Dennis tillbaka i startfemman hos NiP efter uppehåll

Dennis tillbaka i startfemman hos NiP efter uppehåll

600px-Dennis_at_DH_Marseille_2018 2

Ninjas in Pyjamas har idag, onsdag, meddelat att Dennis ”dennis” Edman åter är tillbaka i laguppställningen efter en månads frånvaro.

Dennis som har haft ett uppehåll på en månad till följd av utmattning är nu tillbaka meddelar organisationen via deras hemsida. Det betyder att William ”draken” Sundins tid som inhoppare är över. Draken hann med att medverka på två tävlingar under sin tid som ersättare till dennis, BLAST Pro Series São Paulo och StarSeries i-League Säsong 7 där laget hamnade på en fjärde och 5-8:e plats.

”En månad av lugn och ro, som var mer än nödvändigt, är nu över,” berättar dennis via NiP:s hemsida.

”Jag är exalterad över att vara tillbaka och det var jobbigt att behöva se alla matcher hemifrån, allt jag ville var att gå med i spelet igen och skjuta headshots!”

28-åringen har redan hunnit med att träna med laget inför deras kommande LAN-turnering ESL Pro League Season 9 Europe. Ninjorna har hamnat i samma grupp som Heroic, FaZe och devils.one i Grupp B som spelar sina matcher 16-18 April.

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing