Red Reserve sätter disco doplan på avbytarbänken

Red Reserve sätter disco doplan på avbytarbänken

red reserve disco doplan bänkad

Det har hänt mycket i Red Reserve på bara några få månader. I oktober förlorade de sina två bästa spelare Simon ”twist” Eliasson och Ludvig ”Brollan” Brolin som gick till fnatic. Strax efter tog de istället in William ”draken” Sundin som tidigare var bänkad i fnatic och för att färdigställa startfemman gav man även Alfred ”RuStY” Karlsson en chans.

Laget har haft en tuff period med flera misslyckanden. Nyligen lyckades de inte att kvalificera till det stängda kvalet av Europa Minorn genom att förlora i fyra öppna kval. Dessutom gick de heller inte vidare till WESG eller Bucharest Gaming Week där de föll på målsnöret i kvalen.

Red Reserve ställde upp med spelaren Denis ”grux” Gutaj i båda kvalen och spelar fortfarande med honom i StarSeries i-League Säsong 7 och United Masters League. Enligt uppgifter väntas han få en permanent plats i laget.

Om detta stämmer så ersätter han Joakim ”disco doplan” Gidetun som i sin tur kommer att flyttas ned till avbytarbänken. Disco doplans paus ska bero på personliga skäl.

Red Reserve väntas därmed ha följande startfemma:

Fredrik ”freddieb” Buö
Hampus ”hampus” Poser
Denis ”grux” Gutaj
William ”draken” Sundin
Alfred ”RuStY” Karlsson

Christian ”Chrille” Lindberg (coach)
Joakim ”disco doplan” Gidetun (bänkad)

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing