Full rulle i sjätte säsongen av ECS

Full rulle i sjätte säsongen av ECS

astralis vs north ecs season 6

Vi kollar in två av kvällens matcher 6/10 i ECS Säsong 6

Den sjätte säsongen av ECS är i full gång och kvällen bjuder på några riktigt intressanta matcher. Esportbets spanar in två matcher som vi tycker är extra spännande, kolla in här nedan för vår genomgång.

North vs Astralis

Astralis stiger in i det här heta rivalmötet med ett enormt självförtroende. Man är regerande majormästare och dessutom toppar man världsrankingen överlägset. Det mesta talar alltså för att Astralis går vinnande ur mötet mot North.

Det är uppenbart att det är North som är underdogs i det här danska derbyt. Även det faktumet att North också spelar offline-turneringen StarSeries i-League Season 6 från och med 7 oktober förbättrar inte oddsen. Om det är en sak som bådar gott inför den här matchen så är det tidigare resultaten mellan de två lagen, dem senaste åtta matcherna så har lagen nämligen vunnit fyra var.

Men det är ändå Astralis som väntas plocka hem en vinst här, och vill du betta på matchen har Betway ett schyst spel som ger dig 1.35 gånger pengarna. Vilket betyder att om du satsar 500 kronor så gör du en vinst på 175 om Astralis vinner.

MiBR vs Liquid

Den här matchen har potential att bli en riktig rysare. Det är en förhållandevis jämn matchning. Men Liquid har ändå övertaget eftersom man har vunnit dem senaste fyra mötena, och överlag har man sett starkare ut än MiBR.

Även MiBR är i god form för tillfället då man senaste tiden har vunnit sex raka kartor. Att tänka på är dock att motståndet inte har varit av samma kaliber som Liquid. Men som många vet kan MiBR plötsligt blixtra till och köra över dem flesta lagen där ute.

Det är en knepig match att försöka tippa, men för den som känner sig våghalsig så erbjuder Arcanebet 2.23 i odds på en vinst för MiBR.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing