Speltips 16/2 inför G2 vs Fnatic: IEM Katowice 2019

Speltips 16/2 inför G2 vs Fnatic: IEM Katowice 2019

krimz17494049782_cfb40bd387_k

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: G2 vs Fnatic (IEM Katowice 2019 Challengers Stage) | Speltips: Fnatic vinner | Odds: 1.55 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 16:00[/ft_boxes]

Idag avgörs Fnatics resa i IEM Katowice 2019. Kommer de att klara av att vinna två till matcher och därmed spika en plats i main event? Eller tar det stopp i matchen mot G2 som börjar 16:00?

G2

Precis som Fnatic har fransmännen i G2 inte heller fått den start man önskade sig. I deras inledningsmatch mot Vega Squadron blev det en knapp seger med resultatet 16-14 på Cache. Följande två matcher mot ENCE och AVANGAR slutade i förlust, dessutom rejäla sådana med siffrorna 6-16 och 10-16. Speciellt jaCkz och bodyy har haft det kämpigt där deras insatser inte har räckt till. Ska G2 slå svensklaget måste samtliga spelare göra sitt, de kommer inte ha råd med en eller två spelare som inte hittar sina kills som behövs.

Ett gott tecken är att Shox åtminstone visade vilken klasspelare han är mot AVANGAR. Håller den formen i sig blir det i alla fall inte en dans på rosor för Fnatic.

Fnatic

Hur har det gått för Fnatic då? Man har matchats ihop med G2 eftersom båda lagen har ett 1-2-resultat än så länge. Skillnaden är att Fnatics vunna match är färskare än G2s, dessutom kom vinsten i en bo3 mot Grayhound. Därför stiger Fnatic in i det här mötet med en nyligen vunnen match, som säkert boostar deras självförtroende. Det kan behövas mot stjärnor som Shox och KennyS, där måste man våga utmana och ta dueller. En JW på spelhumör kan matcha KennyS med AWPn om det behövs.

Kikar man på tidigare möten lagen emellan så har Fnatic ett övertag på 4-2. Psykologiskt inför en match är det viktigt att ha med sig att man faktiskt har slagit motståndaren fler gånger än man har förlorat.

Speltips: Fnatic vinner

Jag tycker att oddsen är tillräckligt generösa för att rakt av spela på en matchvinnare här. Betway ger 1,55 i odds på en vinst för Fnatic. Så det är där mina pengar hamnar.

Lycka till vid rygg!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing