Speltips 13/9 inför NiP vs MiBR – BLAST Pro Series Moscow 2019

Speltips 13/9 inför NiP vs MiBR – BLAST Pro Series Moscow 2019

esportbets
esportbets
  • 11 sep 2019

Varken Ninjas in Pyjamas eller MiBR lyckades särskilt väl under majorn som nyss har avslutats. Nu söker båda lagen istället revansch i Blast Pro Series Moscow 2019. Ninjorna har ju sett bättre dagar, samtidigt som att jag tror att MiBR:s nyförvärv ger brasilianarna ett ordentligt lyft.

Ninjas in Pyjamas

En sista plats i en major är inte värdigt en storklubb som NiP och eftersom förlusterna duggar titt som tätt har svensklaget också börjat att falla ganska ordentligt på världsrankingen. När det här speltipset skrivs syns svenskarna inte förrän på en 16:e plats, trots detta är man fortfarande bäst rankade svenska laget då fnatic upptar plats 21.

Som bekant hade ninjorna inte sin ordinarie femma under majorn och sådant påverkar självklart utgångsläget. Inför Blast Pro Series Moscow har Plopski återigen tagit plats i startfemman och det ska bli intressant om det blir tillräckligt för att åstadkomma något. Man mötte MiBR under majorn och den gången slutade det med förlust, trots att brasilianarna hade zews i laget. Inför den här turneringen klivet MiBR dock in med ett nyförvärv och säkert en nytändning på köpet, det blir förmodligen tufft för f0rest och gänget att sätta emot.

MiBR

Precis som för NiP blev det ett magplask i StarLadder Major 2019 för MiBR, däremot får man ha överseende med att man faktiskt ställde upp med sin coach i aktiva laguppställningen. Nu har man gjort en jätteförvärvning och plockat in kNgV-. Det är en lirare som dels är känd för sitt temperament, samtidigt går det inte att förneka att han är extremt skicklig och det ska bli spännande att se honom i ett topplag som ju MiBR egentligen är.

Kan man spöa svenskarna med zews i laget kan man verkligen upprepa det med kNgV-. Jag ser potential hos femman i MiBR som nu består av FalleN, few, TACO, LUCAS1 och kNgV-, annat är det med NiP som skulle behöva byta ut i alla fall två spelare.

Speltips: MiBR vinner

Blast Pro Series format är speciellt på sättet att det även finns lika som utfall, men med tanke på Ninjas in Pyjamas urusla form är det här för mig ett givet spel – rak seger för det brasilianska laget. Går spelet in belönas man med 1.70 gånger insatsen hos Betway.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds
StarSeries i-League Season 8: Favoriter och Vinnarodds

Här berättar vi mer om hur betting på StarSeries i-League Season 8 går tillväga samt vilka av deltagarna som har störst chans att vinna. Läs mer

10 ggr pengarna om Fnatic och Liquid vinner (Worlds 2019)
10 ggr pengarna om Fnatic och Liquid vinner (Worlds 2019)

Oddshöjning på Worlds 2019 hos Betway! 10 ggr din insats om Fnatic och Liquid vinner. Läs mer

Oddsboost på DreamHack Masters – 6x pengarna hos Betway
Oddsboost på DreamHack Masters – 6x pengarna hos Betway

Betway kör en kampanj inför dagens matcher i DreamHack Masters Malmö 2019. Om FURIA besegrar fnatic och Ninjas in Pyjamas vinner över Natus Vincere får Läs mer

ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus
ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019 börjar nästa vecka och vi är nog alla nyfikna på vilket lag som plockar hem den åtråvärda pokalen. Här finner Läs mer

pixelbet-logo-200x100

för gamers, av gamers

SPELA RECENSION
18+ | REGLER & VILLKOR GÄLLER | SPELA ANSVARSFULLT | WWW.STODLINJEN.SE
Unibet-Logo-420x210

100% upp till 2000 kr bonus

888-sport-300x143

Sätt in 100 kr få 600 kr att spela för

bet_365-300x150

upp till 1000 kr i spelkrediter

bethard-kopia-300x150

100% upp till 1000 kr bonus