Fnatic klara för final i LoL Worlds 2018

Fnatic klara för final i LoL Worlds 2018

rekkles lol worlds 2018 final

Fnatic var överlägsna i semifinalen mot Nordamerikanska Cloud9 som man vann med 3-0. I den stora finalen, som spelas nästa helg, blir motståndet däremot svårare, där kinesiska Invictus Gaming väntar.

Många hoppas på Europeiska framgångar i LoL Worlds för en gångs skull, som annars brukar domineras av Sydkoreanska lag. Tack vare Fnatics totalkross av Cloud9 i semifinalen lever nu drömmen vidare. Vår Svenske stjärna Martin ”Rekkles” Larsson var självsäker inför matchen mot Cloud9 och sa bland annat att Fnatic inte behövde spela perfekt för att vinna, och det visade sig att han hade rätt i det han sa.

Nästa helg när den stora finalen avgörs så är det kineska Invictus Gaming som väntar på andra sidan, som Fnatic tidigare under turneringen har besegrat. Enligt Rekkles själv ser det ljust ut för Fnatic. Vid en presskonferens berättar han, enligt Invenglobal.com:

– Våra chanser är högre än deras. Självklart förtjänar de att vara här. Vi har slagit dem två gånger i gruppspelet och jag tror inte att det var slumpen eller tur som avgjorde då. Jag är inte rädd. Jag tror att vi är bättre än dem.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing