gg.bet

Betalningsmetoder:

Utbud av esport:

GG.Bet recension

Observera 2019: Var vänlig observera att GG.Bet än så länge inte har en svensk spellicens. Det betyder att du inte kan spela här just nu. Hitta en annan spelsida via den här sidan istället.

Här har vi en ultimat bettingsida för dig som älskar e-sport. E-sporten har kommit att bli ett otroligt populärt segment som man kan se på var och vartannat spelbolag idag, men sällan har så stort fokus legat på detta som hos just GG Bet. Den här är en betting sida skapad av professionella spelare och esport entusiaster vilket märks på både utbud och utseende. GG Bet är ett relativt ungt företag som endast funnits på marknaden sedan augusti år 2016. Med spelproffs och esportsentusiaster i ryggen har de gjort storartad entré och erbjuder det största utbudet av just esport på marknaden.

Att de valt att rikta in sig på ett specifikt segment kan vara en av anledningarna till varför det kommit att bli så populärt. Man vill kunna erbjuda sina medlemmar en spännande upplevelse och chans att hitta just den match eller de matcher man är intresserad av. De har valt att sponsra många lag inom esporten, bland annat de stora Fnatic, Natus Vincere och Alliance. Fortsätter GG Bet i samma goda takt har de goda chanser att vinna Bästa Bookmaker. Så läs vidare i denna recension för att veta mer!

De erbjuder en modern och inbjudande webbplats med bilder från kända esport spel som genast sätter en i rätt stämning. Detta tillsammans med höjdpunkter som:

 • En snygg och överskådlig webbplats.
 • Möjlighet att använda skins för att betta.
 • Riktigt heta kampanjer och bonuskoder.

Målet är att kunna erbjuda en webbplats som är bättre än andra bettingsidor. En plats full av spännande spelturneringar där användare runt om i hela världen ska kunna betta på de olika spelen inom esport.

Vårt omdöme

Att GG Bet är en bra esport-sajt finns det inga tvivel om, här erbjuds man att betta på alla de populära spelen och lite till. Webbplatsen är smidig och lättnavigerad och helt anpassad för användaren. De har dessutom gjort det möjligt att genomföra transaktioner med virtuella betalningsmedel som Bitcoins och Skins. Det gör det till en modern och innovativ plats som är tillgänglig för alla.

Fördelar och nackdelar med GG.Bet

Fördelar

 • Professionell webbplats med fokus på användarvänlighet
 • Stort urval av esport
 • Gott om valmöjligheter gällande insättningar och uttag
 • Möjlighet att använda sig av bitcoins och skins

Nackdelar

 • Saknar svensk spellicens
 • Accepterar inte svenska spelare

GGBet bonuskod

Nya medlemmar får en 100% upp till 500 kronor i bonus om du använder bonuskoden “esporting“.

Vanligt är att du får erbjudanden som bonuskod 2018 eller kupongkod 2018 som du kan använda dig av för att aktivera det speciella bonuspaketet. När man får ta del av någon kampanjkod och bonusar har de utbetalningarna ofta ett omsättningskrav. Idag ligger dessa på x14 bonusbeloppet hos GG Bet och har ett minsta bettingkrav på 1,75 för att det ska gälla.

Trots att bonusarna inte finns i överflöd hos denna betting sidan ska det inte avskräcka dig från att skapa ett konto. Det är ett ungt företag, så inget säger att det inte kan dyka upp i framtiden. Det här är verkligen ett av de bästa alternativen i branschen om du letar efter en renodlad esportsida.

Spelutbud hos GGBet

ggbet recension

GG Bet är i dagsläget den största sajten för esport betting och har därför också det bredaste utbudet av spel. Här kan du hitta både små och stora utvecklare och live betting erbjuds för nästan alla spel och matcher. Nedan följer en lista av vilka spel som du kan hitta hos GG Bet:

 • Dota 2
 • Counter Strike
 • League of Legends
 • Overwatch
 • Starcraft
 • Call of Duty
 • Hearthstone
 • NBA 2K18
 • Rainbow Six
 • Heroes of the Storm
 • Rocket League
 • PUBG

Med denna nisch inom esport kan du vara säker på att allt hitta de flesta spel som finns tillgängliga i branschen. Nya spel dyker ständigt upp och då skaparna är entusiaster inom branschen så kan man vara säker på att de nosar rätt på alla de bästa och senaste spelen.

Ett av de populärare spelen hos GG Bet är helt klart CSGO. Där erbjuder de inte enbart de stora lagen utan även de som kämpar sig upp mot toppen. Här kan du spela på odds med bra chanser på matchvinnare, handikapp, totalt antal rundor, vinnare av pistolrunda/pistolrundor, specifika rundor eller jämn eller ojämn.

Liveodds för spel på esport

Du som tycker att live odds är kul har också hittat helt rätt. GG Bet har ett stort utbud av just detta och det finns tillgängligt i till exempel CSGO, LoL och Dota 2. Livebetting betyder att du kan satsa, eller betta, under matchens gång. Du kan alltså följa matchen i realtid och på utifrån det läget välja hur du ska satsa och analysera. Efterfrågan på detta har ökat allt mer och därför blir det vanliga och vanligare att man kan betta även under matchens gång i stället för endast innan den satt i gång. Du hittar enkelt till livesidan genom att klicka på ”Live Now” i vänsterspalten på startsidan. Där hittar man live stream med pågående och kommande matcher, odds och resultat.

