default image

Starcraft II – Global Finals

På lördag är det dags för avgörandet av Starcraft II Global Finals på Blizzcon med både semifinaler och den stora finalen på schemat. Men innan dess återstår åtta stycken hungriga spelare som är redo att göra upp i morgondagens kvartsfinaler om vem som går vidare till den sista dagen.

INnoVation är storfavorit inför finalerna, både hos bettingföretagen och fansen. Efter att ha haft en svajig start på säsongen har han under de senaste månaderna fått tillbaka formen och har än så länge spelat väldigt övertygande. I sin kvartsfinal möter han Life,  som tidigare i år har vunnit mot INnoVation efter en tuff match och efter det tog hem en hel GSL. Life är en aggressiv spelare som tar stora risker, han är oförutsägbar och med en unik approach som Zerg. Istället för att bemästra den klassiska builden har han förmågan att hitta öppningar och att utnyttja de övertag han har skaffat sig. INnoVation kallas ”The Machine” eller “The Robot” på grund av sina träningsvanor och noggranna strategier. Där Life är en spelare som har övertaget genom sin feeling, är INnoVation en spelare som har övertaget på grund av sina välplanerade strategier och sin förmåga till multitasking.

I den andra kvartsfinalen möter Classic herO, en match där Classic är favoriten och där herO inte förväntas att hålla för trycket. I den tredje matchen mellan Rain och sOs förväntas sOs vinna medan Rogue förväntas att vinna mot Hydra i den sista av matcherna. sOs har tidigare slagit underifrån och överraskat publiken och Rogue, som ibland överses, är en spelare som kan bjuda på något oväntat och han har under Proseries visat att han har många unika strategier på lager.

Efter INnoVation i oddstabellen för att ta hem hela turneringen ligger Classic och sOs på en delad andraplats. Hydra och Life ligger på jumboplatsen och tros ha minst chans att kunna vinna.

Registrera ett konto nu på Unibet och få en välkomstbonus på 200% upp till 1000 kr, att bli medlem är gratis och går väldigt snabbt.

 

Nyheter inom esport

Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019
Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019

BLAST Pro Series passar tippare eftersom det är snabba matcher, snabba resultat och förhoppningsvis snabba vinster. I samband med turneringen erbjuder Betway förhöjt odds på Läs mer

default image
Natus Vincere vs NiP

[ft_boxes box_style='info' ]Match: Natus Vincere vs NiP | Speltips: Över 2,5 kartor | Odds: 2.20 | Format: bo3 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-07-05 kl. Läs mer

default image
Förhöjt odds på NA LCS Summer Split 2019

På lördag väntar tungviktarmöten i NA LCS Summer Split. FlyQuest mot Echo Fox och Liquid mot Cloud9 och CLG mot Clutch Gaming. Inför matcherna erbjuder Läs mer

Promotional listing