Dagens bonusar: Fredagen den 5 oktober 2018

Dagens bonusar: Fredagen den 5 oktober 2018

dagens bonusar fredag 5 oktober 2018

Arbetsveckan har nått sitt slut och det är äntligen fredag! Passa på att njuta av din lediga tid med finfina bonusar. Lägligt nog har ESL Pro League dragit igång, ladda med en bonus och satsa på dina favoritlag i helgens matcher!

Exklusivt bonuserbjudande hos Arcanebet

ArcaneBet bonus 5 oktober 2018Arcanebet är ett utmärkt spelbolag för den som vill betta på esport. När du öppnar ett konto hos Arcanebet och använder koden ”EB200” får du en exklusiv bonus på 100% upp till 2000 kronor. Det här erbjudandet finner du endast på Esportbets.se, så se till att få ut det mesta av ditt bettande genom att använda vår bonuskod. Kom ihåg att omsättningskrav medföljer, men turligt nog är det fullt rimliga villkor, mer om detta kan du läsa i vår recension.

Läs mer om Arcanebet

Spela riskfritt på esport hos Esportsbetting.om

Logo_esportsbetting_darkEtt annat erbjudande som är som gjutet för esport betting är välkomstbonusen hos Esportsbetting.com. Här hämtar du 2x 133.7 kronor i riskfria bets när du registerar dig. Precis som det låter bettar du utan någon risk. Förlorar du bets lagda med 2 x 133.7 kr från välkomsterbjudanden så återbetalas dem till dig av Esportsbetting.com.

Läs mer om Esportsbetting.com

Unik välkomstbonus & tävlingar hos Betway

betway-logoBetway har ett oemotståndligt välkomsterbjudande för nya medlemmar. Besöker du Betway via oss kan du aktivera en bonus som ger dig 100% upp till 1500 kronor. Lägsta giltiga insättningen för det här erbjudandet är 100 kronor.

Dessutom har Betway tävlingar varje vecka där du kan vinna free bets till ett värde av 200 kronor. Du måste anmäla dig till tävlingarna för att vara med och den här veckans uppdrag ser ut som följande:

1. Satsa 250 kr på esport (få 100 kr free bet)
2. Satsa mer än 100 kr på ESL Pro League (få 50 kr free bet)
3. Satsa mer än 100 kr på Europa League (få 50 kr free bet)

Läs mer om Betway

[gs-fb-comments]

Nyheter inom esport

Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen
Svensklaget Fnatic på nytt bäst i världen

(bild: Emmanuel på Unsplash) Igår uppdaterade HLTV sin rankinglista och en påföljd blev att Fnatic gick förbi både Astralis och Natus Vincere. Det betyder att Läs mer

Regeringen vill införa nya gränser för spel
Regeringen vill införa nya gränser för spel

(bild: Markus Spiske på Unsplash) Regeringen menar att i oroliga tider ökar risken att folk vänder sig till spel. Därför vill de införa ytterligare restriktioner Läs mer

Promotional listing