Astralis vs Natus Vincere

astralis blast pro series miami 2019 csgo

Match: Astralis vs Na’Vi | Speltips: Astralis -4.5 | Odds: 1.90 | Format: bo1 | Spelbolag: Betway | Spelstopp: 2019-04-13 kl. 00.30

I den andra omgången av BLAST Pro Series Miami 2019 ska glödheta Na’Vi försöka att besegra mästarlaget Astralis. I och med färska vinsten i StarSeries är Na’Vi ett av få lag som väntas ha det som behövs för att vinna mot danska Astralis.

Astralis

Astralis står fortsatt stabilt på toppen av världsrankingen och inget motståndarlag verkar kunna rubba dem. Senaste turneringstiteln kom i samband med att BLAST Pro Serie anordnade en tävling i Saõ Paulo där Astralis gick hela vägen utan att förlora en enda match. Faktum är att danskana inte har förlorat en tävlingsmatch sedan den 21 januari där man föll mot Liquid. Med det sagt tror jag att Astralis kommer att fortsätta i samma stil och även vinna mötet mot Na’Vi natten till lördag.

Na’Vi

Na’Vi kliver in i Blast Pro Series Miami som nyblivna mästare av StarSeries Säsong 7 och får därför ses som en av Astralis främsta utmanare. Natus Vincere vann StarSeries genom att bland annat spöa ENCE, Renegades och Fnatic, så det är inget snack om att de är glödheta just nu. S1mple blev turneringens MVP och mycket ansvar ligger ännu en gång hos honom om Na’Vi ska kunna besegra Astralis. Kikar man bland tidigare möten lagen emellan så har danskarna ett stort övertag och det stärker knappast Natus Vinceres chanser inför lördagens match.

Speltips: Astralis -4.5

Efter att ha granskat båda lagen och tittar på bland annat deras resultat så tycker jag att det bästa spelet är pengarna på Astralis -4.5, de måste alltså vinna med minst 5 rundor. Även om Na’Vi är i ruskig form så är Astralis fortfarande Astralis, det är svårt att komma ifrån. Bästa odds fann jag hos Betway, som ger 1.90 gånger insatsen för ett spel på Astralis -4.5.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.