OG tredje laget att bli inbjudna till ESL One Katowice 2019

OG tredje laget att bli inbjudna till ESL One Katowice 2019

esl one katowice 2019 dota 2 OG

ESL fyller på med deltagare inför ESL One Katowice 2019, den här gången var det TI2018-mästarna OGs tur att få en inbjudan.

OG har precis återvänt efter en förlängd ledighet efter vinsten i The International 2018 och slåss nu om en plats till Chongqing Major. Trots att de är regerande TI-mästare har de genomfört ändringar i laget. Olsson ”Pajkatt” Lille ersätter Anathan ”ana” Pham. Dota 2-fans har spännande tävlingar att se fram emot då tre evenemang redan är klara för början av nästa år. Bucharest Minor tar plats 9-13 januari som följs av Chongqing Major i Kina den 19-27 januari.

Därefter är det dags för ESL One Katowice där $300,000 står på spel, däremot ingår turneringen inte i Valves DPC-system. Oavsett så väntar ESL Katowice bli den första turneringen för året som samlar de bästa lagen till Europa för att tävla inför en publik i Spodek Arena i Katowice, Polen. Turneringen hålls 19-24 februari men det är endast de tre sista dagarna, dvs slutspelet, som spelas inför en publik. Den som vill njuta av Dota 2-matcher av toppklass kan införskaffa biljetter från ESL Ones officiella hemsida.

12 lag kommer att delta i tävlingen i Katowice, varav åtta blir direkt inbjudna och resten måste kvala in via diverse regioner världen över. De lag som blivit inbjudna hittills är Team Secret, Ninjas in Pyjamas och OG.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing