Lista över lagen som är klara för Dreamleague-majorn i Sthlm

dreamleague stockholm major 2019

Tyvärr får vi varken se Alliance eller The Real Deal närvara, men trots det blir det ändå några svenskar som ställer upp i Dreamleague-majorn i Stockholm. Nu är listan över lagen som kommer att tävla om $1,000,000 nästan komplett, endast en plats till ska fyllas.

Nu har kvalen till DreamLeague Season 11 (Stockholm Major) avgjorts och det innebär att 15 lag nu har bokat en plats till turneringen.

Bland alla deltagande spelare syns tre representanter från Sverige –Gustav ”s4” Magnusson i Evil Geniuses, Johan ”pieliedie” Åström och Ludwig ”zai” Wåhlberg som spelar för Team Secret. Dessa tre spelare är med och gör upp om $1,000,000 i den kommande majorn i Stockholm med start 14 mars.

Under onsdagskvällen besegrade Team Liquid Vega Squadron och tog därmed den sista av tre platser i det europeiska kvalet.

Även om tävlingen pågår från 14 mars till den 24 mars så är det endast de tre sista dagarna som kommer att spelas inför publik i Annexet.

Lagen som är klara för Dreamleague Stockholm Major 2019:

Ninjas in Pyjamas
Team Secret
Team Liquid
Virtus.pro
Natus Vincere
PSG.LGD
EHOME
Keen Gaming
Fnatic
Mineski
Evil Geniuses
J.Storm
Forward Gaming
Chaos Esports Club
Infamous
TBD

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.