default image

NiP vs NRG

nip ecs season 7 finals

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NiP vs NRG | Speltips: NiP vinner | Odds: 1.95 | Format: bo1 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-06-06 kl. 12.30[/ft_boxes]

ECS Season 7 Finals smäller av imorgon i London och svenska NiP spelar sin första match mot NRG klockan 12.30. Efter senaste missen att inte kunna ställa upp med sina aktiva femma i DH Masters Dallas är ninjorna nog hungriga på upprättelse. Mitt spel hamnar därför på en rak vinst för Ninjas in Pyjamas.

NiP

DH Masters Dallas 2019 slutade i total flopp för ninjorna. Detta eftersom dennis inte lyckades att ta sig till USA och NiP var därför tvungna att ta till en nödlösning och spela med sin coach Pita istället. Inte helt optimalt med andra ord och som väntat blev det en 9-12-plats den gången. Dålig planering kan ställa till det rejält och förhoppningsvis har de lärt sig en läxa och kan ta med sig lärdomen till den här turneringen.

NiP har ett övetag mot NRG om man kikar på tidigare möten lagen emellan, 3-1 är siffrorna just nu och jag tror att ninjorna kan utöka övertaget efter den här matchen är färdig. Dessutom har NRG inte sett jättebra ut senaste tiden, därför kanonläge för NiP att inleda turneringen på starkt vis.

NRG

NRG:s form dalar något för tillfället och det är svårt att rangordna laget inför ECS Season 7 Finals. Man har torskat fyra av sina fem senaste spelade matcher och det är inte direkt ett smickrande resultat. Men som vanligt med NRG är de gansk svårplacerade, de kan mycket väl överleva gruppspelet, samtidigt som de lika gärna kan göra fiasko. Däremot ger jag inte mycket för deras chanser i öppningsmatchen mot Ninjas in Pyjamas.

Speltips: NiP vinner

Varken NiP eller NRG har visat prov på storspel, men förstnämnda har åtminstone godtagbara ursäkter, till skillnad från NRG som rentav bara har lirat kasst. Ärligt talat anser jag att oddsen hos diverse spelbolag är något missvisande, tycker matchen är jämnare än så. Känns därför lägligt att utnyttja 1.95 i odds på en rak seger för Ninjas in Pyjamas hos Mr.Green.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing