Fnatic vidare till semi – slår ut danska North

Fnatic vidare till semi – slår ut danska North

twist fnatic starseries 2019

Svensk lycka i Kina! Fnatic har gått vidare till semifinal i StarSeries efter att ha slagit North i kvarten med 2-1 i kartor (Mirage 16-6, Nuke 10-16 och Inferno 16-1). Nu väntar Nordamerikanska NRG i morgondagens semi.

Framgångssagan för Fantic fortstätter i den sjunde säsongen av StarSeries i-League. Kvartsfinalen startade på Mirage, Fnatics val av karta, där var det North som plockade inledande rundorna. Men svenskarna tog snabbt kontroll över läget och kunde vända till en 16-6 vinst.

Norths kartval föll på Nuke, en karta som Fnatic vanligtvis inte är jättehaja på, eller ens brukar spela så ofta. Där var det istället North som styrde och ställde och kunde utan problem stänga kartan med 16-10.

Den tredje och avgörande kartan landade på Inferno som historiskt känns som fnatics hemmaplan. Mycket riktigt så visade svensklaget direkt att det här är en karta man trivs som fisken i vattnet på. Redan från start öste man på och North var totalt chanslösa. Till slut sprang Fnatic iväg med en 16-1-vinst på Inferno.

I semifinalen som är schemasatt till imorgon klockan 12.00 ställs svenskarna mot NRG. När Fnatic och NRG drabbade samman under gruppspelet så var det svenskarna som var det bättre laget och segrade med 2-0. Slutspel och semifinal är dock en annan sak och vi har högst troligt en jämn och tuff match att se fram emot.

Nyheter inom esport

Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019
Förhöjt odds på Blast Pro Series LA 2019

BLAST Pro Series passar tippare eftersom det är snabba matcher, snabba resultat och förhoppningsvis snabba vinster. I samband med turneringen erbjuder Betway förhöjt odds på Läs mer

default image
Natus Vincere vs NiP

[ft_boxes box_style='info' ]Match: Natus Vincere vs NiP | Speltips: Över 2,5 kartor | Odds: 2.20 | Format: bo3 | Spelbolag: Mr.Green | Spelstopp: 2019-07-05 kl. Läs mer

default image
Förhöjt odds på NA LCS Summer Split 2019

På lördag väntar tungviktarmöten i NA LCS Summer Split. FlyQuest mot Echo Fox och Liquid mot Cloud9 och CLG mot Clutch Gaming. Inför matcherna erbjuder Läs mer

Promotional listing