NiP femte laget att dra sig ur WESG World Finals

nip drar sig ur wesg world finals 2018

WESG tappar flera av topplagen som var tänkta som deltagare. Totalt är det fem lag som har valt att skippa WESG World Finals, däribland Ninjas in Pyjamas och ENCE.

Ninjas in Pyjamas meddelar på Twitter att de av personliga skäl har valt att dra sig ur WESG. Mer än så avslöjar inte den svenska storklubben. Ett tråkigt avhopp för de fans som hade sett fram emot att se ninjorna i Kina.

Andra lag som har valt att inte medverka i tävlingen är ENCE Esports, MVP PK, k23 och Isurus Gaming. Eftersom k23 och Isurus delade grupp så betyder det att AGO Esports och Made in Brazil automatiskt går vidare till slutspelet, detta alltså innan turneringen ens har dragit igång.

Från svenskt håll är det bara Fnatic kvar och vi på Esportbets.se hejar självklart på JW och övriga lirarna i truppen. De spelar i Grupp E tillsammans med Windigo och Movistar Riders, två motståndare som inte borde vara några bekymmer för Fnatic.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.