Fnatic vs AGO

Fnatic vs AGO

600px-Brollan_CSGO_Fnatic(bildkälla: eslgaming.com)

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Fnatic vs AGO (WESG 2018 Semifinal) | Speltips: Fnatic -1.5 | Odds: 2.20 | Spelbolag: Bet365 | Spelstopp: 2019-03-16 kl. 08.45[/ft_boxes]

Regerande mästarna fnatic är framme i semifinal i årets WESG där polackerna i AGO väntar, ett gyllene läge för svenskarna att säkra en plats i finalen och därmed få en chans att försvara titeln.

Fnatic

Visst kan man argumentera för att Fnatics väg till semin har varit orättvist enkel, annat var det för AGO som tidigt hamnade i klorna på brasilianska jättarna MIBR. Men svenskarna har gjort det de ska och vunnit måstematcherna. I de avgörande bo3-matcherna var man verkligen på hugget och gick 2-0 i båda matcherna. Särskillt Brollan och KRIMZ visade framfötterna och toppade poängbrädan mot både Ryssland och OpTic.

Generellt sett mår inte svensk CS jättebra just nu, därför står extra mycket på spel för Fnatic i den här matchen. Blir det så att de inte lyckas avancera till final så har man mycket att fundera på framöver. Men, när allt kommer omkring så ska inte svensklaget kunna kasta bort en möjlighet som den här. Att få möta AGO i en semifinal är som en gåva från himlen.

AGO

AGO är på pappret ett av de mer anonyma lagen som är med i WESG. Det ska dock sägas att de har blivit tilldelade en svårare grupp än Fnatic under gruppspelet så att de nu står här i en semifinal är inte fy skam. Därför får inte svenskarna underskatta den här truppen som slog det Ukrainska laget och faktiskt gav MIBR en match på Train. Däremot har fnatic sett så pass starka ut i sina bo3-matcher att jag har svårt att tro att AGO ska kunna sätta stopp för svenskarna.

Klasskillnaderna är tydliga mellan AGO och Fnatic, det räcker att kika på hur man ligger till på världsrankingen för att se att det är rejäl uppförsbacke för polackerna. Därför anar jag att turneringen tar slut här för AGO.

Speltips: Fnatic -1.5

Vi kan nog alla skriva under på att det här en match Fnatic ska ro hem. Men eftersom oddset på en rak vinst inte är så lockande så har jag istället hittat ett spel på -1.5 till oddset 2.20. Spelet lägger jag hos Bet365 och förhoppningsvis sitter det!

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing