Esportklubben Flash Gaming skrotar sitt CSGO-lag

Esportklubben Flash Gaming skrotar sitt CSGO-lag

flash gaming attacker(Bildkälla: HLTV.org)

Flash Gaming  meddelar via Weibo att de har officiellt lagt ner sitt CSGO-lag.

Beskedet kommer bara ett par dagar efter att TYLOO värvat YuanZhang ”AttackeR” Sheng och Yulun ”Summer” Cai för en tre månaders testperiod.

Resterande tre spelare i Flash Gaming släpptes från sina kontrakt kort efter att två spelare lämnade för rivalerna TYLOO. Nedläggningen av CSGO-divisionen gick odramatiskt till och grundaren av organisationen har i efterhand gått ut med ett personligt uttalande angående beslutet.

Efter att QiFang ”Karsa” Su återvänt till startfemman i Flash så har laget endast placerat sig på fjärdeplater som bäst i tävlingar och kval, alltså inget i jämförelse med året 2017 då de visade framfötterna i internationella sammanhang.

För bara så kort som för en vecka sedan så fylldes listan med misslyckanden på för Flash. Då de åkte ut på en 5-6-plats i StarSeries i-League Season 7 Asian Qualifier. Så det kommer inte som en överraskning att klubben nu har gjort sig av med sitt CSGO-lag.

Nedläggningen av Flash CSGO-lag innebär att följande spelare för nuvarande inte är bundna till något lag:

KunHua ”LOVEYY” Bai
QiFang ”Karsa” Su
YangYang ”ayaya” Zheng

Zhenghui ”z8z” Lio (coach)

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing