egamingbets

Betalningsmetoder:

Utbud av esport:

EGB recension

Egamingbets startade år 2011 och ligger i Costa Rica där man även innehar sin licens. Egamingbets har sedan starten haft full fokus på e-sport, vilket betyder att man har ett enormt utbud av olika matcher från olika e-sport-titlar.

Uppdatering 2019: Var vänlig observera att EGB inte har en svensk spellicens ännu. Det betyder att du inte kan spela hos spelbolaget. Hitta ett annat spelbolag via den här sidan istället.

Egamingbets täcker följande E-sportmarknader

 • Counter-Strike Global Offensive (CSGO)
 • Dota 2
 • League of Legends (LoL)
 • Hearthstone
 • Starcraft 2
 • World of Tanks
 • Quake Live

Bonus

Alla nya spelare på egamingbets som sätter in pengar får 100% i bonus upp till $600 (ca 5000 sek). Bonusen går inte att nyttja direkt utan kommer gradvis när du placerar din esportbets. Du kan läsa mer om hur systemet fungerar på deras sajt.

När du placerar e-sportbets får du även bonuspoäng som du kan lösa in i deras “bonus shop”. Där finner man bland annat möss, musmattor, tangentbord och möjligheten att få mer pengar för dina bonuspoäng. Du kan som medlem även bjuda in dina vänner och när de spelar på Egamingbets får du bonuspoäng.

Esportbetting

Då hela egamingbets sajt är dedikerad åt just esportbetting möts du direkt av olika möjligheter att satsa pengar på e-sport. Det finns väldigt många spel som går och har gått att betta på genom åren på egamingbets. Populärast är Counter Strike, DotA 2, League of Legends och Starcraft II. Men man har även haft möjlighet att betta på Hearthstone, Warcraft 3, World of Tanks och Quake live.

Som kund har man även möjlighet att lägga specialbets. Och specialbets kan till exempel röra sig om vem som vinner första map, eller vem som får första kill. Vilka specialbets som är möjliga ser olika ut beroende på vilket esportspel du satsar pengar på.

Egamingbets på mobilen

Egamingbets hemsida är även anpassade för din mobil där du lätt kan logga in och kolla utbudet av esportbetting.

Spel på andra sporter

Eftersom Egamingbets ägnar hela sin verksamhet åt just esport så går det inte att satsa pengar på några andra sporter.

In- och utbetalningar

Egamingbets har flera olika alternativ för in- och utbetalningar. Notera att alla alternativ inte är tillgängliga i alla länder.  Dessutom har man en gratis utbetalning per månad hos egamingbets. Skulle man vilja ta ut flera gånger så tas en mindre avgift.

 • Visa
 • Mastercard
 • Skrill
 • Bitcoins
 • Paypal
 • Ukash

Support

Egamingbets har en online-chat tillgänglig på deras sajt. Dessutom en e-post där du kan meddela om eventuella problem eller ställa frågor.

E-post
[email protected]

Säkerhet

Egamingbets har funnits i många år och har vuxit till ett större och större namn inom esportbetting. Om du följer olika turneringar är det inte omöjligt att du sett egamingbets annonsering. Egamingbets är en seriös aktör på marknaden som ställer höga krav på säkerhet.

Navigering

Egamingbets design är relativt enkel och det kan vara lite rörigt att hitta i början. Fördelen med att navigera på egamingbets är att det endast finns esport. Att registrera sig går snabbt och enkelt.

Övrigt

Egamingbets är helt klart ett intressant spelbolag då man satsar enbart på esport och ständigt har spel uppe där man kan lägga esportbets. Som dedikerad esportbettare så bör man definitivt ge egamingbets en chans.

Slutsats

 • Bra bonussystem
 • Stort utbud av E-sportspel

Rekommenderade spelbolag

ALLA SPELBOLAG

Nyheter inom esport

Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY
Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY

Pixel.bet erbjuder 2,20 i odds på att CR4ZY besegrar Na'Vi i en ödesmatch för de båda i StarLadder Major Berlin 2019! Läs mer

Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019
Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019

Idag står StarLadder Major på schemat och bland kvällens matcher syns bland annat Mousesports (vs FaZE) och Na’Vi (vs G2). Betway bjuder sina medlemmar på Läs mer

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Spelbolag får rätt i domstol – licenstiden förlängs
Spelbolag får rätt i domstol – licenstiden förlängs

Ett beslut av spelinspektionen om att begränsa spelbolagens licenstid ändras nu av förvaltningsrätten. Detta enligt ett pressmeddelande från Spelinspektionen. Förvaltningsrätten går emot Spelinspektionen och ändrar Läs mer