ENCE vs Natus Vincere

ENCE vs Natus Vincere

ence vs navi madrid 2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: ENCE vs Na’Vi | Speltips: Na’Vi vinner | Odds: 1.80 | Format: bo1 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 2019-05-10 kl. 20.45[/ft_boxes]

Blast Pro Series i Madrid bjuder på många matcher under helgen. En av de hetaste matcherna för kvällen är den mellan finska ENCE och ukrainarna i Na’Vi. Senast de drabbade samman var det Na’Vi som stod som vinnare, blir det revansch för finnarna den här gången? Gå vidare i analysen för att se vad jag kommer fram till!

ENCE

Vid det här laget har man börjat vänja sig vid att ENCE faktiskt tillhör toppen av CS:GO-scenen. De ligger oförändrat kvar som världsfemmor, däremot börjar bland annat svensklaget fnatic knappa in. Nu gäller det därför för ENCE att lägga i en växel för att lyckas klamra sig kvar i toppskiktet på rankinglistan. När finnarna ställde upp i en Blast Pro Series-tävling senast slutade det med en 3:e plats och nog är de nu sugna på att åtminstone avancera till final i Madrid. Kan de överraska i sin öppningsmatch mot Na’Vi kan de kanske bygga ett momentum som tar de hela vägen. Som bekant är det något speciellt format i Blast Pro Series-turneringar och det kan passa ENCE när de ställs mot lag som på pappret är bättre.

Men, när allt kommer till kritan får jag ändå ta och utse Na’Vi som knappa favoriter, det ukrainska laget vann senaste mötet lagen emellan och har fler vinster överlag head-to-head.

Na’Vi

Gällande Na’Vi så är man ett stabilare lag än ENCE och har dessutom bättre resultat på sin sida, bland annat kammade man hem StarSeries i-League Season 7 början av april, en turnering där även ENCE var med. Även dagsformen är något som talar för Na’Vi, då man har tre vinster i sina fem senaste matcher, jämfört med ENCE som bara vunnit två. Som jag ser det är det framför allt två saker som kan ställa till det för Na’Vi ikväll. Det första är att om s1mple skulle ha en dålig match, dock så händer det väldigt sällan. En annan sak som kan göra det svårare än nödvändigt är formatet med bo1, eftersom det lämnar mer åt slumpen än till exempel bo3.

Båda lagen är i en situation där man måste leverera resultat för att fortfarande ses som absoluta topplag. Na’Vi börjar halka efter både Astralis och Liquid nu, medan ENCE är på väg att bli omsprungen av fnatic, MIBR och NRG.

Speltips: Na’Vi vinner

Det här är ingen lätt tippning, men min insats går till en rak seger för Na’Vi. Det är ingen idé att komplicera saker och ting med handikappspel eller liknande då oddsen för en vinst är så pass höga. Hos Unibet hittar jag 1.80 i odds på en vinst för Na’Vi.

Nyheter inom esport

Odds inför IEM Chicago 2019
Odds inför IEM Chicago 2019

Från torsdag till söndag spelas IEM Chicago 2019 och så här inför turneringen har Esportbets.se sammanställt odds och spelalternativ. Vi har även tagit fram anaylser Läs mer

Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019
Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019

BLAST Pro Series passar tippare eftersom det är snabba matcher, snabba resultat och förhoppningsvis snabba vinster. I samband med turneringen erbjuder Betway förhöjt odds på Läs mer

default image
Natus Vincere vs NiP

[ft_boxes box_style='info' ]Match: Natus Vincere vs NiP | Speltips: Över 2,5 kartor | Odds: 2.20 | Format: bo3 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-07-05 kl. Läs mer

Promotional listing