Stage 2 av ESL Pro League EU – Speltips & Odds

Stage 2 av ESL Pro League EU – Speltips & Odds

ESL Pro League säsong 11 har gått in i stage 2 och fnatic är det enda svenska laget som är kvar i ligan. Just nu ligger svensklaget bra till och det ska bli intressant att se om den fina formen håller i sig mot Astralis. Måndagen leverarar flera grymma matcher och vi har granskat varenda en samt kollat upp bettingsidan med bäst odds.

18+, regler & villkor gäller, spela ansvarsfullt, www.stodlinjen.se

Astralis vs Fnatic

Fnatic går som tåget för tillfället och har bara en förlust på sina fem senaste matcher. Tyvärr innebar framgångarna att man även slog ut NiP som var ligans andra svensklag. Laget man förlorade mot var Na’Vi efter bleka insatser av Golden och Flusha. Ska de ge danskarna i Astralis en fajt måste de höja sitt spel många nivåer. Som tur är var Flusha lysande under gårdagens möte mot FaZe som slutade i en 2-1 vinst till fnatic. Fortsätter det så borde man åtminstone få Astralis att kämpa för vinsten.

Matchen börjar 2020-04-06 kl 14:25

Speltips: Astralis vinner (odds 1,45)

Natus Vincere vs OG

Na’Vi ser ut att bli livsfarliga i ESL Pro League och säkert hela det här året som helhet. Få verkar kunna bräcka s1mple och co så det är ingen lätt match för OG detta. OG överlevde med nöd och näppe i och med 2-1 vinsten mot Vitality. Räddningen blev bland annat att NBK presterade bättre än vanligt och placerade sig högst upp på poängbrädan. Jag har dock svårt att tro att OG har något att sätta emot dagens glödheta Na’Vi.

Matchen börjar: 2020-04-06 kl 18:00

Speltips: Na’Vi vinner (odds 1,30)

FaZe vs mousesports

Måndagen avslutas med att de två internationella stjärnlagen FaZe och mousesports gör upp mot varandra. Detta förväntas också bli dagens jämnaste match. En vinst för FaZe ger 1,80 gånger pengarna medan mousesports resulterar i 1,90 gånger din insats. Precis som oddsen avslöjar är det en svårtippad match och det finns ingen på förhand given vinnare. Men om man är tvungen att utse ett vinnande lag får det bli mousesports som kammat hem fyra matcher på raken. Plus att man besegrade FaZe så sent som i slutet av förra månaden.

Matchen börjar: 2020-04-06 kl 22:00

Speltips: mousesports vinner (odds 1,90)

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing