Spelbolag med livebetting 2019

spelbolag med live betting 110x110

Spelandet med betting i realtid har formligen exploderat, jämfört med tidigare så finns det idag hur många spelbolag som helst med livebetting. Skälet till det stora urvalet är att de sajter som tidigare var ensamma om att erbjuda spel live hade sina egna proffs som såg matcherna live och kunde på plats sätta odds. Idag finns det digitala plattformar som gör det jobbet varför alla nya bettingsidor som startat under 2019 erbjuder spel i realtid.

 

Jämför spelbolag med livebetting

SPELBOLAG Bonus Recension Spela
1 100% BONUS UPP TILL 1000KR Recension Spela
2 100% upp till 2000kr Recension Spela
3 100% vinstboost upp till 5000 kr Recension Spela
4 1000 SEK Spelkrediter Recension Spela
5 100% UPP TILL 1000 KR Recension Spela
6 100% upp till 1000kr Recension Spela
7 2500kr bonus Recension Spela

Live betting i Sverige

Sverige är ett land med många engagerade spelare så därför har antalet svenska bettingsidor ökat närmast lavinartat. Glädjande nog är det många svenskar som startar bettingsidor med live betting då dessa tycks ha näsa för vad svenska spelare vill ha. Fördelarna för svenska spelare är inte bara att utbudet av svenska matcher är större än på internationella sidor utan även att vinsterna gjorda hos dessa spelbolag även är skattefria. Ytterligare en fördel är att svenska spelare kan få sina vinster utbetalda snabbt genom verifiering med BankID, vilket de flesta bettingsidor med svensk spellicens erbjuder.

Nya spelbolag erbjuder live betting

Alla nya spelbolag som startar nu för tiden erbjuder live betting men även de bolag som har varit verksamma inom casino online börjar haka på trenden med live betting och erbjuder detta till sina kunder. Till det yttre kan de se ganska lika ut och verkar erbjuda ungefär samma saker men du bör granska dem närmare innan du bestämmer dig för vilken sajt du vill betta på. Kanske är du intresserad av seriefotboll i de lägre svenska serierna eller en udda sport, då är det viktigt att du kollar upp utbudet. Många spelbolag erbjuder streamingtjänster till sina kunder som gör det möjligt att följa de matcher som du spelar på.

Att tänka på när du bettar live

Läs på och lär dig om hur live betting fungerar. Live betting är till skillnad från vanlig vadslagning ett mycket snabbt spel där odds kan ändras under en match beroende på domslut som kan förändra oddsen för matchens utgång eller hur matchen utvecklar sig. Då du känner dig beredd ska du söka igenom ett antal spelsajter för att se om de har det utbud av spel som intresserar dig och om oddsen verkar bättre eller sämre än hos jämförbara sajter. Ett sätt att göra det enkelt för sig är att låta andra göra det jobbet genom att läsa recensioner av spelsajter som du är intresserad av.

Vanliga frågor om livebetting

Hur funkar live betting?
Då du spelar på live betting kan du spela på en match som redan har startat till skillnad mot att spela med fasta odds. Du kan även betta efter det att något avgörande händer i matchen.

Är mina vinster skattefria?
Förutsatt att bolaget du spelar hos har en giltig spellicens utfärdad inom EU är dina vinster skattefria. Vinster från svenska spelbolag som har svensk spellicens är alltid skattefria.

Varför ändras oddsen?
Oddset ändras i en match då det inträffar något som kan antas förändra matchens väntade utgång. Exempelvis kan domaren ge ett rött kort till en av lagets toppspelare.

Kan ett spel bli ogiltigt?
Det kan inträffa att ett spel blir ogiltigt. Inom spelvärlden kallas det Void. Det kan bero på att spelbolaget har satt ett felaktigt odds.

Fördelar och nackdelar med livebetting

Det finns naturligtvis både fördelar och nackdelar med live betting jämfört med andra spelformer men vi som gillar live betting tycker att fördelarna överväger.

Fördelar:

  • Det är spännande att följa matchen och kunna betta då det händer något oväntat.
  • Du kan utnyttja händelser i matchen till din fördel.
  • Du kan utnyttja spelformen i tennis till exempel, satsa på vem som vinner nästa game.
  • Live betting ger bättre odds.

Nackdelar:

  • Du bör kunna se matchen du spelat på för att lägga nya vad.
  • Lätt att ryckas med i spelet och försöka vinna tillbaka en förlust.

Sammanfattning

Spel med live betting har ökat snabbt i världen och i Sverige som är ett land med många som har stort intresse för spel. Det har gjort att alla nya spelsajter som startas erbjuder live betting. Live betting är en spelform som är både rolig och spännande och det går att få fina odds om du följer matchen, de flesta spelbolag erbjuder streamingtjänster om du registrerar dig hos dem och spelar där. Vinster från svenska spelsajter är alltid skattefria om de har svensk spellicens. Då du står inför valet av spelbolag att börja spela hos ska du se efter om deras spelutbud svarar mot dina önskemål.

Läs mer

Vill du lära dig mer om hur live betting fungerar får du här några tips på sidor med användbart innehåll.

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/spel/a/G16GAQ/spelombudet-i-fickan
https://www.fotbollskanalen.se/fotbollskanalen/spelskolan-del-2-livebetting–hur-fungerar-det/