Esportklubben Flash Gaming skrotar sitt CSGO-lag

flash gaming attacker(Bildkälla: HLTV.org)

Flash Gaming  meddelar via Weibo att de har officiellt lagt ner sitt CSGO-lag.

Beskedet kommer bara ett par dagar efter att TYLOO värvat YuanZhang ”AttackeR” Sheng och Yulun ”Summer” Cai för en tre månaders testperiod.

Resterande tre spelare i Flash Gaming släpptes från sina kontrakt kort efter att två spelare lämnade för rivalerna TYLOO. Nedläggningen av CSGO-divisionen gick odramatiskt till och grundaren av organisationen har i efterhand gått ut med ett personligt uttalande angående beslutet.

Efter att QiFang ”Karsa” Su återvänt till startfemman i Flash så har laget endast placerat sig på fjärdeplater som bäst i tävlingar och kval, alltså inget i jämförelse med året 2017 då de visade framfötterna i internationella sammanhang.

För bara så kort som för en vecka sedan så fylldes listan med misslyckanden på för Flash. Då de åkte ut på en 5-6-plats i StarSeries i-League Season 7 Asian Qualifier. Så det kommer inte som en överraskning att klubben nu har gjort sig av med sitt CSGO-lag.

Nedläggningen av Flash CSGO-lag innebär att följande spelare för nuvarande inte är bundna till något lag:

KunHua ”LOVEYY” Bai
QiFang ”Karsa” Su
YangYang ”ayaya” Zheng

Zhenghui ”z8z” Lio (coach)

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.