Dennis tillbaka i startfemman hos NiP efter uppehåll

600px-Dennis_at_DH_Marseille_2018 2

Ninjas in Pyjamas har idag, onsdag, meddelat att Dennis ”dennis” Edman åter är tillbaka i laguppställningen efter en månads frånvaro.

Dennis som har haft ett uppehåll på en månad till följd av utmattning är nu tillbaka meddelar organisationen via deras hemsida. Det betyder att William ”draken” Sundins tid som inhoppare är över. Draken hann med att medverka på två tävlingar under sin tid som ersättare till dennis, BLAST Pro Series São Paulo och StarSeries i-League Säsong 7 där laget hamnade på en fjärde och 5-8:e plats.

”En månad av lugn och ro, som var mer än nödvändigt, är nu över,” berättar dennis via NiP:s hemsida.

”Jag är exalterad över att vara tillbaka och det var jobbigt att behöva se alla matcher hemifrån, allt jag ville var att gå med i spelet igen och skjuta headshots!”

28-åringen har redan hunnit med att träna med laget inför deras kommande LAN-turnering ESL Pro League Season 9 Europe. Ninjorna har hamnat i samma grupp som Heroic, FaZe och devils.one i Grupp B som spelar sina matcher 16-18 April.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.