Bettingsidor med Trustly

Här på esportbets.se har vi med anledning av att spelmarknaden hela tiden utvecklats kikat närmare på betalningsmetoder. Här kunde vi se att det finns en betalningsmetod har vuxit något fantastiskt under de senaste tio åren. Idag finns det massor av bettingsidor med Trustly och de har varit framgångsrika redan från den första dagen de erbjöd denna fantastiska tjänst. Vi rekommenderar betting med Trustly, som du läser mer om nedan.

Spelbolag som erbjuder Trustly 2019

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% upp till 2000kr Recension Spela
2 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
3 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
4 100% upp till 1000kr Recension Spela
5 2500kr bonus Recension Spela

Vad är Trustly?

Idag ser vi många nya och etablerade spelbolag med Trustly. Anledningen till det är att många numera erbjuder oss att spela betting utan konto. Just nu är det den huvudsakliga anledningen till att bettingsidor med Trustly blir allt vanligare. Att spela på odds med denna betalningslösning erbjuder hög säkerhet där du loggar in och godkänner med ditt BankID.

Så använder du Trustly på oddssidor

Vi på esportbets.se testade olika bettingsidor med Trustly för att få ett grepp om hur denna betalningsmetod verkligen fungerar. Det hela visade sig vara mycket enkelt. På de platser de erbjuder spel utan konto loggar du in och godkänner insättning med BankID. Hos spelbolag med konto gör du snabba insättningar och uttag med säkerheten att godkänna med BankID.

Insättningar med Trustly

Först loggar du in på ditt spelkonto eller anger summa att sätta in, beroende på om du spelar med eller utan konto. Efter det väljer du betalningsmetod om det finns flera olika betalningsalternativ. Välj sedan din bank i den lista som visas. När det är klart följer du instruktionerna rörande din bankdosa eller BankID, vilket slutför och godkänner din insättning.

Uttag med Trustly

Om du, som vi på esportbets.se, ibland spelar bra och vinner på dina spel kanske du vill göra ett uttag av vinsterna. När det gäller de som erbjuder dig att spela utan konto går uttagen oftast på mellan 5–15 minuter. Spelar du hos ett spelbolag med konto kan det ta mellan 1–3 dagar innan pengarna syns på ditt bankkonto.

Här är det hela precis lika enkelt som vid insättningar. Det första du anger är vilken bank du vill göra ditt uttag till, för att sedan välja det belopp du vill ta ut från ditt tillgängliga saldo hos den bookmaker du valt att spela hos. Efter det avslutar du även här genom att använda engångskoder med bankdosa eller ditt BankID.

Varför använda Trustly?

Anledningen till att vi idag kan se så pass många bettingsidor med Trustly är att denna betalningsmetod har anpassats för spelbranschen. Här har det skapats en metod som erbjuder hög säkerhet samtidigt som det hela också kan gå mycket snabbt. Vi upptäckte att valet av de som erbjuder spel på odds utan konto blir det bästa med denna betalningsmetod.

Fördelar

  • Snabba insättningar och uttag
  • Inga krediter. Du spelar för dina egna pengar
  • Kan användas vid mobilbetting
  • Säkraste betalningsalternativet i spelbranschen

Nackdelar

  • Fungerar bara inom EU
  • Support direkt från Trustly sker på engelska

Är betting med Trustly säkert?

Naturligtvis kontrollerade vi också hur säkert det är att använda dessa bettingsidor med Trustly. Faktum är att Finansinspektionen går in och garanterar att dina pengar är säkra. Samtidigt med det tas ett ansvar för att dina personliga uppgifter och inloggningsuppgifter inte lämnas ut till spelbolaget. Du kan alltså spela helt anonymt med modern kryptering av högsta klass.

Läs mer