Upplev esportbetting i mobilen

I dagsläget finns inte app Android eller app iPhone tillgänglig, utan en mobil version av den ursprungliga webbplatsen. Den ger en behaglig och användarvänlig upplevelse och du kan både spela, titta på matcher, hålla koll på spelstatistik, mobil odds, de senaste nyheterna och komma åt ditt spelkonto. Ännu är den mobila versionen inte helt utvecklad då spelbolaget endast funnits i ett år, men det kommer med säkerhet utvecklas allt eftersom det mobila användandet blir större och större.

Tillgängliga betalningsmetoder

Hos casino GG Bet kan du välja bland en mängd olika betalningsalternativ och de flesta kan användas runt om i hela världen. Du kan till och med använda den virtuella valutan Bitcoin, vilken har ökat otroligt i popularitet tack vare dess säkra egenskaper jämfört med andra traditionella fiatpengar. För dem som inte vågat hoppa på Bitcoin-tåget riktigt än finns det dock lite ”vanligare” betalalternativ så som e-plånböcker (Neteller, Skrill, EcoPayz, Alipay), betalkort (VISA, MasterCard) och Skinpay.

Vill du använda dina skins för att betta följer du guiden nedan:

 1. Välj ”Skinpay” som betalningsmetod för insättning i din profil.
 2. Markera de skins du vill sälja.
 3. Du kommer efter några sekunder erbjudas ett förslag från en bot.
 4. Om du väljer att acceptera budet så är det bara att sätta igång och betta.

När det gäller uttag så beror hanteringstiden på hur stort uttag du ska göra. Belopp mellan 300 och 2 000 euro betalas ut inom 5 arbetsdagar, 2 000 och 20 000 euro betalas ut inom 14 arbetsdagar och 20 000 euro och över betalas ut inom 30 arbetsdagar. Skulle du behöva ta ut ännu högre belopp måste de granskas mer noggrant.

Support

Skulle du råka ut för problem eller har helt enkelt bara en fråga du undrar över kan du kontakta GG Bets support via e-mail, telefon eller chatt. De är otroligt trevliga och kunniga och hjälper dig med både små och stora funderingar. Svaret kommer snabbt om inte direkt beroende på vad saken gäller. Att få snabb och proffsig hjälp är otroligt viktigt när man bedömer ett spelbolag. Kanske tycker man inte att det behövs läggas särskilt stor vikt vid det, men när problemen väl dyker upp inser man verkligen vikten av en bra support.

GG Bet kan man nå dygnet runt och du kan alltså få kontakt med dem oavsett var i världen du befinner dig. Slå en signal på +44 (203) 769-19-62, skicka ett mejl till [email protected] eller använd deras chattfunktion under ”Support 24/7” på startsidan. När du trycker upp den rutan finns det även en FAQ där de vanligaste frågorna finns besvarade. Ett tips är alltså att kika där innan du hör av dig till kundtjänst för att se om du redan kan få ditt svar där.

Layout & utseende

Användarvänligheten är som tidigare nämnt otroligt bra på GG Bets plattform. Webbplatsen är lätt att förstå sig på och du lär dig fort att hitta. Bakgrunden går i mörkare färger som svart och mörkblått viket gör att text, symboler och bilder kommer fram på ett bra sätt. Mobilsidan är väl anpassad för både mobiltelefoner och surfplattor, och i framtiden får vi se om det dyker upp någon mobil app.

Att använda GG Bet känns säkert och tryggt, och man kan alltid lita på att kunna betta på de senaste spelen och mest spännande matcherna.

Spellicens

Spelbolaget finns registrerat på Cypern och har spellicens Cia Curacao Egaming. För att du ska kunna spela säkert på sajten kommer du behöva fylla i dina personuppgifter vid registreringen. Ett konto kan endast vara kopplat till en identitet, detta för att säkerställa att ingen kan spela i falskt namn. Alla uppgifter tillhandahålls med sekretess av GG Bet och ligger på en krypterad sida för att tillföra ytterligare säkerhet mot spionprogram och intrång.

Rekommenderade spelbolag

ALLA SPELBOLAG

Nyheter inom esport

Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY
Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY

Pixel.bet erbjuder 2,20 i odds på att CR4ZY besegrar Na'Vi i en ödesmatch för de båda i StarLadder Major Berlin 2019! Läs mer

Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019
Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019

Idag står StarLadder Major på schemat och bland kvällens matcher syns bland annat Mousesports (vs FaZE) och Na’Vi (vs G2). Betway bjuder sina medlemmar på Läs mer

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Spelbolag får rätt i domstol – licenstiden förlängs
Spelbolag får rätt i domstol – licenstiden förlängs

Ett beslut av spelinspektionen om att begränsa spelbolagens licenstid ändras nu av förvaltningsrätten. Detta enligt ett pressmeddelande från Spelinspektionen. Förvaltningsrätten går emot Spelinspektionen och ändrar Läs mer