loot.bet

  • 1000 KR BONUS (KOD: LOOT)
  • BETALA MED SKINS, PENGAR ELLER BITCOIN
  • SPECIALISTER PÅ ESPORT GAMBLING
  • STORT UTBUD AV ESPORT
100% bonus upp till 1000 kr bonus
loot.bet Screenshot
loot.bet

Loot.bet recension

Hos Loot.bet får du som esport betting fantast allt du kan önska dig. Den här spelsajten som är prydd med snygga esportbilder känns som ett självklart hem för gamers som vill betta på sina favoritslag och spelare. Dessutom kan du maxa din spelupplevelse genom att hämta en bonus med koden ”LOOT”.

Loot.bet startade 2016 och drivs av Livestream Ltd som innehar sin spellicens i Cypern. Detta innebär att sidan drivs helt och hållet lagligt och du måste vara minst 18 år gammal för att bli medlem.

En funktion som gör att den här betting sidan sticker ut är deras betalningsmetoder, här kan du välja att växla in dina skins mot riktiga pengar som du sedan kan betta med.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% bonus upp till 1000 kr Recension Spela

Vårt omdöme

Loot.bet är en fullfjädrad bettingsida för esport och därför ett toppenval för den som vill betta på CS:GO, League of Legends, Overwatch och en bunt andra titlar. Spelbolaget figurerar mycket i spelsammanhang då man sponsrar diverse esportklubbar och anordnar turneringar i bland annat CSGO.

Nya spelare erbjuds en generös välkomstbonus upp till €100 som kan användas till betting på samtliga spel i utbudet. Dessutom kan du växla in dina skins från CS:GO och Dota 2 till riktiga pengar.

Fördelar
+100% bonus upp till €100
+Brett urval av esport spel
+Livebetting och livestream
+Support dygnet runt

Nackdelar
Webbplatsen finns inte på svenska

Urval av esporter

loot bet esport betting

Det märks på spelutbudet att Loot.bet är en utpräglad esport betting sida, för här får du tillgång till massiva esporter som League of Legends till mindre kända spel som Smite. Utöver esporter kan du också betta på traditionella sporterna fotboll, tennis, basket med mera.

Komplett lista med tillgängliga esportspelen:

Som du ser på det breda urvalet är det mer än tillräckligt för att göra gamers nöjda. Du behöver inte nöja dig med att betta på endast ett fåtal esporter, den stora variationen gör att du aldrig tröttnar.

Eftersom den här spelsidan i första hand erbjuder esport betting är det också väldigt lätt att hitta till oddsen för dem olika spelen. Direkt på förstasidan får du en överblick av hela utbudet.

Loot.bet bonus

Nya medlemmar hos Loot.bet får ta del av en riktigt schyst bonus där första insättningen matchas med 100% upp till €100 (ca 1000 svenska kronor).

Det betyder alltså att om du nyttjar välkomstbonusen fullt ut och gör en insättning på €100 så krediteras ditt spelkonto med totalt €200. Glöm inte att uppge koden LOOT när du gör en insättning för att aktivera bonusen.

Innan du börjar placera bets på esport matcher är det bra att tänka på att vissa regler och villkor gäller, bland annat:

1) För att ta del av erbjudandet måste du skriva in bonuskoden i samband med din insättning på minst €5 eller motsvarande valuta.
2) Alla betalningsmetoder utom Bitcoin är godkända för att aktivera bonusen.
3) För att kunna plocka ut bonus och vinst måste du placera bets som motsvarar din insättning och bonus gånger tio inom 180 dagar.

Mer regler och villkor på Loot.bet.

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% bonus upp till 1000 kr Recension Spela

Spela live på esport

loot bet live odds

Du ser direkt vilka matcher som är live hos Loot.bet. När en match är live så står det nämligen klart och  tydligt ”LIVE” på en knapp längst åt vänster, och om du klickar på knappen tas du till en live-stream som visas via Twitch. Till höger om oddset har du även ett plustecken som du kan utvidga och få fram ännu mer odds.

