Fira lönehelgen med en grym bonus

Fira lönehelgen med en grym bonus

lönehelg oktober 2018

Igår trillade lönen in för de flesta lagom till helgen! Därför bjuder vi på en grym bonus för dig att åtnjuta. Det är esportbaserade bettingsidan Loot.bet som ger nya spelare ett erbjudande som få kan tacka nej till!

Loot.bet är, precis som namnet antyder, en bettingsida där esport får all uppmärksamhet. Listan med esporter du kan spela på kan göras väldigt lång och dessutom med en stor variation av underhållande odds.

Förutom oändliga möjligheter att betta på esport så får du som ny medlem av en stadig bonus så du snabbare kan bygga bankrulle. Din första insättning dubblas upp till 1000 kronor, så om du känner för att slå på stort och sätta in en tusenlapp så kommer du att ha totalt 2000 kronor på ditt spelkonto. Du aktiverar bonusen genom att knappa in koden ’LOOT’ i samband med din första insättning.

Då och då finner du även kampanjer där bonuskoder ges ut, så håll utkik på deras hemsida när stora turneringar äger rum. Annars är det som sagt LOOT som gäller som ger dig en rejäl kickstart.

Observera att bonusen INTE är giltig om du sätter in pengar med Bitcoin. Hämta erbjudandet här nedan eller läs vår genomgående recension för mer detaljer om Loot.bet.

[bonustable num=1 tag=’lootbet’ ]
[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus
ESL One New York 2019: Vinnarodds & bonus

ESL One New York 2019 börjar nästa vecka och vi är nog alla nyfikna på vilket lag som plockar hem den åtråvärda pokalen. Här finner Läs mer

Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY
Mer än 2 ggr pengarna på matchen NaVi – CR4ZY

Pixel.bet erbjuder 2,20 i odds på att CR4ZY besegrar Na'Vi i en ödesmatch för de båda i StarLadder Major Berlin 2019! Läs mer

Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019
Oddshöjning på kvällens matcher i StarLadder Major 2019

Idag står StarLadder Major på schemat och bland kvällens matcher syns bland annat Mousesports (vs FaZE) och Na’Vi (vs G2). Betway bjuder sina medlemmar på Läs mer

Promotional listing