NiP ute ur ECS S7 Finals – chanslösa mot Astralis

1467911334.9838(bildkälla: hltv.org)

Idag avgjordes ninjornas öde i ECS S7 Finals och tyvärr räckte inte det hela vägen den här gången. Det tog slut redan i gruppspelet i en elimineringsmatch mot våra danska grannar i Astralis där Ninjas in Pyjamas var totalt chanslösa (16-5 Inferno, 16-6 Overpass).

I Astralis val av karta Inferno gick danskarna direkt upp i ledning med så mycket som 6-0. Till slut lyckades NiP reducera till 1-6, men deras momentum varade inte länge och danskarna kunde istället utöka sin ledning till 9-1. Efter det kunde NiP säkra några fåtal rundor till, dock inget som satte stopp för Astralis framfart som säkrade kartan till resultatet 16-5.

På svenskarnas karta, Overpass, som CT, upprepade historien sig och de hamnade direkt i ett 0-5-underläge. Men tillslut kunde f0rest sätta stopp för en b-rush och därmed kamma hem första rundan för NiP. En välbehövd runda, men förgäver då Astralis ännu en gång kunde dra ifrån och öka gapet mellan lagen. När NiP hade chansen att ta sig tillbaka i matchen så slarvade man och förlorade en runda där Astralis ”force-köpte”.

Den rundan visade sig vara avgörande då danskarna efter det kunde gå ifrån med 11-6. Sedan rullade det bara på och danskarna kunde utan svårigheter stänga kartan med 16-6 och därmed vinna matchen.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.