Nya bettingsidor

nya bettingsidorSedan trettio år tillbaka har onlinespel och bettingbolag varit aktuellt. Under det senaste decenniet har det växt så det knakar och nya bettingsidor uppstår stup i ett på den kraftfulla marknaden. Men vilka nya bettingsidor finns det och var hittar du den bästa? Om detta är något som intresserar dig ska du läsa vidare!

Välj och vraka bland alla nya bettingbolag i vår lista här nere, alltid med de bästa oddsbonusarna för nya medlemmar!

Bästa nya bettingbolag 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela

Varför välja nya bettingsidor?

Vi på esportbets.se ser till att presentera det bästa av det bästa! Hitta ett spelbolag med dealen som passar just dig.

Det finns många anledningar till att välja nya bettingsidor framför etablerade aktörer, här tar vi upp några exempel:

1) Få bättre oddsbonusar

Det finns mängder av nya spelsidor i Sverige och för att bjuda in nya spelare erbjuds lite extra från spelbolagen. Vi på esportbets.se har listat spelbolag i Sverige med bäst oddsbonusar 2019 för att just du ska hitta den som passar dig. En oddsbonus är en stor fördel då du får extra pengar utöver det du sätter in. Det finns ett stort utbud av bonusar att ta del av. Allt för att sätta en extra guldkant på din spelupplevelse.

2) Snabbare spelupplevelse med BankID & Swish

Tack vare BankID och Swish förbättras din spelupplevelse ytterligare. BankID gör ditt konto säkrare och smidigare att hantera. Swish har börjat dominera betalningsmarknaden, vilket inte är konstigt med tanke på att det ger dig möjligheten att sätta in och få ut pengar direkt. Faktum är att det är den snabbaste metoden. En annan fördel är att transaktionskostnaderna minskar med användandet av Swish. Både BankID och Swish ger billigare och säkrare transaktioner och du behöver inte oroa dig för att uppgifterna kommer i fel händer.

3) Spela på odds i mobilen med nya spelbolag

Allt fler erbjuder möjligheten att använda mobilen. I en värld där vi ständigt är i rörelse och på gång är det ett väldigt bekvämt alternativ. Spelbolagen har ofta lagt ner mycket tid och resurser för att utveckla bra appar eller mobilversioner av just den anledningen. En annan fördel som kan vara bra att känna till är att det ibland finns speciella bonusar att hämta vid användning av mobilen. Nya aktörer brukar spetsa till det lite extra för sina nya spelare.

4) Utöka dina spelmöjligheter

Betting på sport utökar dina spelmöjligheter avsevärt. Vi på esportbet.se förstår att det kan verka överväldigande att börja med betting och lära sig alla knepen men när du väl har fått klarhet i hur sportsbetting är det en helt fantastisk genre att utforska. Det skadar ju aldrig heller att vara tidig på bollen! Det gör dina chanser att vinna stora summor mycket större och du kommer dessutom ha kul samtidigt. Så häng med!

Därför startas nya bettingsidor

Nya bettingsidor startas i mängder just nu. Anledningen är självklart att spel på sport har tagit allt större och större plats på marknaden. Förut var det endast ett fåtal etablerade som räknades som sportsajter, men i konkurrensen om spelarna så har även renodlade sajter valt att lägga till sportsbetting som en kategori. Problemet där är att de kanske inte har möjlighet att följa sporterna på samma sätt som en renodlad sajt och därför väljer en del etablerade sidor att starta en separat bettingsida istället. Sportsbetting är helt enkelt en ständigt växande marknad där miljarder går i omlopp och som vi alla kan ta del av!

Tack vare en förbättrad teknologi kan bättre och bättre livestreaming erbjudas, vilket lockar spelare att följa matcher genom en bettingsajt istället för kanske på TV. Det är även en anledning till att nya bettingsidor startar eftersom det är enklare idag att erbjuda ett bättre koncept till spelarna, med roligare mer interaktiva spelformer.

Går det att lita på nya oddssidor?

Självklart går det att lita på nya bettingbolag och ett enkelt sätt att kolla det är att ta en titt på var sidan har fått sin licens ifrån. Licenser från Sverige, Malta och England är säkra kort och där kan du tryggt spela. Det finns även en rad andra licenser som säkrar bettingsidorna. Däremot finns det givetvis oseriösa aktörer ute på marknaden.

Visst förekommer det bedrägerier av olika slag inom betting på sport. Sorgligt nog är även det en konsekvens av den snabbt växande marknaden. Men låt inte det avskräcka dig från att prova! Vi på esportbets.se ser till är att endast lista aktörer som går att lita på. Vi är väldigt måna om dig och din spelupplevelse. Därför är vi noga med att ständigt hålla oss uppdaterade och sålla bort spelbolag som på olika sätt inte känns seriösa.

Hur ser framtiden ut för svenska spelmarknaden?

Den svenska spelmarknaden går mot en ny och spännande era!

Från och med årsskiftet trädde en reglering in på spelmarknaden. Alla aktörer på den svenska spelmarknaden måste nu ha behörig licens från Sverige för att kunna erbjuda spel och skattefria vinster till svenskar. Inget annat tolereras. Spelmarknaden delas upp där spel online och odds kommer att tillhöra delen med konkurrens. Alltså har nya bettingsajter ett stort övertag. Genom att känna till sina konkurrenter kan nya aktörer komma med de bästa erbjudandena och på så sätt gynna nya spelare genom att erbjuda lite extra!

Att det kommer att bli en stor skillnad på den svenska marknaden är givet, Svenska Spel kommer troligtvis se en stor skillnad bland sina spelare eftersom spelmonopolet i Sverige nu försvunnit. Det har givetvis funnits möjlighet att spela hos andra aktörer innan men det blir i framtiden en helt annan konkurrens. Men konkurrensen bland bettingbolagen borde gynna spelarna eftersom oddssättningen givetvis påverkas med.

Läs mer