Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Därför är riskfria spel perfekt för nya spelare

Står du i valet och kvalet att börja spela på odds? Känner du att du gärna vill prova på men att du samtidigt inte är redo att satsa för mycket av dina egna pengar? Då kan riskfria spel vara lösningen du är ute efter.

Generellt sett är oddsbonusar ett bra hjälpmedel för den som är oerfaren och nyfiken på betting. Vissa bonusar är mer anpassade för nya spelare än andra, en typ av bonus som sticker ut är riskfritt spel. Precis som namnet avslöjar så innebär ett riskfritt spel att du inte riskerar att förlora dina egna pengar.

Så går det till när du hämtar riskfria spel

Hur går det till då? Det första du måste göra är att leta upp en bettingsida som erbjuder riskfria spel. Sedan är det viktigt att lusläsa villkoren och reglerna som gäller för bonusen, så du är helt med på vad som förväntas från dig som spelare. Kom ihåg att du fortfarande måste göra en insättning för att aktivera ditt riskfria spel, men här är det positiva att du får tillbaka dina pengar om ditt första spel inte går in. Det vill säga, du placerar ditt första spel utan att riskera att förlora några pengar.

Är det så att du lägger ett spel på en match och förlorar och därmed får insatsen återbetald så kan du i många fall välja att plocka ut dina pengar direkt. Men det kan hända att du måste omsätta summan ett visst antal gånger innan ett uttag är möjligt, därför är det superviktigt att grundligt gå igenom villkoren för bonusen innan du går vidare.

Det finns de som föredrar att fortsätta att spela efter eventuell förlust på första satsningen. Självklart kan man göra det, istället för att ta ut pengarna direkt, men om du är ny och ännu inte har stenkoll på betting så anser vi att du bör ta det säkra före det osäkra och plocka ut summan direkt.

esportbets
esportbets
Esportbets.se är Sveriges största jämförelsesajt för betting på e-sport. Här hittar du recensioner av spelbolag, informationsrika guider, exklusiva bettingbonusar, välgrundade speltips och mycket mer än så. Med andra ord allt du kan tänkas behöva för att betta på dina favoriter inom e-sport.