen kring att f0rest är på väg bort från femman går det skapligt för Ninjas in Pyjamas. De är inte riktigt på fnatic-nivå, men fortfarande bland de tio bästa lagen i världen. Deras främsta merit på det senaste är finalplatsen i Blast Pro Series Copenhagen 2019, en turnering som vanns av FaZe.

I ECS ser jag inte NiP som en utmanare till titeln, i bästa fall kanske de får med sig några kartor i gruppspelet. Mer än så blir det nog inte. Däremot är Team Liquid en av favoriterna i turneringen och ska också kunna göra en lätt match av ninjorna.

Speltips

Liquid har alla förutsättningar i världen att ta hem den här matchen. Det är upp till bevis att de hör till toppskiktet av CS och min gissning är att de kommer att leverera. Lämpligt spel enligt mig är rundhandikapp -3,5 på nordamerikanerna. Ett spel som ger 1,90 gånger insatsen hos Unibet.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO
OG avslöjar femman i satsningen på CS:GO

OG som klubb och lag har gjort sig kända som ett av världens främsta Dota 2-lag. Nu har organisationen äntligen offentliggjort vilka spelare som kommer Läs mer

Adventskalender 2019: Överraskningar varje dag fram till jul
Adventskalender 2019: Överraskningar varje dag fram till jul

Få en äkta julkänsla hos Unibet med deras Adventskalender där en överraskningar väntar varje dag fram till jul! Läs mer

Två spelbolag i riskzonen efter olovlig reklamutskick
Två spelbolag i riskzonen efter olovlig reklamutskick

(Bild av Kay på Unsplash) Konsumentombudsmannen (KO) berättar i ett pressmeddelande att både Mr Green och Karl Casino har brutit mot reglerna gällande reklamutskick. Därmed Läs mer

ECS Season 8 Finals: Vinnarspel & Analys
ECS Season 8 Finals: Vinnarspel & Analys

ECS Season 8 Finals: Vinnarspel & Analys Läs mer

Företaget bakom Astralis noteras på börsen
Företaget bakom Astralis noteras på börsen

Det danska laget Astralis har under en lång tid erövrat CS:GO-scenen. Nu tar företaget bakom laget nästa steg i utvecklingen, att bli börsnoterade. 9 december Läs mer

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

888-sport-300x143

Sätt in 100 kr få 600 kr att spela för

SPELA RECENSION
18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE

100% upp till 1000 kr bonus

pxbet_logo_text_white-331x130px

för gamers, av gamers

bet_365-300x150

upp till 1000 kr i spelkrediter

Rygga till 1,90 hos Unibet