Red Reserve sätter disco doplan på avbytarbänken

red reserve disco doplan bänkad

Det har hänt mycket i Red Reserve på bara några få månader. I oktober förlorade de sina två bästa spelare Simon ”twist” Eliasson och Ludvig ”Brollan” Brolin som gick till fnatic. Strax efter tog de istället in William ”draken” Sundin som tidigare var bänkad i fnatic och för att färdigställa startfemman gav man även Alfred ”RuStY” Karlsson en chans.

Laget har haft en tuff period med flera misslyckanden. Nyligen lyckades de inte att kvalificera till det stängda kvalet av Europa Minorn genom att förlora i fyra öppna kval. Dessutom gick de heller inte vidare till WESG eller Bucharest Gaming Week där de föll på målsnöret i kvalen.

Red Reserve ställde upp med spelaren Denis ”grux” Gutaj i båda kvalen och spelar fortfarande med honom i StarSeries i-League Säsong 7 och United Masters League. Enligt uppgifter väntas han få en permanent plats i laget.

Om detta stämmer så ersätter han Joakim ”disco doplan” Gidetun som i sin tur kommer att flyttas ned till avbytarbänken. Disco doplans paus ska bero på personliga skäl.

Red Reserve väntas därmed ha följande startfemma:

Fredrik ”freddieb” Buö
Hampus ”hampus” Poser
Denis ”grux” Gutaj
William ”draken” Sundin
Alfred ”RuStY” Karlsson

Christian ”Chrille” Lindberg (coach)
Joakim ”disco doplan” Gidetun (bänkad)

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.