default image

NRG vs Vitality

zywoo-csgo-bild(bildkälla: dreamhack)

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NRG vs Vitality | Speltips: Antal ronder  (över 26,5) | Odds: 1.80 | Format: bo1 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 2019-05-23 kl. 22.00[/ft_boxes]

På torsdag väntar förstklassig CS:GO när cs_summit 4 ska avgöras i Los Angeles. Under turneringens första speldag möts Nordamerikanska NRG och fransklaget Vitality, nummer nio respektive elva i världen. Jag räknar med en jämn match med många spelade rundor innan en vinnare slutligen kan koras.

NRG

Förkortningen ”NA” i negativ bemärkelse känns inte längre lika applicerbar. Åtminstone inte när man snackar CS:GO, eftersom Nordamerika numera har flera duktiga lag som utmanar Europeiska trupper, och NRG är ett av dem. Man kliver in i cs_summit 4 med ganska bra självförtroende då man nyligen skrapade ihop en tredje plats i IEM Sydney 2019. Där besegrade NRG lag som FaZe och MIBR. Det är ingen lätt uppgift att ta sig an Vitality, där stjärnor som ZywOo och NBK är svårstoppade när de väl är på spelhumör. Men i värsta fall så tror jag att Nordamerikanerna kan ge Vitality ordentligt med motstånd och få med sig åtminstone 11 ronder.

Vitality

Vitality är utan tvekan på uppgång, och det är väl på tiden med tanke på hur fransk CS har varit senaste 1-2 åren. I det här franska laget möter det gamla det nya, meriterade NBK och apEX lirar tillsammans med unga stjärnskotten ZywOo och ALEX. De har stigit rejält på världsrankingen senaste halvåret, från en 45:e plats till idag nummer 11. De har inte setts till i många turneringar senaste tiden, däremot har de flera raka matchvinster i olika ligor. Trots att de inte har ställt upp i många tävlingar så är de fortfarande favoriter i det här mötet. Fast min bedömning är att det kan sluta hur som helst, men att det nästan garanterat kommer att sluta i en jämn tillställning.

Speltips: Antal ronder (över 26,5)

Jämnare än så här blir det nog inte. Det känns som att NRG och Vitality är på ungefärlig nivå, där båda har stabila startfemmor och blandade resultat det senaste. Därför tror jag att det här mötet blir en riktig långkörare och speltipset blir därmed på antal ronder (över 26,5) till oddset 1,80 gånger insatsen hos Betway.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing