default image

NiP vs NRG

nip ecs season 7 finals

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: NiP vs NRG | Speltips: NiP vinner | Odds: 1.95 | Format: bo1 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-06-06 kl. 12.30[/ft_boxes]

ECS Season 7 Finals smäller av imorgon i London och svenska NiP spelar sin första match mot NRG klockan 12.30. Efter senaste missen att inte kunna ställa upp med sina aktiva femma i DH Masters Dallas är ninjorna nog hungriga på upprättelse. Mitt spel hamnar därför på en rak vinst för Ninjas in Pyjamas.

NiP

DH Masters Dallas 2019 slutade i total flopp för ninjorna. Detta eftersom dennis inte lyckades att ta sig till USA och NiP var därför tvungna att ta till en nödlösning och spela med sin coach Pita istället. Inte helt optimalt med andra ord och som väntat blev det en 9-12-plats den gången. Dålig planering kan ställa till det rejält och förhoppningsvis har de lärt sig en läxa och kan ta med sig lärdomen till den här turneringen.

NiP har ett övetag mot NRG om man kikar på tidigare möten lagen emellan, 3-1 är siffrorna just nu och jag tror att ninjorna kan utöka övertaget efter den här matchen är färdig. Dessutom har NRG inte sett jättebra ut senaste tiden, därför kanonläge för NiP att inleda turneringen på starkt vis.

NRG

NRG:s form dalar något för tillfället och det är svårt att rangordna laget inför ECS Season 7 Finals. Man har torskat fyra av sina fem senaste spelade matcher och det är inte direkt ett smickrande resultat. Men som vanligt med NRG är de gansk svårplacerade, de kan mycket väl överleva gruppspelet, samtidigt som de lika gärna kan göra fiasko. Däremot ger jag inte mycket för deras chanser i öppningsmatchen mot Ninjas in Pyjamas.

Speltips: NiP vinner

Varken NiP eller NRG har visat prov på storspel, men förstnämnda har åtminstone godtagbara ursäkter, till skillnad från NRG som rentav bara har lirat kasst. Ärligt talat anser jag att oddsen hos diverse spelbolag är något missvisande, tycker matchen är jämnare än så. Känns därför lägligt att utnyttja 1.95 i odds på en rak seger för Ninjas in Pyjamas hos Mr.Green.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing