IEM Katowice 2016 CSGO-Turnering

IEM Katowice 2016 CSGO-Turnering

katowice betting

Den 2 till 5 mars är det dags för IEM Katowice, som är en riktig publikfavorit. Senast var det fullsmockat i Arenan Spodek. Man kan nog räkna med att det blir fullsatt även denna gång! 12 lag från hela världen gör upp om prispotten på minst $250,000. Gruppspelet spelas som ”round-robin”, som betyder att alla lagen möter varandra. Gruppvinnarna går vidare direkt till semifinal medan de lag som kommer tvåa och trea i respektive grupp går vidare till kvartsfinaler.

Fyra dagar med CSGO på absolut toppnivå i en av världens bästa arenor för e-sport väntar! Och massor med matcher att betta på så klart, vi gör det lätt för dig och listar de spelbolag med bäst välkomstbonus och odds.

Önskar man veta mer om hur det går till när man bettar på CSGO kan man kolla in vår csgo-bettingguide.

Grupp A
NiP
TheMongolz
Na’Vi
mousesports
Luminosity
fnatic

fnatic är storfavoriter att toppa den här gruppen, de har sett riktigt vassa ut senaste tiden. De har vunnit varenda turnering de ställt upp i sedan dennis joinade laget. Andra och tredjeplatsen borde gå till Luminosity och Na’Vi och därmed ta sig vidare till kvartsfinal. Men NiP brukar vara starka på LAN, så de kan definitivt gå vidare istället för Luminosity eller Na’Vi.

Grupp B
Virtus.pro
Tempo Storm
FaZe
EnVyUs
E-frag.net
Astralis

EnVyus är tillsammans med Astralis favoriter att toppa gruppen, vilka av de som hamnar etta är svårt att säga. Virtus.pro har inte imponerat alls senaste tiden, men vi kommer nog att få se ett helt annat Virtus.pro på plats i Katowice, de kan bli riktigt farliga. Topp 3 blir nog i alla fall EnVyUs, Astralis, Virtus.pro/Tempo Storm. Men som vanligt finns det en del skrällvarningar, speciellt med tanke på att det är bo1-matcher.

Spelschemat för gruppspelet har redan släppts, så hos vissa spelbolag kan man redan nu placera bets på IEM Katowice.

Vi rekommenderar Betway, Bet365 och Unibet

Betway välkomnar nya kunder med ett kanonerbjudande, en insättningsbonus på 100% upp till 1000 SEK. Vill man satsa pengar på annat än CSGO går det också bra, vad sägs om spel som League of Legends, Dota 2, Hearthstone, CoD och Heroes of the Storm?

[bonustable num=1 tag=’betway’ ]

Bet365 är ett populärt spelbolag hos svenskar, de flesta har nog sett Bet365-reklam på TV. Om man inte är medlem sedan tidigare får man en 100% startbonus upp till 1000 SEK. Alla stora e-sportspel finns tillgängliga att satsa pengar på. CSGO, League of Legends, CoD, Dota 2 och Hearthstone.

[bonustable num=1 tag=’bet365′ ]

Unibet har länge erbjudit traditionell sport, nu erbjuder de även betting på e-sport! Utöver CSGO kan man till exempel spela på League of Legends, Dota 2 och Starcraft 2. Nya kunder hos Unibet får ta del av Sveriges bästa insättningsbonus, hela 200% upp till 1000 SEK.

[bonustable num=1 tag=’unibet’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing