StarSeries i-League 7 Vinnare

StarSeries i-League 7 Vinnare

mibr starseries i league season 7 vinnare

[ft_boxes box_style=’info’ ]Event: Starseries i-League Season 7 | Speltips: MIBR vinner | Odds: 4.5 | Spelbolag: Bethard | Spelstopp: 2019-03-28 kl. 08.00[/ft_boxes]

Inte långt efter att WESG har avslutats är det dags för CSGO-lag att ännu en gång inta Kina. Den här gången är det StarSeries i-League Säsong 7 som ska avgöras i Shanghai med 16 deltagare som gör upp om 500,000 dollar.

Inför större tävlingar brukar jag ha som vana att snegla på vinnarodds, dels på grund av att det höjer spänningen genom hela turneringen, men även eftersom sådant spel generellt sett ger höga odds.

Då danska superlaget Astralis inte medverkar i StarSeries i-League S7 så är fältet mer öppet när det gäller att tippa vinnare. Kul med variation säger jag, i mitt tycke kan det bli något enformigt att ständigt se samma lag vinna turneringar. Besöker man spelbolagen så verkar dessa eniga om vilket lag som har störst chanser att kamma hem tävlingen.

MIBR som vinnare av hela kalaset ger 4.5 gånger pengarna hos Bethard och där får de medhåll av mig, MIBR är den starkaste truppen tillsammans med Na’Vi och ENCE.

Kom ihåg att oddsen kan svänga rejält fram till turnerings start, speciellt med tanke på att en annan viktig tävling drar igång idag. Hur MIBR presterar i Blast Pro Series São Paulo kommer självklart att påverka hur deras odds ser ut inför StarSeries.

Men just nu är det den brasilianska truppen som är små favoriter. Jag tycker mig kunna se förbättringar för varje turnering de deltar i, förutom fiaskot i WESG där de föll ur redan i kvartsfinalen. Annars har det sett ganska stabilt ut med en semifinal i IEM Katowice 2019 som bästa placering senaste tiden. Nu börjar det bli tid för MIBR att ta plocka på sig titlar igen, som det mästarlag de en gång i tiden var.

Speltips: MIBR vinner StarSeries i-League Säsong 7

MIBR har rutinen och stjärnspelarna som krävs för att vinna turneringar. I nuläget tror jag det mesta handlar om att eventuella mentala spärrar måste släppa för brasilianarna, kan det göra det i Kina har de goda chanser att ta hem det här.

Mitt spel lägger jag hos Bethard till ett odds på 4.5x pengarna.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing