Astralis vs NiP

Astralis vs NiP

astralis vs nip blast pro series madrid 2019

[ft_boxes box_style=’info’ ]Match: Astralis vs Ninjas in Pyjamas | Speltips: Astralis -465 | Odds: 1.85 | Format: bo1 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 2019-05-10 kl. 20.45[/ft_boxes]

Ännu en gång står en Blast Pro Series-turnering på schemat, den här gången bär det av till Madrid i Spanien. I det här speltipset undersöker jag Ninjas in Pyjamas chanser mot Astralis i tävlingens öppningsmatch.

Astralis

Danskarna börjar få det hett om öronen eftersom Team Liquid börjar knappa in på världsrankingen, nu skiljer endast 186 poäng åt mellan de två lagen. Så även om Blast Pro Series generellt sett inte är jätteviktiga så finns det avgörande poäng för Astralis att kamma hem för att behålla förstaplatsen på HLTVs lista. När Blast Pro spelades i Miami förra månaden såg Astralis rejält tafatta ut och hamnade näst sist av alla deltagarna. De är alltså inte längre laget som alla andra fruktar, eftersom flera lag bara senaste månaden har lyckats med att besegra världmästarna.

Men, de är trots allt fortfarande det bästa laget, och med tanke på att Liquid inte är med i Madrid så har danskarna nu världens chans att ta hem ännu en titel. Det blir inte lätt, och första mötet mot svenska NiP kommer sätta tonen för vilket Astralis vi kommer att få se i Madrid. Min gissning är att Astralis så gott som kör över ninjorna, eftersom de vill visa världen att de fortfarande är nummer ett och där för att stanna. Dessutom kämpar NiP än idag med att hitta formen.

Ninjas in Pyjamas

Deras senaste tur med dennis åter i den aktiva femman var i IEM Sydney 2019, där spelade man stundtals bra och avancerade till slutspelet. Men i kvartsfinalen räckte det inte till mot svenska rivalerna i fnatic. Dock så är en 5-6-plats ändå inte fy skam, det är viss förbättring mot tidigare resultat och hur man har presterat med dennis i laget. Även om jag inte anser att det ser ljust ut för NiP i Madrid så kan det, med en gnutta flax, gå vägen. ENCE, Astralis och Na’Vi är samtliga bättre lag än NiP, plus att alla även är i bättre dagsform.

NiP är i en fortsatt rätt dålig period och att gå upp mot Astralis är inte en enkel uppgift, har tyvärr svårt att föreställa mig att svensklaget vinner mot mästarlaget. Visst verkar dennis trivas bättre efter uppehållet, däremot är det tveksamt om det räcker i den här matchen.

Speltips: Astralis -6.5

Självklart sätter jag mina kort på att Astralis har detta. För att höja den potentiella utdelning sätter jag dock pengarna på Astralis -6.5 handikappspel, det innebär att danskarna måste vinna med minst 7 rundor. Spelet ger 1.85 gånger insatsen hos Betway.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing