Fira lönehelgen med en grym bonus

Fira lönehelgen med en grym bonus

lönehelg oktober 2018

Igår trillade lönen in för de flesta lagom till helgen! Därför bjuder vi på en grym bonus för dig att åtnjuta. Det är esportbaserade bettingsidan Loot.bet som ger nya spelare ett erbjudande som få kan tacka nej till!

Loot.bet är, precis som namnet antyder, en bettingsida där esport får all uppmärksamhet. Listan med esporter du kan spela på kan göras väldigt lång och dessutom med en stor variation av underhållande odds.

Förutom oändliga möjligheter att betta på esport så får du som ny medlem av en stadig bonus så du snabbare kan bygga bankrulle. Din första insättning dubblas upp till 1000 kronor, så om du känner för att slå på stort och sätta in en tusenlapp så kommer du att ha totalt 2000 kronor på ditt spelkonto. Du aktiverar bonusen genom att knappa in koden ’LOOT’ i samband med din första insättning.

Då och då finner du även kampanjer där bonuskoder ges ut, så håll utkik på deras hemsida när stora turneringar äger rum. Annars är det som sagt LOOT som gäller som ger dig en rejäl kickstart.

Observera att bonusen INTE är giltig om du sätter in pengar med Bitcoin. Hämta erbjudandet här nedan eller läs vår genomgående recension för mer detaljer om Loot.bet.

[bonustable num=1 tag=’lootbet’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8
8x insatsen på fnatic i ECS Finals Säsong 8

Höjda odds inför ECS Season 8 hos vår spelpartner Betway! Läs mer

Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019
Betway erbjuder förhöjt odds på finalen i IEM Beijing 2019

Nu återstår endast finalen i IEM Beijing 2019 och det är de danska världstvåorna i Astralis och 100 Thieves (ex Renegades) som ska göra upp Läs mer

Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter
Spelguide inför IEM Beijing 2019 – Odds & favoriter

Spelguide inför IEM Beijing 2019. Genomgång av vinnarodds samt grupper och favoriter! Läs mer

Promotional listing