Du kan betta live på de flesta esporttitlarna, men vanligast är naturligtvis CS:GO, League of Legends och Dota 2. Just för att det är dessa spel som har flest turneringar för tillfället.

Mobilstöd

Just finns det inga appar för varken Android eller iOS att ladda ner, istället besöker du Loot.bet direkt i mobilens webbläsare. Även om man är tvungen att använda webbläsaren så är det inga svårigheter alls med navigeringen. Bläddra enkelt mellan de olika spelen och med ett knapptryck kan du få hjälp av deras kundtjänst, oftast får du svar inom bara 5 minuter.

De flesta funktioner som du har tillgång till när du använder en dator får du också när du använder mobilen. Som att ändra språk, ta ut vinster enkelt och så vidare. Loot.bets mobilupplevelse sviker med andra ord inte, trots avsaknaden av appar.

Om Loot.bet

Loot.bet är för gamers, av gamers, det märks tydligt på inriktningen de har valt. Deras bettingsida lanserades sent under 2016 med ett klart mål att tilltala esportentusiaster. Sidan sköts av Cyperbaserade företaget Livestream Ltd som består av experter som har erfarenhet från spelindustrin och affärsutveckling.

Layout och designen av webbplatsen har blivit speciellt framtagen för att tilltala gamers och esportare. Medlemmar kan betta både pre-match och matcher som är live på totalt tretton olika spel, däribland kända titlar som Overwatch, CS:GO och League of Legends.

Deras marknadsföring sker på olika stora esportkanaler. Däribland välbesökta sajter som hltv.org och fragbite, men de får även exponering via deras sponsringar av olika esportklubbar. Den senaste tiden har man också anordnat egna ligor där proffs och amatörer gör upp om mindre summor.

Det är så klart positivt att Lootbet ger tillbaka till scenen genom att anordna turneringar och liknande evenemang. Om industrin ska växa så krävs det att fler bolag blir involverade och sponsrar klubbar och bidrar med prispengar i olika tävlingar.

Betala med pengar, skins och bitcoin

Du har ett gäng olika betalningsmetoder att välja mellan hos Loot.bet.

Ett alternativ som är väldigt uppskattat är SkinPay, som innebär att du kan växla in dina skins från CS:GO och Dota 2 och få riktiga pengar att spela för. Vill du fylla på ditt spelkonto med pengar genom att sälja dina skins så gör du följande:

1) Välj ”Skinpay” i listan med betalningsmetoder
2) Skriv in din Steam trade link
3) Klicka på ”Deposit”, dvs att du vill göra en insättning

Du kan också använda Bitcoin om så önskas, kom dock ihåg att du inte blir beviljad en välkomstbonus om du gör din förstas insättning med Bitcoins. Förutom SkinPay och Bitcoin kan du så klart även föra över pengar via e-plånböcker som Skrill, Neteller och Qiwi Wallet.

Självklart går det lika bra att använda sig av Visa, Mastercard och andra vanliga betalningslösningar.

Samtliga betalningslösningar hos Loot.bet:

SkinPay (CS:GO, Dota 2 Skins)
Bitcoin
VISA
MasterCard
Diners Club
Skrill
Neteller
Nordea
Sofort Banking
iDeal
POLi
Przelewy24
ePay.bg
Trustly
Monetaru
Yandex money
Qiwi Wallet

Support

Kundtjänsten hos Loot.bet är experter på esport och du kan därför få anpassad hjälp, som inte alltid är en självklarhet med andra bettingsidor. Det är positivt att deras support går att nå dygnet runt, varje dag i veckan. Frågor och funderingar kan ju uppstå när som helst och då är det kanon att man kan få hjälp direkt.

Kontakt sker via:

Livechatt 12/7
Telefon: +357-22-008790
E-post: support@loot.bet

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% bonus upp till 1000 kr Recension Spela