MIBR vs Natus Vincere

s1mple navi csgo 2019 blast pro series miami(bildkälla: hltv.org)

Match: MIBR vs Na’Vi | Speltips: Na’Vi vinner | Odds: 1.70 | Format: bo1 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 2019-04-12 kl. 23.00

På fredag börjar BLAST Pro Series Miami 2019 och en av dem mer intressanta mötena den första speldagen är mellan MIBR och Natus Vincere. Två duktiga lag men det är främst Na’Vi som visat framfötterna på sistone och har nyligen vunnit StarSeries säsong 7. Med tanke på hur formstarka Na’Vi är tror jag att de har alla förutsättningar att ta hem den här matchen.

MIBR

Den svacka som MIBR befinner sig i måste kännas frustrerande. Man har alla komponenter som behövs för att lycka, men ändå räcker det inte till. Senast i StarSeries säsong 7 placerade man sig inte bättre än en 12-14:e plats, ett resultat det kan vara allt annat än nöjda med. Frågan är vad MIBR kan göra för att vända trenden? Det är svårt att veta vad som pågår bakom kulisserna men min gissning är att det framförallt handlar om självförtroende och trivas i respektive positioner och roller. De är fortfarande bland de tio bästa lagen i världen enligt HLTV:s rangordningslista. Men om de ska undvika att trilla ner ännu längre måste de snart börja ta sig till slutskeden av turneringar och allra helst vinna några tävlingar.

Det som gör att det finns en gnutta hopp mot Na’Vi är att det är en bo1-match. Med matcher som endast körs på en karta lämnas lite mer åt slumpen då inte samma typ kontinuerlighet krävs. Men, trots detta anar jag att Natus Vincere i nuvarande form blir alldeles för svåra för MIBR.

Natus Vincere

Na’Vi och framförallt s1mple är glödheta just nu, så sent som häromdagen plockade de hem StarSeries säsong 7 med bravur. Under StarSeries var Na’Vi ostoppbara, men i BLAST Pro Series Miami väntar två motståndare som de slapp i Kina, nämligen inga mindre än topp 1 och 2 i världen – Astralis och Team Liquid. Na’Vi har siktet mot toppen efter vinsten i Kina och då måste man klå världens bästa lag. Därför ska det bli extra intressant att följa Na’Vi i Miami och se hur turneringsvinsten påverkar deras självförtroende, kan de äntligen slå sina värsta rivaler?

Men först väntar självklart andra lag, och MIBR med flera ska verkligen inte underskattas. Brasilianarna är otroligt vassa på pappret och kan blixtra till när som helst. Ska man dock gå på vilka som är bäst i detta nu så är det Na’Vi som ska ha detta.

Speltips: Natus Vincere vinner

Med hänsyn till Natus Vinceres övertygande form är det lite förvånande att se hela 1.70 gånger pengarna för en rak vinst mot MIBR. Så jag passar på att dra nytta av det fina oddset och lägger mitt spel därefter.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.