default image

Starcraft II – Global Finals

På lördag är det dags för avgörandet av Starcraft II Global Finals på Blizzcon med både semifinaler och den stora finalen på schemat. Men innan dess återstår åtta stycken hungriga spelare som är redo att göra upp i morgondagens kvartsfinaler om vem som går vidare till den sista dagen.

INnoVation är storfavorit inför finalerna, både hos bettingföretagen och fansen. Efter att ha haft en svajig start på säsongen har han under de senaste månaderna fått tillbaka formen och har än så länge spelat väldigt övertygande. I sin kvartsfinal möter han Life,  som tidigare i år har vunnit mot INnoVation efter en tuff match och efter det tog hem en hel GSL. Life är en aggressiv spelare som tar stora risker, han är oförutsägbar och med en unik approach som Zerg. Istället för att bemästra den klassiska builden har han förmågan att hitta öppningar och att utnyttja de övertag han har skaffat sig. INnoVation kallas ”The Machine” eller “The Robot” på grund av sina träningsvanor och noggranna strategier. Där Life är en spelare som har övertaget genom sin feeling, är INnoVation en spelare som har övertaget på grund av sina välplanerade strategier och sin förmåga till multitasking.

I den andra kvartsfinalen möter Classic herO, en match där Classic är favoriten och där herO inte förväntas att hålla för trycket. I den tredje matchen mellan Rain och sOs förväntas sOs vinna medan Rogue förväntas att vinna mot Hydra i den sista av matcherna. sOs har tidigare slagit underifrån och överraskat publiken och Rogue, som ibland överses, är en spelare som kan bjuda på något oväntat och han har under Proseries visat att han har många unika strategier på lager.

Efter INnoVation i oddstabellen för att ta hem hela turneringen ligger Classic och sOs på en delad andraplats. Hydra och Life ligger på jumboplatsen och tros ha minst chans att kunna vinna.

Registrera ett konto nu på Unibet och få en välkomstbonus på 200% upp till 1000 kr, att bli medlem är gratis och går väldigt snabbt.

 

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway
Oddshöjning på LEC Spring Split hos Betway

Betway höjer oddsen inför kvällens matcher i LEC Spring Split. Spelet vi talar om är givetvis League of Legends. Läs mer

Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset
Flashpoint 1 flyttar ut på nätet i fruktan för coronaviruset

Flashpoint 1 är en liga i CS:GO som så här långt har spelats i Los Angeles. Men på grund av spridningen av coronaviruset har de Läs mer

New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting
New Jersey USA på väg att öppna upp för esport betting

(bild: Unsplash) I stora delar är online betting i USA fortfarande förbjudet. Men vissa delstater skiljer sig från mängden där det antingen är något av Läs mer

Promotional listing