Dags för finalen av ESL ESEA Pro League säsong 2, 10-13 december

Dags för finalen av ESL ESEA Pro League säsong 2, 10-13 december

eslpro-csgo_season2

Finalen av ESL ESEA Pro League säsong 2 äger rum i Burbank, USA. Svensklaget Fnatic lyckades kvala sig vidare till finalen, och är dessutom regerande mästare. Fyra lag från Europa och fyra lag från Nordamerika gör upp om prispotten på $250,000 (ca 2128600 kr). Vi listar de bästa alternativen för betting på ESL ESEA Pro League säsong 2.

Önskas ytterligare information om spelbolagen råder vi er att kolla in våra recensioner. Är det första gången ni satsar riktiga pengar har vi även en bettingguide att tillgå. Kom även ihåg att betta förnuftigt.

Satsa pengar på ESL ESEA Pro League

Deltagare

Grupp A
Team Liquid
Fnatic
Conquest
Team ENVYUS

Grupp B
Questionmark (fd. TSM)
Luminosity Gaming
Natus Vincere
Counter Logic Gaming

Spelbolag

Pinnacle Sports

Pinnacle Sports var ett av de första spelbolagen att erbjuda betting på eSports. Hos Pinnacle Sports ligger fokus främst på att tillhandahålla bästa möjliga odds och höga bets. Esportspel som är tillgängliga att satsa riktiga pengar på är bland annat CSGO, Dota 2, League of Legends, Hearthstone osv.

Betway

Betway är just nu ledande när det kommer till att satsa pengar på esport. Utöver ett brett utbud av esportspel erbjuder man även nya kunder med en generös bonus. Nya kunder får 100% insättningsbonus upp till 1000 kr.

Bet365

Bet365 är ett välkänt varumärke för oss svenskar. Senaste tiden har de börjat satsa allt mer på esport. Idag kan du betta på bland annat CSGO, Dota 2, League of Legends och HOTS. Det är ett pålitligt spelbolag som dessutom erbjuder nya kunder en grym insättningsbonus.

Unibet

Unibet har marknadens bästa välkomstbonus. Nya svenska kunder får en insättningsbonus på hela 200% upp till 1000 kr. Dessutom tillhandahåller Unibet betting på många esportspel, t.ex. CSGO, Dota 2 och League of Legends.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing