MiBR vs ENCE

MiBR vs ENCE

blast pro series sao paulo 2019 mibr vs ence(bildkälla: ESL)

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: MiBR vs ENCE | Speltips: MiBR vinner | Odds: 1.73 | Format: bo1 | Spelbolag: GG.Bet | Spelstopp: 2019-03-22 kl. 23.00[/ft_boxes]

På fredag sparkar BLAST Pro Series São Paulo 2019 igång och jag tar en extra titt på första mötet mellan MiBR och ENCE. Matchen är intressant då båda lagen har haft sina uppgångar respekive nedgångar senaste tiden, men i slutändan tror jag att MiBR med sin rutin blir för svåra för ENCE. Dessutom kliver ENCE in i den här matchen med tre förluster i ryggen, inte optimalt för självförtroendet.

Mitt spel går på en rak vinst för MiBR till ett odds på 1.73 hos GG.Bet.

MiBR

I nuläget har det brasilianska laget en sämre placering på världsrankingen än motståndarlaget ENCE. Dock så tror jag att den ordningen kan komma att ändras framöver, jag ser mer potential hos MIBR:s laguppställning än den hos ENCE. Passande nog är stjärnspelaren coldzera i sylvass form inför den här matchen och det ska mycket till för att sätta stopp för honom. Skulle det vara så att han inte levererar mot ENCE så har MiBR fyra andra individuellt skickliga spelare att förlita sig på.

Jämför man statistik för resultat senaste tiden mellan de här två lagen så har MiBR ett stort övertag med två vinster och en förlust, medan ENCE har förlorat tre matcher på raken. Som sagt anser jag att MiBR har det som krävs för att bli ett topp 1-3 i världen och spelar man med självförtroende från start så ska man kunna slå ENCE.

ENCE

ENCE dök upp som ett topplag lite från ingenstans, plötsligt var man fyra i världen och därmed till och med högre upp på rankingen än våra svenska hopp fnatic och NiP. Det är en fascinerande resa man har gjort och det går inte att göra annat än att beundra veteranen Allu för vad han har åstadkommit med sina landsmän. Den stora utmaningen ligger i att hålla sig kvar i toppen, ännu har man inte hållt sig där jättelänge.

BLAST Pro Series São Paulo är ett bra tillfälle för ENCE att visa att man verkligen hör hemma bland de fyra bästa lagen i världen. Första laget att sätta ENCE på prov i den här turneringen är MiBR och jag tror att det blir en för svår uppgift för finnarna att lösa.

Speltips: MiBR vinner

Hemmaplan för MiBR och då vill man så klart bevisa för fansen (och tvivlarna) att man fortfarande kan vinna turneringar. Förmodligen kommer de att gå ut starkt i första matchen och trycket kommer bli för mycket för ENCE. En rak vinst för MiBR känns rimlig, speciellt med tanke på att det resultatet ger 1.73 gånger pengarna.

Nyheter inom esport

Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019
Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019

BLAST Pro Series passar tippare eftersom det är snabba matcher, snabba resultat och förhoppningsvis snabba vinster. I samband med turneringen erbjuder Betway förhöjt odds på Läs mer

default image
Natus Vincere vs NiP

[ft_boxes box_style='info' ]Match: Natus Vincere vs NiP | Speltips: Över 2,5 kartor | Odds: 2.20 | Format: bo3 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-07-05 kl. Läs mer

default image
Förhöjt odds på NA LCS Summer Split 2019

På lördag väntar tungviktarmöten i NA LCS Summer Split. FlyQuest mot Echo Fox och Liquid mot Cloud9 och CLG mot Clutch Gaming. Inför matcherna erbjuder Läs mer

Promotional listing