OG tredje laget att bli inbjudna till ESL One Katowice 2019

OG tredje laget att bli inbjudna till ESL One Katowice 2019

esl one katowice 2019 dota 2 OG

ESL fyller på med deltagare inför ESL One Katowice 2019, den här gången var det TI2018-mästarna OGs tur att få en inbjudan.

OG har precis återvänt efter en förlängd ledighet efter vinsten i The International 2018 och slåss nu om en plats till Chongqing Major. Trots att de är regerande TI-mästare har de genomfört ändringar i laget. Olsson ”Pajkatt” Lille ersätter Anathan ”ana” Pham. Dota 2-fans har spännande tävlingar att se fram emot då tre evenemang redan är klara för början av nästa år. Bucharest Minor tar plats 9-13 januari som följs av Chongqing Major i Kina den 19-27 januari.

Därefter är det dags för ESL One Katowice där $300,000 står på spel, däremot ingår turneringen inte i Valves DPC-system. Oavsett så väntar ESL Katowice bli den första turneringen för året som samlar de bästa lagen till Europa för att tävla inför en publik i Spodek Arena i Katowice, Polen. Turneringen hålls 19-24 februari men det är endast de tre sista dagarna, dvs slutspelet, som spelas inför en publik. Den som vill njuta av Dota 2-matcher av toppklass kan införskaffa biljetter från ESL Ones officiella hemsida.

12 lag kommer att delta i tävlingen i Katowice, varav åtta blir direkt inbjudna och resten måste kvala in via diverse regioner världen över. De lag som blivit inbjudna hittills är Team Secret, Ninjas in Pyjamas och OG.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing