Bettingsidor med live stream

Att se din favoritsport live och i direktsändning är något som alla sportintresserade vill, det är där och då det händer. Har du samtidigt spelat och bettat på matchen så är det bra mycket roligare att följa matchen live än vänta på en resultatlista! Nuförtiden har du även möjlighet att oddsa live allteftersom matchen pågår och förutsättningarna förändras i realtid. Du som spelare blir nästan lika delaktig i matchen som spelarna på planen!

Jämför bettingsidor med live stream

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
6 100% upp till 1000kr Recension Spela
7 2500kr bonus Recension Spela

Hur fungerar live streaming?

jämför bettingsidor med live streamDe flesta bettingsidor och spelsidor har idag live streaming-tjänster, tjänster som du som spelare kan ta till dig. De stora spelbolagen och spelsidorna har avtal med de allra flesta och största ligorna och sporterna. Ett axplock av de sporter du kan live streama på de stora bettingsidorna är fotboll, ishockey, basket och baseboll för ligor som La liga i Spanien, Ligue 1 i Frankrike, Serie A i Italien, KHL i Ryssland, Champions Hockey League som är internationell samt NBA och MBL i USA.

Vissa spelsidor har klara avtal som löper över året och du kan alltid hitta intressanta matcher att oddsa och följa live. På de mindre sidorna kan det ibland vara specialinriktat på fotboll eller kanske volleyboll och övriga sporter visas sporadiskt. Har du ett brett sportintresse så rekommenderar vi absolut att du väljer någon av de större sajterna där du har flertalet idrotter, matcher och serier att följa.

Vad krävs för att titta på live stream?

För den bästa upplevelsen bör du ha en riktigt bra uppkoppling mot internet gärna en fiberledning med hög kapacitet, då har du störst möjlighet att få en stabil mottagning av matchen och det spel som följer. Att live streama matcher till sina medlemmar är en bra service som spelbolagen har tagit upp och börjat sätta schyssta former för. Ibland varierar kraven hos leverantörerna på dig som nyttjar tjänsten, men det finns alltid information tillgänglig på deras hemsidor över vad som gäller. Rent generellt så behöver du alltid ha ett konto med ett saldo och någon form av spel hos den spelsida som du väljer att nyttja.

Är livestreaming kostnadsfritt?

Själva streamingtjänsten är gratis, dock kan det medfölja vissa krav för dig som är medlem på sidan. De saker du bör tänka på innan du väljer att utnyttja en streamingtjänst är bland annat detta:

 • Bra uppkoppling, gärna WiFi kostnadsfritt.
 • Hitta en leverantör som erbjuder de sporter och spel som du är intresserad av.
 • Ta reda på medlemsavgiften för sidan.
 • Läs på hemsidan om de eventuella extra krav som tillkommer, spelkrav, krav på tillgänglig summa på ditt spelkonto och andra kostnader som kan tillkomma.

Är kostnaderna av engångskaraktär eller klart rimliga till den tjänst du får, så är det mer eller mindre gratis att se på livestreamad sport.

Är livestreaming tillgängligt för mobila enheter?

På de allra flesta spelsidorna och de som kallas bookmaker online erbjuds det självklart live streaming i alla dina kanaler och de brukar gälla för dator med fast uppkoppling, mobiltelefon och surfplatta såsom Ipad.

Kan du som sportintresserad välja så är det klart stabilast att nyttja din dator med fast och bra uppkoppling, men så fort du är på resande fot eller på annan ort än hemma kan du självklart följa dina utvalda matcher och spel med din mobil eller surfplatta. En av fördelarna med att använda de mindre enheterna är att streamingen då oftast visas i helbild på skärmen, vilket den inte klarar av att göra på din stora skärm och TV hemma.

Utbudet varierar beroende på spelbolag

Alla de olika spel- och bettingsidorna har självklart gjort allt de kan för att locka just dig som kund. De specialiserar sig på olika sporter, ordnar rättigheter att streama viktiga matcher eller turneringar samtidigt som de skapar bra förutsättningar för att kunna spela live. Man skall komma ihåg att det inte alltid är lätt att få till avtalen och möjligheten att visa vissa matcher, vilket gör att det ibland blir väldigt kort varsel på vad som kommer att visas. Här gäller det att hänga med i flödet och uppdatera dig mot utbudet allt eftersom det närmar sig. Det kan även rekommenderas att ha medlemskap på några olika spel- och bettingsidor för att ha större chans att få se dina favoritsporter. Det är många sporter som visas och vi har redan nämnt klassikerna som fotboll, ishockey, basket och baseboll. Men för den sportintresserade är det flera bettingsidor som visar ännu fler spännande sporter till exempel:

 • Amerikansk fotboll
 • Volleyboll
 • Hundkapplöpning
 • Galopp
 • Rugby League
 • Snooker
 • Cricket
 • E-sport

Fördelar med live streaming

Vi skall fatta oss kort och koncist och ge dig raka och klara fördelar med live streaming.

 • Det är väldigt roligt för en person med sport- och spelintresse.
 • Du följer din match och utvecklingen av dina satsade pengar.
 • Du kan hela tiden komplettera spelet allt eftersom matchen spelas.
 • Du får ett roligare spel där den verkliga sporten är helt avgörande.
 • Du har möjlighet att läsa statistik och lära dig mer inför varje match och bli en bättre spelare.

Att tänka på

För att få ut mesta möjliga när du live streamar så har vi här kortfattat sammanfattat vad du behöver tänka på.

 • Jämför alltid några olika spelsidor och deras utbud innan du blir medlem.
 • Välj två eller kanske tre olika sidor så har du större chans att få se dina favoritsporter och dess viktiga matcher.
 • Läs igenom spelsidornas krav för live streaming-tjänsten och väg fördelar mot nackdelar.
 • Se över alla eventuella kostnader som kan tillkomma för att hitta en så bra och billig streaming-tjänst som möjligt.
 • Se till så att du har tillräckligt stark uppkoppling för en sömlös streaming utan avbrott.