Full rulle i sjätte säsongen av ECS

Full rulle i sjätte säsongen av ECS

astralis vs north ecs season 6

Vi kollar in två av kvällens matcher 6/10 i ECS Säsong 6

Den sjätte säsongen av ECS är i full gång och kvällen bjuder på några riktigt intressanta matcher. Esportbets spanar in två matcher som vi tycker är extra spännande, kolla in här nedan för vår genomgång.

North vs Astralis

Astralis stiger in i det här heta rivalmötet med ett enormt självförtroende. Man är regerande majormästare och dessutom toppar man världsrankingen överlägset. Det mesta talar alltså för att Astralis går vinnande ur mötet mot North.

Det är uppenbart att det är North som är underdogs i det här danska derbyt. Även det faktumet att North också spelar offline-turneringen StarSeries i-League Season 6 från och med 7 oktober förbättrar inte oddsen. Om det är en sak som bådar gott inför den här matchen så är det tidigare resultaten mellan de två lagen, dem senaste åtta matcherna så har lagen nämligen vunnit fyra var.

Men det är ändå Astralis som väntas plocka hem en vinst här, och vill du betta på matchen har Betway ett schyst spel som ger dig 1.35 gånger pengarna. Vilket betyder att om du satsar 500 kronor så gör du en vinst på 175 om Astralis vinner.

MiBR vs Liquid

Den här matchen har potential att bli en riktig rysare. Det är en förhållandevis jämn matchning. Men Liquid har ändå övertaget eftersom man har vunnit dem senaste fyra mötena, och överlag har man sett starkare ut än MiBR.

Även MiBR är i god form för tillfället då man senaste tiden har vunnit sex raka kartor. Att tänka på är dock att motståndet inte har varit av samma kaliber som Liquid. Men som många vet kan MiBR plötsligt blixtra till och köra över dem flesta lagen där ute.

Det är en knepig match att försöka tippa, men för den som känner sig våghalsig så erbjuder Arcanebet 2.23 i odds på en vinst för MiBR.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus
ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019 börjar nästa vecka och vi är nog alla nyfikna på vilket lag som plockar hem den åtråvärda pokalen. Här finner Läs mer

Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY
Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY

Pixel.bet erbjuder 2,20 i odds på att CR4ZY besegrar Na'Vi i en ödesmatch för de båda i StarLadder Major Berlin 2019! Läs mer

Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019
Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019

Idag står StarLadder Major på schemat och bland kvällens matcher syns bland annat Mousesports (vs FaZE) och Na’Vi (vs G2). Betway bjuder sina medlemmar på Läs mer

Promotional listing