default image

NiP ute ur ECS S7 Finals – chanslösa mot Astralis

1467911334.9838(bildkälla: hltv.org)

Idag avgjordes ninjornas öde i ECS S7 Finals och tyvärr räckte inte det hela vägen den här gången. Det tog slut redan i gruppspelet i en elimineringsmatch mot våra danska grannar i Astralis där Ninjas in Pyjamas var totalt chanslösa (16-5 Inferno, 16-6 Overpass).

I Astralis val av karta Inferno gick danskarna direkt upp i ledning med så mycket som 6-0. Till slut lyckades NiP reducera till 1-6, men deras momentum varade inte länge och danskarna kunde istället utöka sin ledning till 9-1. Efter det kunde NiP säkra några fåtal rundor till, dock inget som satte stopp för Astralis framfart som säkrade kartan till resultatet 16-5.

På svenskarnas karta, Overpass, som CT, upprepade historien sig och de hamnade direkt i ett 0-5-underläge. Men tillslut kunde f0rest sätta stopp för en b-rush och därmed kamma hem första rundan för NiP. En välbehövd runda, men förgäver då Astralis ännu en gång kunde dra ifrån och öka gapet mellan lagen. När NiP hade chansen att ta sig tillbaka i matchen så slarvade man och förlorade en runda där Astralis ”force-köpte”.

Den rundan visade sig vara avgörande då danskarna efter det kunde gå ifrån med 11-6. Sedan rullade det bara på och danskarna kunde utan svårigheter stänga kartan med 16-6 och därmed vinna matchen.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp
Åtta spelbolag bötfälls på mångmiljonbelopp

Åtta spelbolag har anordnat spel på fotbollsmatcher där en stor del av spelarna är minderåriga och får därför betala böter på cirka 41 miljoner kronor. Läs mer

Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019
Dagens spel – förhöjt odds på LEC Summer Split 2019

Splyce, G2 och Fnatic har alla matcher att spela i kväll i LEC Summer Split 2019. För att höja spänningen en aning erbjuder Betway förhöjt Läs mer

Promotional listing